Retragere la munte, 17-20 august 2017

 

Va invit la o gura de aer proaspat, in mijlocul padurii intr-o locatie superba cu energie deosebita (Zona Moeciu – Fundata). Vom invata sa mancam cu Lumina (Hrani Yoga), vom medita in cea mai mare parte a timpului si ne vom acorda cu taramul Shamballei, vom face exercitii de respiratie si armonizare cu energia iubirii.  Vom avea timp sa ne odihnim, sa pregatim masa si sa facem lucruri frumoase impreuna in natura.

Hrani Yoga implica profunzime in relatia cu propria fiinta. Este un proces al trezirii corpului care odata pornit, va resimti tot ceea ce are nevoie sa elibereze si tot ceea ce are nevoie sa refaca, in special lumina din campurile energetice, ca un proces de adaptare in acest prezent pe care il traim cu totii. „Numai Stiinta Initiatica ne invata ca hrana, care este pregatita in laboratoarele divine cu o intelepciune inexprimabila, contine niste elemente magice capabile sa pastreze sau sa restabileasca sanatatea, nu numai fizica, ci si psihica. Pentru aceasta, este necesar sa cunoastem in ce conditii pot fi captate aceste elemente si ca mijlocul cel mai eficace este gandul. Da, fiindca gandul omului este capabil sa extraga din hrana niste particule subtile, luminoase, ce intra in constructia intregii sale fiinte si astfel, incet-incet, el se transforma. Cand o veti intelege, nutritia va deveni pentru voi un izvor de binefaceri si de minuni pentru ca, dincolo de simplul fapt de a va alimenta ca sa va mentineti in viata, i se vor adauga alte semnificatii, alte cunostinte, alte lucrari de infaptuit, alte scopuri de atins. in aparenta, voi va veti hrani ca intreaga lume si intreaga lume se va hrani ca voi, dar in realitate va exista o diferenta la fel de mare ca intre pamant si Cer.” ne invata maestrul Omraam Mikhael Aivanhov

Meditatia Shambalei are intentia de a conecta pe cei prezenti la o vibratie inalta care lucreaza pe mai multe niveluri si nu doar mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic. Energia Shambalei este menita sa ne ajute sa ne ancoram in planul constientiei si trezirii individuale, modelul divin, care este samanta perfectiunii. Vom incheia cu binecuvantari si transmisii de Lumina catre Mama Pamant.

Costurile sunt urmatoarele : 894 lei in care este inclus : demipensiune, loc in camera dubla 3 nopti  (461 lei) precum si activitatile (333 lei). Transportul este asigurat din Bucuresti cu mini-bus (aer conditionat) 75-100 lei dus-intors. Pentru inscriere trimiteti la email karyn.taulescu@yahoo.com si platiti un avans de 400 lei.

O vara frumoasa tuturor!

Va asteptam cu drag!

Karyn

4 gânduri despre „Retragere la munte, 17-20 august 2017

  1. Stimata dna Taulescu,Multumesc frumos ptr invitatie.Nu aveti disponibila varianta si ptr perioada 12 -15 aug ?In ce locatie se afla obiectivul ? Loc / jud ? 

    Cu stima, Gerhard Gabriel Crihana, mobil+40. 0720137388

    Apreciază

  2. Mulțumesc mult de invitație. Admir mult tot ceea ce postezi și rezonez foarte mult!! Chiar mă voi strădui sa pot veni și eu. Admir mult și prețurile !!! Mulțumesc suflet frumos!! Tatiana

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.