Apa, sursa de puritate

310ea3b486f74f6e262c7c71c52de5b0

Apa este un element propice purificării pentru că există fiinţe care locuiesc în ea, care lucrează aici şi care, atunci când ne spălăm, sunt capabile să facă să dispară anumite straturi fluidice impure. Este bine să te cufunzi în apă, dar esenţial este de a fi conştient de puterea sa. Şi mai ales dacă apa este binecuvântată, magnetizată, dacă un Iniţiat a consacrat-o pronunţând formulele, atunci, da, ea va fi eficientă. Chiar şi în această situaţie puterea sa nu durează veşnic. Un anumit timp persoana va fi eliberată de anumite tulburări sau de anumite obsesii dar, după un anumit timp, ea va recădea în aceste stări negative pentru că purificarea sa a venit din exterior. Purificarea nu este cu adevărat durabilă decât dacă persoana care a fost purificată, exorcizată, nu repetă aceleaşi greşeli. Ea este cea care trebuie să menţină această puritate prin intermediul gândurilor, a sentimentelor şi a faptelor sale. În acel moment, da, purificarea poate fi definitivă, dar numai cu această condiţie.

Inainte de a intra in baie, aruncati in apa sare pe care ati consacrat-o si pronuntati cateva cuvinte pentru a sfinti apa prin virtutile sarii, apoi adresati-va Mamei Divine spunindu-i : „O, Mama Divina , admir aceasta apa care este o reflectare a Ta; Te rog, sfinteste-o ca sa-mi poata indeparta toate impuritatile, toate bolile si slabiciunile mele ca sa-l pot sluji mai bine pe Tatal meu Ceresc„. Apoi atingeti apa si vorbiti creaturilor care o populeaza : „ O ondine, cat de frumoase, pure si transparente  sunteti ! Primiti-ma acoperiti-ma si lucrati asupra mea pentru a scoate din fiinta mea tot ce nu vibreaza in armonie cu Cerul!” Spunind aceasta, atingeti apa cu multa dragoste.

Apa este un element in care traiesc entitati invizibile dar frumoase si pure; prin ea intrati deci in contact cu aceste entitati care sunt foarte sensibile si care vor fi binevoitoare din cauza atitudinii noastre pline de iubire. Luati apoi intr-un vas din aceasta apa pe care ati binecuvantat-o, pentru a o turna pe dvs. dupa ce ati terminat sa va spalati . Cand intrati in apa, spuneti cat este de frumoasa cat de incantat sunteti, si spalati-va de trei ori. Daca aveti multa credinta si multa iubire, veti obtine rezultate frumoase; totul depinde de credinta si de iubirea voastra.

Sa presupunem ca ati dori sa va purificati , dar n-aveti apa; puteti face totusi acelasi lucru prin Gand. Imaginati-va senzatia de prospetime, simtiti apa curgind pe voi si indepartindu-va toate impuritatile. Baia spirituala va poate cu adevarat curata pentru ca in realitate adevarata apa nu este apa fizica. Apa veritabila trebuie gasita in interior. Omul poseda in el surse de apa vie, si de aceasta apa vorbeste Iisus cand spunea : ” Din sanul sau vor izvori rauri de apa vie„. Apa fizica nu este decat un mijloc de a intra in comunicare cu apa spirituala.

Poate ca aveti uneori chinuri de care nu stiti cum sa scapati. Priviti si ascultati atunci cum curge apa. Chiar daca nu este decat apa de la robinet, dupa cateva momente va simtiti usurati. Ce s-a intamplat ? Apa care curge influenteaza plexul solar antrenand materialele care va perturba. Puteti astfel sa va scufundati manile in apa calda sau rece, si dupa cateva minute veti avea impresia ca v-ati debarasat de greutatea pe care o simteati.

Spalati-va mainile constient cu sapun o data, de doua ori… si chiar pana la zece ori. Datorita Gandului ce actioneaza in timp ce va spalati, totodata si mainile eterice care sunt dincolo de Mainile voastre fizice.

Odata ce v-ati spalat mainile ele pot deveni conducatoare de energie celesta. In acel moment, puteti sa introduceti aceste energii in apa pe care o beti. Luati un pahar cu apa pura (de preferinta dintr-un izvor, sau lac de munte), tineti paharul in mana stanga si cufundati in apa primele trei degete ale mainii drepte (policele, indexul, mediu si concentrindu-va asupra iubirii, intelepciunii si adevarului, pentru a impregna apa. Apoi beti aceasta apa gandind : „Pentru iubirea care vindeca, pentru intelepciunea care lumineaza, pentru adevarul care elibereaza„. (Omraam Mikhael Aivanhov, Noul Pamant)

cu drag pentru voi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.