Calea Gratiei

e623086d7011741864e82e649c8635ad

Sunt trei izvoare de invatatura in legatura cu natura suferintei , care ne-au fost lasate de trei mari invatatori sau avataruri sunt defapt o singura fiinta care s-a divizat , de-a lungul evolutiei umane , in trei dimensiuni fractale ale aceluiasi Adevar.

Primul este Hermes Trismegistul, a carei mostenire dateaza din epoca Alantidei si al carui nume inseamna de trei ori mai mare, reflecta in mod direct natura tripla a acestei transmisiuni. Hermes este cunoscut sub multe nume, Toth, Merlin sau Fu Hsi. Invatatura transmisa de fractalul sau este cea a Alchimiei sau a Magiei Inalte. Orice practica alchimica adevarata are in vedere trasnmutarea suferintei prin Aliniere cu Vointa Divina. Al doilea mare invatator este Hristos, al carui fractal reprezinta transmutarea suferintei prin iubire si sacrificiu. Iar al treilea mare invatator este Buddha, al carui fractal reprezinta transmutarea suferintei prin intelepciune si compasiune. Sinteza este compusa din aceasta mare Treime a Vointei Divine, Iubirii si Intelepciunii.

Dicolo de marea Treime masculina, in spatele ei si intre cei trei se afla un al patrulea camp transcedent al constiintei care se naste din interactiunea lor. Acesta este campul Divinei Mame Cosmice, a carei imbratisare inconjoara, protejeaza si contine toate cele trei izvoare ale constiintei Avatarice masculine.

Marea Mama Cosmica contine cheia oricarei suferinte si sta in spatele invataturilor, ea este triplul mister al transmisiunii. Desi se afla dincolo de invataturi calea sa este cea a Gratiei prin suferinta. Cei care acceseaza suficient de profund cele trei cai care trec prin suferinta, calea alchimica, cea a sacrificiului si cea a constientei, o vor intalni in cele din urma pe marea Mama Cosmica, de vreme ce ea reprezinta insusi spiritul Gratiei care pune capat suferintei umane. Atunci cand Gratia ei va pune capat suferintei , va rasari inloc adevarata placere, un camp al carui shakti devoreaza sinele separat traind extazul divin curgand prin corp si aura.

Multumita Gratiei evolutia nu poate merge inapoi si nu este posibil ca o forma sa inverseze efectele evolutiei.  Daca te vei acorda la frecventele joase, nu numai ca te vei impiedica pe tine insuti sa simti bucuria, ci vei mai si adauga greutate in plus poverii karmei umane stocate in ADN-ul ancestral colectiv. Din acest punct de vedere toate fiintele umane beneficiaza de liberul arbitru pentru a putea trai consecintele propriilor actiuni.  Nu invatam prin pedeapsa sau razbunare  asa cum vrea religia sa credem, invatam prin bucurie si implinire, prin Bunavointa!

Acest dar al Bunavointei contine o bunatate profunda care ii poate ridica pe ceilalti dincolo de constiinta lor obisnuita, facandu-i sa iubesca, sa rada sau sa planga. La nivel profund cu totii suntem ascultati si stii in mod instinctiv ca daca faci cuiva o nedreptate ea se va intoarce asupra ta. Intrega noastra lucrare in viata, se invarte in sfera relatiilor si a emotiilor. Inveti sa iti temperezi propriile emotii si sa le eliberezi in mod controlat, fara a-i jigni pe ceilalti sau pe tine insuti.

Cu darul Bunavointei incepi sa iti dispersezi propria karma si pe cea a ADN-ului tau ancestral, mentinand un echilibru intre respectul pentru cei din jur, si o doza sanatoasa de stima de sine, nepermitandu-ti tie insuti sa devii o victima a emotiilor altcuiva. Bunavointa poate fi numita si Darul Sufletului este darul de a trai viata dintr-un loc al sufletului si al iubirii profunde.

extras din Cheile Genelor (22), Richard Rudd

2 gânduri despre „Calea Gratiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.