Nasul si secretele sale

9c0fc9f5821ae441d813d307f24f2f2c

Sunt zile in care ne trezim purtand in noi emotii care nu sunt ale noastre ci vin din constiinta colectiva. Sunt zile mai „gri” in care am vrea sa stim sau sa facem ceva ca sa iesim din aceasta stare.

Maestrul meu drag, Omraam Aivanhov, ne-a trasmis intr-una din conferintele lui o  meditatie a maestrului Peter Deunov despre nas. Daca ne-am gandi macar o clipa la influenta spirituala a nasului am fi foarte surprinsi. 🙂 Iata despre ce este vorba:

„Acela care intelege semnificatia nasului, se bucura si binecuvanteaza: Mangaie-ti putin nasul si spune: “Te iubesc, esti foarte frumos!”.

Căutati bogatia in afara si nu realizati ca ea se afla in nasul vostru. Nu exista in lume prieten mai bun ca nasul. El rezolva toate problemele grele. Mangaiati-l si multumiti-i. El este pazitorul inteligentei iar inteligenta este ministrul educatiei. Vei suna la usa, adica iti vei mangaia nasul si ii vei cere: “Va rog, as putea sa-l vad pe Domnul ministru ?”. Da il poti vedea, vei intra si te vei pleca cu respect si cu veneratie in fata lui.

Trebuie sa va purtati cum trebuie cu nasul vostru. La trezire trebuie sa-l mangaiati cu gingasie si sa-i multumiti pentru ceea ce face. Dar, fiti atenti sa nu va vada cineva, fiindca nu va intelege nimic.

Dacă iti vei sterge nasul, vei judeca putin si vei spune nasului tău: “Pot sa-ti fac vreun serviciu ?”. Apoi, iti vei lua batista si iti vei sufla nasul. Apoi urmariti rezultatul. Te trezesti prost dispus dimineaţa si toate ţi se par anapoda. Nu te supara, mangaie-ti nasul cu calm si spune-i: “Ceva nu merge astazi, ajuta-ma”. Dupa scurt timp iti va dispare starea neplacuta in care te aflai.

Faceti timp de o saptamana acest exercitiu cu nasul, mangaindu-l si multumindu-i. Dupa fiecare exerciţiu, atunci cand sunteti prost dispusi, mangaiati-va nasul si cereti-i ajutorul.

Bucurati-va de binele pe care Dumnezeu vi l-a dat. Acordati chipului vostru atentia si respectul necesar. Sufletul, intelectul, inima se manifesta prin chipul vostru. Viata superioara se exprima prin chip. Multumiti, in special nasului, principalul consilier al omului. Ascultati tot ceea ce va spune nasul.

Doamne, da-mi taria sa te iubesc pe Tine si intreaga Ta opera.  Amin.”

Sper ca v-am trezit interesul in aceasta practica transmisa de maestri sau macar v-am adus un zambet pe buze!

4 gânduri despre „Nasul si secretele sale

  1. M-ai bine dispus dar si pus pe ganduri…fiecare particica din corpul nostru este un dar minunat de la Creator, care are un rol bine definit si aproape invizibil pentru noi. Nu m-as fi gandit niciodata ca nasul meu, care nu e prea mare poate avea o influenta asa de importanta asupra mea. L-am privit numai ca o alta portita pentru virusi si microbi dar si pentru stoparea lor. Asa am fost invatati la scoala…dar uite ca mai exista si alte aspecte nestiute.
    Multumesc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.