Incepe de Azi

Sa infloresti in iubire si sa emani esenta ta divina in jur!

Ingerii sunt manifestari ale constiintei divine, care intervin si ne trimit mesaje. In ceea ce ma priveste intotdeuna am primit mesaje simple si scurte care cuprind esenta si am cautat pe cat posibil sa le transmit intocmai, nu incarcate de propriile mele interpretari. Modul meu de perceptie vine pe calea inspiratiei, ca un gand care inainte de „acum” nu se afla acolo, un gand complex cu o altfel de vibratie, ca un instrument acordat la un cer interior, i-as putea spune portal.

Cand eram copil imi era teama sa intru in aceasta lume, desi deseori priveam catre ea. Acum sunt doar mai deschisa de a intelege, de a servi si onora cerul. Uneori mesajele curg, alteori nu apar vreme de zile sau chiar luni. Mi-am dat seama ca se activeaza pe frecventa inimii. Cand predam controlul mintii si ne lasam conduse de intelepciunea inimii clarsimturile se deschid. Feminitatea se manifesta si prin clarsimtire, daruri ale vindecarii, intuitiei, vederii la distanta, arta visatului.

Inauntrul fiecareia din noi sta sa se nasca Noul Pamant. Inauntrul fiecareia din noi este un imens potential de iubire. Ce aduce implinire feminitatii tale?  Fa ce ti-ai dorit dintotdeuna sa faci, spune ce ai de spus, chiar daca este un DA chiar daca este un NU onorandu-te pe tine si onorand pe celalalt. Inlatura toate credintele care te fac sa te simti mica, neputincioasa, vulnerabila, lipsita de frumusete, intelepciune sau talent si incepe sa fii tu chiar de azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.