Rugaciunea Ingerilor

angel_energy2

Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamantului Tata indurator si atotstiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamantului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului, Ingerul Focului. Pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.

Fie ca Ingerul Pamantului sa preia toate deseurile corpului meu fizic pentru a fi absorbite si transformate in sanatate si putere! Sa curete intregul meu corp pentru ca viata sa poata circula in abundenta in venele si arterele mele : Ca intreaga mea fiinta sa fie alinata, degajata. eliberata, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Apei sa spele inima mea de toate impuritatile ! Pentru ca dragostea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si a-mi aduca fericirea, bucuria si implinirea totala. Pentru ca inima mea sa fie limpede, cristalina, transparenta, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant iar Era de Aur printre oameni.

Fie ca Ingerul Aerului sa purifice intelectul meu introducand in ea intelepciunea si lumina! Ca gandul meu sa devina patrunzator, clar, luminos, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Focului, nimeni altul decit Ingerul Soarelui sa-mi sfinteasca Sufletul si Spiritul ! Fie ca Adevarul Absolut sa intre in fiinta mea intreaga! Ca sufletul si spiritul meu sa cunoasca viata eterna si sa fie lacasul Atotputerii Divine Creatoare, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni !

Te rugam fierbine Doamne Dumnezeule sa binecuvantezi tara noastra Romania, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Amin, Amin, Amin! Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie!

(Transmisa de maestrul Omraam Mikhael Aivanhov)

Cele mai puternice rugaciuni se spun la rasaritul soarelui (de la crepuscul, la rasarit).

Binecuvantari divine tuturor!

10 gânduri despre „Rugaciunea Ingerilor

 1. Multumesc mult pentru aceasta rugaciune minunata !Dumnezeu sa te binecuvanteze ! From: Natura Divina To: viorica.popa@yahoo.com Sent: Friday, November 6, 2015 10:35 PM Subject: [Articol nou] Rugaciunea Ingerilor #yiv8980361898 a:hover {color:red;}#yiv8980361898 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv8980361898 a.yiv8980361898primaryactionlink:link, #yiv8980361898 a.yiv8980361898primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv8980361898 a.yiv8980361898primaryactionlink:hover, #yiv8980361898 a.yiv8980361898primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv8980361898 WordPress.com | Karyn Maria Taulescu posted: „Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamantului Tata indurator si atotstiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamantului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului, Ingerul Focului. Pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.Fie” | |

  Apreciază

 2. Bună dimineața Karyn, 

  Mulțumesc pentru această rugăciune.  Simt inima plină de bucurie și iubire. 

  Mulțumesc din tot sufletul. Elena.

  Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.