Alegere sau destin

Mooji, Anthony Paul Moo-Young, este un discipol direct al Sri Harilal Poonja, renumitul maestrul Advaita Vedanta, sau Papaji, cum discipolii sai îl numesc. In 1987, sansa unei intalniri intamplatoare cu un mistic crestin a fost sa fie aceea care ii va schimba viata pentru totdeauna lui Mooji.  Acest mistic, i-a indus lui Mooji prin intermediul rugaciunii,  experienta directa a Divinitatii interioare.

Intr-o perioada scurta de timp, el a experimentat o modificare  radicala in constiinta atat de profund incat in exterior, pentru multi dintre cei care l-au cunoscut, el parea ca fiind o persoana complet diferita. Odata ce constiinta sa spirituala s-a trezit, o transformare interioara profunda a inceput, care s-a desfasurat sub forma a mai multor experiente miraculoase si intuitii mistice interioare. El a simtit un  puternic vant al schimbarii si acest nou suflu al vietii a adus cu el o dorinta profunda de a se abandona complet vointei divine.

”Atunci cand (re)vin, gandurile obtin de la tine ceva asemeni serviciilor de cinci stele. Asta insemnand ca tu le dai atentie – nu te certi, incepi sa dansezi cu ele, vrei sa te joci. Exact asa! Pentru toti este la fel. Asa ca, daca nu le dai un scop, ele nu pot pleca: tu le oferi oxigenul – prin credintele tale, prin interesele tale… Trebuie sa fim foarte clari in privinta asta, trebuie sa identificam de ce gandul a devenit atat de puternic.”

Alegem sau totul este destinat sa se intample? Urmariti un scurt film care contine cateva ganduri ale maestrului Mooji.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.