Ritual de luna plina

image

Va impartasesc un ritual pe care l-am regasit si in practicile samanice. O să ai nevoie de: lumănâri, hârtie și pix, 2 boluri, apă, prosop. Poartă haine albe. Albul te susține să atragi mai multă energie de la lună. Curață locul cu o rugăciune, binecuvântare, mantră, etc. Invită ghizii, îngerii, maeștri, spiritele naturii etc.  Curăță-ți câmpul energetic. Dacă ești afară sub lumina lunii, inchide ochii și respiră profund lasându-te spălată de lumina argintie a lunii. Dacă ești în interior inchide ochii, respiră ușor și imaginează-te sub o cascadă cu apă argintie care te spală și te curăță de gânduri, energii negative și orice nu îți mai este de folos.

Crează un spațiu sacru cu lumânări, flori, cristale, mandale, tamaie sau bețișoare parfumate și alte obiecte sacre. Pune pe fundal muzică de relaxare. Fă acest lucru dintr-un spațiu de iubire.

Pune apă în unul din boluri și niște petale de flori. Pregătește lângă tine o lumânare, prosopul și celălalt bol gol. Inchide ochii și repiră conectat in abdomen. Ia coala de hârtie și scrie care sunt lucrurile/ relațiile/ situațiile/ credințele limitative/ dramele/ legături toxice/ adicții alimentare etc la care Vrei să renunți, care nu îți mai servesc. Când ai terminat poți pune data și te poți semna. Citeste cu voce tare ce ai scris pe hartie. Setează-ți intenția să renunti la toate astea. După ce ai terminat de citit spune cu voce tare: Acum le dau voie ă plece si PLEACA!

imageLasă un colț al hîrtie să se aprindă la focul lumânării pune hârtia în bolul gol. Te poți uita cum ard toate lucrurile negative la care ai renunțat. În bolul cu apă îți vei spăla mâinile ca simbol de curățare de vechi . Inchide ochii și stai in liniște respirând ușor pentru cateva minute. Cu ochii închiși imaginează-ți cum ar fi viața ta in armonie, binecuvantare, frumusete, intelepciune, abundență. Imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea o baghetă magică. Unde ai locui, cum te-ai îmbrăca, cum ti-ai petrece zilele, unde ai călători,ce iubit ai avea, etc.

Întreabă-te ce calitate sau calități ai nevoie să dezvolți pentru a face acest vis posibil si lasă intuiția să îți ofere răspunsuri. După ce ai primi răspunsul poți deschide ochii și poți scrie pe o coala de hârtie. Cu mâinile la piept mulțumește Lunii Pline pentru energia ei, pentru puterea pe care o aduce în fiecare lună și pentru această oportunitate de a crea și a renunța la ce nu ne mai servește. Pune hârtia cu rândurile scrise aproape de geam pentru a fi inundate de lumina lunii.

Namaste!

2 gânduri despre „Ritual de luna plina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.