Meditatia de unificare a Sinelui individual cu Sinele Suprem prin respiratie

med

Consacram toate fructele acestei meditatii lui Dumnezeu si il rugam cu umilinta sa le primeasca.  Spunem o rugaciune sau o mantra pentru a intra mai usor in stare de meditatie. Multumim Tatalui Ceresc pentru darurile care ni le-a dat atunci cand ne-a creat, multumim pentru tot ce primim de la el in fiecare clipa, multumim pentru iubirea care o primim de la El.

Acum, constientizam ca noi primim prin respiratie odata cu aerul pe care il inspiram, energia vietii (prana) care intra prin nari, urca prin sinusuri apoi in plamani purificand sangele prin arderile care au loc acolo si in inima de unde aceasta energie este trimisa in tot corpul la toate organele si toate celulele hranindu-le si regenerandu-le, construind mereu corpul fizic.

Suntem constienti ca aceasta energie (prana) ne invaluie mereu, ca este tot timpul in jurul nostru si ca noi o primim si pe alte cai. O primim prin centri energetici (chakre), prin fiecare charka primim alt fel de energie. Prin chakra radacina (muladhara) primim energia Pamantului care ne da vitalitate, prin chakra sacrala (svadhisthana) primim energii creative, controlul functiilor sexuale si stapanirea simturilor (elementul apa), prin charka abdominala (manipura) primim energiile focului subtil amplificandu-se vointa si devenind mai hotarati si mai plini de forta in tot ceea ce facem, prin charka inimii (anahata) primim energiile iubirii starea de empatie cu alte personae si controlul simturilor (elementul subtil aer), prin charka gatului (vishuda) primim cunoasterea akashika, prin ajna (al treilea ochi) primim energii mentale si dinamizam supramentalul care ne poate conduce la iluminare, iar deasupra capului prin charka coroana se face legatura cu intregul Univers, cu Tatal Divin, Principiul Suprem.

Aceasta energie care ne invaluie o primim prin toti porii, intra in corp si actioneaza asupra tuturor sistemelor, organelor si celulelor. Suntem constienti ca in noi se respira, respiratia nu e a noastra, noi o primim mereu, este resiratia Divina care ne incarca cu energie si iubire. Inspiram iubire in inima noastra si inima se umple cu iubire.  Directionam aceasta iubire in tot corpul sau in anumite zone unde avem nevoie de mai multa iubire. Inima noastra incepe sa vibreze mai puternic. Simtim iubire pentru noi, pentru orice forma de viata, pentru tot ce ne inconjoara.

Trimitem iubire mental in tot corpul, lasam iubirea sa curga, umplem tot corpul cu lumina si iubire, iar vibratia corpului nostru se mareste si incepe sa radieze in jur iubirea. Corpul nostru se transforma intr-o sfera de lumina alb-stralucitoare si se dilata mult in jurul nostru transmitand iubirea care vine de la Tatal la tot ceea ce ne inconjoara. Tot ceea ce ne inconjoara este Dumnezeu caci El Este Tot Ceea Ce Este.
Constientizam ca noi suntem legati prin respiratie conectati la Sursa Divina, la Iubirea Infinita, la energia Vietii si cat timp suntem constienti de aceasta respirand in mod constient primim tot timpul aceasta energie si iubire. Aceasta este Painea noastra cea de toate zilele, energia pranica, hrana din lumina, pe care noi o cerem in fiecare zi.

Constientizam ca suntem conectati tot timpul la Iubirea Divina, Tatal Ceresc si spunem ca Iisus “Eu Sunt si cu Tatal una suntem”, apoi rostim cu multa convingere urmatoarea mantra care ne va face sa fim constienti de aceasta unire si de faptul ca intr-adevar noi suntem una cu Tatal:
Eu Sunt si cu Tatal una suntem;
Eu Sunt UNU;
Eu Sunt Tot Ceea Ce Este;
Eu Sunt.
Repetam mantra pana cand aceasta intra in rezonanta cu noi, apoi ramanem in starea de constienta ca suntem uniti cu Tatal si fiind constienti de respiratie, urmarind-o cum intra in inima, pastram cat putem de mult aceasta stare.

4 gânduri despre „Meditatia de unificare a Sinelui individual cu Sinele Suprem prin respiratie

  1. ….Cind deschidem ANAHATA, Aasculti pe ea-pe inima ta. Intram in starea ,cind Universul e Mare, Infinitul danseaza cu bratele tale. Inima e fara fund, Unde vrei poti s-ajung….   …e o Meditatie Creatoare …Multumesc

    ________________________________ От: Natura Divina Кому: arev7772000@yahoo.com Отправлено: воскресенье, 6 октября 2013 14:38 Тема: [Articol nou] Meditatia de unificare a Sinelui individual cu Sinele Suprem prin respiratie WordPress.com Maria Karyn Lombrea posted: ” Consacram toate fructele acestei meditatii lui Dumnezeu si il rugam cu umilinta sa le primeasca.  Spunem o rugaciune sau o mantra pentru a intra mai usor in stare de meditatie. Multumim Tatalui Ceresc pentru darurile care ni le-a dat atunci cand ne-a cr”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.