Ganduri catre Voi

Doamne Dumnezeule si Duhule Sfinte, te rog sa ma iei de mana

Am privit aceasta lume prin ochii Tai

I-am iubit pe ceilalti, asa cum i-ai fi iubit si Tu

Am intrat in creatie si m-am jucat dupa placul inimii mele

Cu toate acestea, mi-e dor de Tine

Fii al meu pentru totdeuna

Accepta-ma ca pe o picatura care fuzioneaza iar cu oceanul

Am cunoscut totul, in afara de eternitate

Asa cum eu ma daruiesc Tie,

Daruieste-mi Doamne eternitatea.

Amin (Deepack Chopra)

…. Am ratacit vreme de cativa ani, cautand Lumina. Doar ca ea nu era acolo unde am cautat. Nu era nici in multe din cartile pe care le-am citit si nici in invataturile unora dintre maestrii pe care i-am urmat.  Dar pentru a ajunge la Adevar a trebuit sa aflu mai intai Iluzia … si asa a fost. In tot acest timp dorul de Acasa era atat de mare … si ma gandeam ca doar Acolo sufletul meu se va linisti, dar nu… Sensul Vietii este aici pe Pamant. Asa ca mi-am adunat toata puterea, mi-am sters lacrimile si am iertat. Iar in ajunul Craciunului am renuntat la tot ce primisem din Cer prin altii  si am cerut Cerului ca toate sa vina direct de la El in mine… si asa a fost.  Sufletul meu s-a linistit complet atunci cand m-am deschis total si am primit Iubirea Lui in intreaga mea fiinta, atunci am ales ca doar El sa imi fie Calea. M-am trezit ca dupa o adanca transa si am continuat Purificarea propriei fiinte.

Dar, sunt recunoscatoare pentru fiecare sansa primita de a ma schimba, de a merge pe drumul potrivit, drept si curat. Sunt recunoscatoare Maicii care vegheaza asupra mea si tuturor  ingerilor mei care imi sunt mereu alaturi. Raspunsul la toate intrebarile este Iubirea lui Iisus, aceasta este singura sa vindece orice suferinta. Trupul si Sangele Lui Iisus sunt cele mai de pret daruri pe care omenirea le-a primit spre mantuire, Preasfinta Impartasanie.

Dar ce este Mantuirea? Mantuirea inseamna iesirea din Suferinta! Iesirea din karma proprie si de neam, inseamna rasplata chiar din aceasta viata a trairii in Dumnezeu.  De multe ori ma revolt cand privesc in jur, caci si eu am trecut pe acel drum, dar mi-as dori ca toti sa aleaga Adevarul, Iubirea si Mantuirea Sufletelor….. Imi doresc sa primiti binecuvantari divine, pace si liniste sufleteasca iar Saptamana care urmeaza sa fie pentru voi un bun prilej de intoarcere catre Lumina.  Cu toata dragostea, Karyn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.