Povestea Creatiei

Toate aceste informatii vin direct din mesajele de la Mintea Universala, transmise prin Edgar Cayce si alte surse, cum ar fi Djwhal Khul, Ruth Montgomery, Fundatia Tibetana si alte asemenea tipuri de channeling. Lucrul uluitor este ca toate aceste surse spun o poveste în principiu similara, astfel încât stiu ca ma aflu foarte aproape de adevar, desi o parte ar putea fi foarte surprinzatoare pentru unii dintre cititori.

La început a fost o singura sursa de Lumina, prezenta unica, numita Dumnezeu. Dumnezeu, în marea Lui bucurie si dragoste, a avut dorinta sa creeze, sa Se exprime. Din aceasta stare nediferentiata, Dumnezeu a creat stele, planete, galaxii, universuri, si i-a placut ceea ce crease. Lipsea, totusi, ceva: compania. Dumnezeu a dorit sa creeze fiinte cu constiinta de sine, care sa poata împartasi cu El bucuria creatiei. Din infinitatea lui Dumnezeu au aparut trilioane de scântei de Lumina, facute dupa chipul si asemanarea Lui. Din aceasta exprimare a aparut si Amilius, Lumina, prima forma de expresie a mintii Divine, prima manifestare a spiritului. Toate sufletele au fost create de la început si toate sufletele erau androgine. Lucrul extraordinar legat de crearea noastra a fost aspectul liberului arbitru.

În momentul când am fost creati, ne-am luat zborul în univers, creând asa cum creeaza Dumnezeu, cu mintea noastra, extinzând Împaratia lui Dumnezeu. Eram perfecti, iar aceasta era starea Edenica. În calatoriile noastre prin infinitatea lui Dumnezeu, am descoperit universul fizic sau material si ni s-a trezit curiozitatea, caci la început nu aveam corpuri fizice, doar corpuri spirituale. Atunci am început sa ne proiectam o parte din noi însine, sa zicem, pe Pamânt, ca sa exploram frumusetea materiei. De fapt, nu era nimic rau în asta, caci întreg universul infinit era un fel de teren de joaca. Am început sa ne proiectam o parte din noi însine într-un copac, ca sa vedem cum e un copac. Apoi ne-am proiectat o parte din noi însine într-o stânca, sa vedem cum era aceea, apoi într-un animal, ca sa vedem cum e sa manânci iarba si sa interactionezi cu alte animale. În toate cazurile, faceam asta si apoi plecam si ne proiectam înapoi în planurile spirituale. Apoi, de asemenea, cu puterea incredibila a mintii noastre, cream forme-gând de animale prin puterea imaginatiei. Aceste forme-gând începeau sa capete densitate si noi locuiam în aceste creaturi care erau forme-gând, întocmai asa cum locuiam într-un animal care fusese deja creat. Toate acestea au fost bune si frumoase pâna la momentul din creatie iblia îl numeste caderea omului. Acela a fost momentul în care noi am uitat cine eram, din cauza supra-identificarii cu universul material. Am ramas prinsi în densitatea materiei si am început sa credem ca eram animale sau creaturile forme-gând animale pe care le creasem.

Caderea în iluzia ca suntem materiali ca identitate, nu spirituali, a initiat spirala descendenta a creatiei. În acel moment, a început sa existe „ego”, ego fiind un sistem de gândire si o filosofie bazata pe credinta iluzorie în separare, frica, egoism si moarte. Acest fenomen al caderii tot mai adânci a sufletelor prinse în iluzia materiei a continuat într-un ritm alarmant. Amilius (o încarnare a lui Iisus) si alte fiinte înalte care nu cazusera au stiut ca trebuia facut ceva pentru a-i ajuta pe semenii si fratii si surorile lor, caci omul continua sa creeze o multime de monstruozitati ca sa-si satisfaca dorinta scapata de sub control. El a creat ciclopi, satiri, centauri, unicorni, corpuri de animale cu capete de om, fiinte cu copite, gheare, pene, aripi si coada. Omul devenise prizonier în trupuri grotesti care nu erau demne de fiii si fiicele lui Dumnezeu. Omul a creat chiar si prima femeie, al carei nume era Lilith si care a fost precursoarea Evei. Aceasta proiectie a fost creata tot pentru satisfacerea dorintelor sale carnale egoiste. Planul pe care Dumnezeu si Puterea lui Dumnezeu l-au conceput pentru a rectifica aceasta situatie a fost crearea a cinci rase fizice, pe cele cinci continente ale planetei. Fiecare rasa avea alta culoare a pielii. Nici o culoare nu era mai buna decât alta, dar fiecare era potrivita pentru o alta clima. Anumite culori ale pielii erau mai bune pentru anumite conditii climatice. Planul era ca toate sufletele care ramasesera prizoniere în materie sa foloseasca aceste corpuri umane mai perfectionate pentru a se încarna în ele, corpuri mai potrivite pentru fiii si fiicele lui Dumnezeu. Asa ca omul nu s-a tras din maimuta, cum sustineau evolutionistii; am fost creati.

Dupa crearea celor cinci rase erau o suta treizeci si trei de milioane de suflete pe Pamânt. Rasa rosie traia în Atlantida si în America, rasa bruna în Anzi si în Lemuria, rasa galbena în Desertul Gobi din Asia de Est, rasa neagra în Sudan si partea de sus a Africii de Vest, iar rasa alba în Iran, de-a lungul Marii Negre si în Muntii Carpati din Europa Centrala. Planul fundamental pe care l-a creat Dumnezeu era reîncarnarea: sufletele aveau sa se reîncarneze în aceste corpuri omenesti, nu în corpuri de animale, ca sa se trezeasca din nou la adevarata lor identitate de fiinte-Dumnezeu si sa învete sa demonstreze asta pe Pamânt, începându-si astfel ascensiunea înapoi catre Creator.

Acest act de creatie a avut loc în urma cu zece milioane si jumatate de ani. Influentele animalice create de cadere si de proiectiile initiale de forme-gând animale n-au disparut complet de pe Pamânt cam pâna în anul 9000 î.Ch. Reminiscente ale acestor creaturi jalnice au fost mai târziu zugravite în mitologia noastra si în arta asiriana si egipteana.
Un alt factor implicat în creatiile animalice grotesti a fost faptul ca la începuturi, fiintele omenesti puteau procrea cu speciile animale si cu fiintele grotesti. Dupa ce sufletele omenesti au fost separate în masculine si feminine, Dumnezeu a impus legi Divine care faceau imposibil ca fiintele omenesti sa aiba progenituri cu alta specie. Omul putea trai pâna la o mie de ani în acelasi corp, pâna când s-a implementat o alta lege Divina, care a schimbat acest lucru, din cauza ca sufletele aveau nevoie sa poata reflecta mai mult în planul interior în legatura cu scopul si motiul reîncarnarii. Amilius însusi (prima încarnare a lui Iisus Christos) a coborât în materie si a devenit primul Adam în momentul creatiei primelor cinci rase-radacina. Adam a fost primul din rasa perfectionata, primul dintre fiii lui Dumnezeu, în opozitie cu ceea ce Biblia numeste fiicele oamenilor. Adam a fost un individ, dar si un simbol al tuturor celor cinci rase, asa cum a fost si Eva.

CELE SAPTE RASE-RADACINA
Tabelul de la pagina cinci arata cele sapte rase-radacina care formeaza ceea ce în termeni ezoterici se numeste manvantara sau ciclul lumii. Aceste rase-radacina, prezentate în prima coloana a tabelului, acopera perioada de acum optsprezece milioane si jumatate de ani si pâna în zilele noastre. Sanat Kumara, Logosul nostru Planetar, s-a încarnat atunci în aceasta planeta. În prezent traim în rasa-radacina ariana. Acest termen a fost complet distorsionat de catre Hitler si Germania nazista, asa ca va rog sa nu va gânditi la el în felul acela. Rasa ariana este în existenta de peste un milion de ani si va mai continua înca o vreme. Rasa-radacina meruviana abia începe sa intre în joc, astfel ca actualmente are loc un fel de suprapunere de rase-radacina. Numele celei de-a saptea rase-radacina este rasa paradisiaca. As vrea sa mai adaug ca Djwhal Khul mi-a spus ca primele doua rase-radacina, cea polariana si cea hiperboreeana, sunt adesea numite rasele-radacina pre-lemuriene, asa cum le-a denumit si Fundatia Tibetana. Aceasta se întâmpla pentru ca primele doua rase nu erau pe de-a-ntregul fizice, în acceptiunea pe care o dam noi acestui termen. Continentele pe care au aparut si au înflorit aceste rase-radacina sunt trecute în coloana a doua. Coloana a treia arata tipul specific de acordaj psiho-spiritual pe care l-a avut fiecare rasa-radacina. A patra coloana arata chakra pe care fiecare rasa-radacina a lucrat sa o dezvolte. A cincea coloana listeaza tipul de yoga pe care l-a practicat fiecare rasa-radacina. Tara, continentul rasei-radacina finale, este un continent care se va ridica de pe fundul oceanului în viitorul îndepartat. Membrii rasei polariene, prima rasa-radacina, aveau corpuri uriase, filamentoase, si erau mai mult eterici decât fizici. De asemenea, erau complet asexuati. Se înmulteau printr-un proces pe care oamenii de stiinta din ziua de azi îl numesc diviziune sau înmugurire. De aceea, erau practic nemuritori. Ei au fost denumiti „rasa arhetipala”. Corpurile lor erau în principiu de natura gazoasa. Membrii rasei hiperboreene, sau cea de-a doua rasa-radacina, erau asemanatori cu primii; totusi, ei au început, încet, dar sigur, procesul de accentuare a materializarii. Djwhal Khul si Fundatia Tibetana au numit adesea pre-lemuriene aceste doua raseradacina, pentru ca ele nu erau total materializate, asa cum erau membrii rasei lemuriene, sau a treia rasa-radacina. Fiintele umane, asa cum le stim noi, au început cu aceasta a treia rasa-radacina.

Pe vremea când viata umana a început sa se manifeste pe Pamânt în aceste doua rase radacina, singurul continent era la Polul Nord. Restul Pamântului era acoperit de apa. Acest continent polar arata ca o calota craniana asezata pe crestetul Pamântului. Acesta este singurul continent care nu se va scufunda niciodata sub ape în întreaga manvantara, sau ciclul lumii, al tuturor celor sapte rase-radacina. Un alt lucru interesant este ca Lemuria era numita „tara lui Shalmali” pe vremea când exista. Este, de asemenea, important sa întelegem ca fiecare dintre rasele-radacina are câte
sapte sub-rase. Aceasta înseamna un total de patruzeci si noua de sub-rase într-o manvantara. Un exemplu al acestui lucru poate fi aratat prin actuala noastra rasa radacina: hindusii au aparut acum saizeci si doua de mii de ani, arabii, acum patruzeci si  doua de mii de ani, persanii, acum treizeci si doua de mii de ani, celtii, acum douazeci si doua de mii de ani, germanicii, acum douazeci si doua de mii de ani; sub-rasele a sasea si a saptea ale rasei-radacina ariene se dezvolta în America si, în viitor, pe un continent care se va ridica din Oceanul Pacific. Pentru ca planul lui Dumnezeu sa fie si mai complicat, fiecare sub-rasa are sapte sub-familii de rase, despre care nu voi mai vorbi.

CELE SAPTE RASE-RADACINA

RASE RADACINA        CONTINENT
1. Polariana                    Tarâmul Sacru Nepieritor
2. Hiperboreeana         Hiperboreea
3. Lemuriana                 Lemuria
4. Atlanta                        Atlantida
5. Ariana                         Europa, Asia Mica, America
6. Meruviana                America de Nord
7. Paradisiaca               Tara

ISTORIA PRE-LEMURIANA
Au fost doi mari Avatari care au venit pe Pamânt la începutul vremurilor prelemuriene. Primul Avatar a concentrat pe Pamânt o energie de acordaj spiritual. El a venit ca om de stiinta, prin intermediul unei civilizatii foarte dezvoltate. Mesajul lui era sa se uneasca întelegerea stiintifica si cea spirituala. Omenirea n-a acceptat mesajul lui, la vremea aceea. Nu era pregatita pentru asta. Astfel ca acest mare profesor a plecat. El s-a întors mai târziu, în starea de co-creator cu puteri depline. Un alt mare Avatar a fost trimis pe Pamânt ceva mai târziu în epoca pre-lemuriana. Era un om foarte înalt si-i placea sa poarte o roba argintie. El a fost primul mare învatator care a avut o influenta cu adevarat puternica pe Pamânt. Numele lui era Lo Chi. Lo Chi a ancorat curajul, întelepciunea si dragostea, în stadiul lor incipient. El a preluat o civilizatie sfâsiata de razboaie si a început sa construiasca o comunitate spirituala cu temple peste tot. La sfârsitul domniei lui a avut loc o ascensiune în masa.

Urmatorul mare învatator care a venit a schimbat abordarea lui si a pus accentul pe calitatile emotionale si pe ocupatii, nu pe partea stiintifica, asa cum facuse primul mare Avatar. S-au realizat foarte mari opere de arta; totusi, latura stiintifica a societatii a început sa intre în declin. Într-un anume sens, a avut loc o pendulare, de la o societate mai masculina la o societate mai feminina. S-au facut pasi mari în arta, muzica si dans, dar creativitatea si puterea mintii lipseau, din cauza acestei miscari de pendul. Aceasta a început sa se schimbe, de-a lungul unei mari perioade de timp, si societatea a devenit mai echilibrata. Atunci a avut loc o alta ascensiune în masa.

Vywamus a numit aceste doua anterioare ascensiuni în masa perioade de recolta spirituala. El spune ca ne apropiem iarasi de o perioada de recolta în acest secol. Aceasta are legatura cu Logosul Planetar. Sanat Kumara, în evolutia sa cosmica, a ajuns la un nou palier. De fiecare data când el ajunge la un astfel de palier, e vremea recoltei de suflete, sau a ascensiunii în masa.

În prezent, încheiem un ciclu de sase mii de ani, unul de douasprezece mii de ani si unul de treizeci si sase mii de ani. Când doua sau mai multe cicluri se termina deodata, perioada respectiva este extrem de importanta. Noi ne aflam acum într-o astfel de perioada. Aceasta fereastra de recoltare dureaza aproximativ o suta de ani. Sfârsitul acestui ciclu de o suta de ani este din 1995 pâna în anul 2000. Cu cât ne apropiem de sfârsitul acestui ciclu de o suta de ani, cu atât mai mare e recolta. A fi încarnat în acest moment din istorie este o foarte mare sansa!

RAZBOAIELE ELECTRICE
Tot în aceasta perioada pre-lemuriana, Planeta Pamânt a fost atacata de „Cei Electrici”, un grup de fiinte din alta planeta, care voiau sa o cucereasca. Omenirea a început sa se apere, si acest razboi a durat timp de cinci sute de ani. Pamântenii au câstigat pâna la urma aceasta lupta. Cei Electrici nu erau rai, de fapt, erau doar niste savanti în cautarea unui nou loc unde sa se aseze. Ei veneau de foarte departe. Acest razboi explica teama de nave spatiale care mai exista si azi în memoria speciei, pentru ca Electricii luau oameni si animale la bordul navelor lor spatiale si faceau experiente dureroase pe acestia. Multe dintre fixatiile noastre si ideile de atac/aparare întiparite în programele constiintei noastre provin din aceasta perioada a istoriei Pamântului.

Cei Electrici cautau de fapt sa aduca pe planeta tehnologia lor bazata pe Lumina, pentru a fi de ajutor pe calea de întoarcere la Sursa. Omenirea si Pamântul, însa, mergeau catre o mai mare densitate materiala. Acesta nu era un lucru negativ pentru Pamânt. Pamântul si omenirea spuneau ca doreau sa învete tot ce se putea din partea cea mai densa a planului fizic. Dupa cinci sute de ani de razboi s-a declarat, în fine, un armistitiu si multi dintre Cei Electrici au plecat, promitând sa se întoarca atunci când Pamântul va fi pregatit. Unii au ramas, în anumite zone care le-au fost date. Cei Electrici au provocat o neliniste cu privire la acest ciclu descendent de materializare.

LEMURIA
Lemuria, sau Mu, era un continent care se întindea în tot Oceanul Pacific, de la Statele Unite din ziua de azi si pâna la America de Sud. Stadiul lemurian al existentei a fost perioada în care constiinta speciei a învatat lectia acordajului fizic. Omenirea, ca întreg, progreseaza în etape, si acordajul fizic a fost lectia fundamentala din aceasta perioada a istoriei. Lemurienii erau oameni foarte înclinati catre filosofie si spirit, în mult mai mare masura decât atlantii, care erau însa mai avansati din punct de vedere tehnologic si mai interesati de aceasta. În aceasta epoca istorica, Pamântul era plin de marii dinozauri si din aceasta cauza lemurienii, în mare parte, erau nevoiti sa traiasca sub pamânt. Stateau în pesteri, ascunzându-se de dinozauri, iesind doar ca sa vâneze pentru a-si asigura hrana. Ei îsi împodobeau pesterile cu frumoase opere de arta. Lemurienii erau destul de mici, din punct de vedere fizic: barbatii aveau cam 1,50 m înaltime, iar femeile erau cu câtiva centimetri mai scunde. Rata de supravietuire a copiilor nu era foarte mare. Se hraneau cu cereale, boabe si fructe.

ATLANTIDA
Atlantida se afla în nordul Oceanului Atlantic. Avea o marime cam cât Europa si Rusia la un loc. Platoul continental din partea de est a Statelor Unite, aflat pe atunci în cea mai mare parte sub ape, cuprindea coastele joase ale Atlantidei, care se întindeau din Mexic pâna la Marea Mediterana. Asa cum spuneam mai devreme, Pamântul era plin de dinozauri, si multi dintre ei erau carnivori. Multi dintre atlanti traiau în mari orase aparate de ziduri, pentru a se proteja de aceste fiare. De asemenea, în Atlantida mai existau înca fiintele umane grotesti, cu înfatisare de animale. Unele segmente ale societatii le numeau „creaturi” si le tratau ca pe niste sclavi sau ca pe niste vite de povara. În Atlantida erau doua feluri de oameni: aceia care slujeau Legea Unicului si cei numiti Fiii lui Belial. Fiii lui Belial erau slujitorii lui Beelzebub. Ei erau lorzii materialismului, grupul egoist, materialist si individualist. Acestia erau oamenii care înrobeau „creaturile” sau animalele-oameni care aveau copite, gheare, pene, aripi sau coada pe corpuri umane. Aceia dintre oameni care slujeau Legea Unicului încercau sa le ajute pe „creaturi” atât din punct de vedere spiritual cât si fizic, ducându-le la marile temple de vindecare din Atlantida. Utilizând tehnologii avansate cu cristale, Lumina si sunet, reuseau adesea sa înlature chirurgical aceste apendice necuvenite care nu mai corespundeau planului perfect al lui Adam Kadmon, pe care Dumnezeu îl crease pentru corpul uman perfectionat.  În anul 52000 î.Ch. a fost convocat un sfat al înteleptilor din cele cinci rase, ca sa se discute mijloacele pentru a scapa de dinozauri. S-a discutat un plan de utilizare a unor forte chimice foarte puternice, care sa-i otraveasca pe dinozauri în salasurile lor. Acest plan a fost implementat si a început sa functioneze. Prima dintr-o serie de trei catastrofe continentale care au schimbat fata Pamâmtului a avut loc în jurul anului 50700 î.Ch. Aceasta prima catastrofa a survenit ca urmare a utilizarii de chimicale si explozivi pentru distrugerea dinozaurilor. În bârlogurile animalelor au explodat uriase si numeroase pungi de gaze, care au provocat eruptii vulcanice si cutremure. Perturbarile au avut o asemenea magnitudine, încât au facut sa se schimbe pozitia axei Pamântului, aducând polii în prezenta lor pozitie si provocând ultima mare epoca glaciara. Continentul Lemuria a fost complet distrus, dar, destul de ciudat, Atlantida nu a fost prea mult afectata din punct de vedere al teritoriului. Întreg continentul Lemuriei s-a scufundat în ocean ca urmare a schimbarii axei polilor. Dupa aceea, Atlantida a devenit cea mai importanta civilizatie de pe planeta. Asa cum deja am mentionat, Atlantida era foarte avansata din punct de vedere tehnologic, dar mult mai putin avansata spiritual, în mod foarte asemanator cu Statele Unite din ziua de azi.

Marele cataclism a distrus majoritatea dinozaurilor, prin transformarea masei continentale si modificarea conditiilor climatice. Atlantida, fiind acum prima civilizatie de pe planeta, a început sa prospere. Aceasta a fost perioada în care extraterestrii au vizitat Atlantida si i-au initiat în tehnologia avansata a cristalelor. Atlantii foloseau energia cristalelor în aproape toate domeniile societatii. Ei aveau un mare cristal care era principala sursa de energie a întregului continent. Acesta facea sa functioneze masini, vapoare, submarine si avioane, asigurând toate necesitatile energetice ale societatii. Stiinta devenea tot mai mult noul zeu, iar oamenii deveneau din ce în ce mai putin interesati de prezenta lui Dumnezeu.  Fiii lui Belial si influentele extraterestre negative au început sa preia tot mai mult controlul asupra civilizatiei atlante. Energia cristalelor a început sa fie folosita în scopuri razboinice si pentru a tine poporul sub control. Într-o zi nefasta, oamenii de stiinta atlanti au încercat sa utilizeze marele cristal ca sa trimita un fel de raza de energie prin scoarta Pamântului, într-un scop rau. Aceasta a provocat o mare explozie, cum nu se mai vazuse vreodata pe aceasta planeta. Asta s-a întâmplat cam prin anul 28000 î.Ch. si a avut ca rezultat scufundarea unei parti din Atlantida, din care au ramas trei insule. La aceasta face referire Biblia în povestea despre Arca lui Noe si a marelui potop. O perioada de reconstructie a început în Atlantida dupa aceasta mare catastrofa, dar ea nu si-a mai recapatat niciodata stralucirea de la începuturi. Atlantida a decazut, cu vremea, tot mai mult. S-au facut mari progrese în domeniul electricitatii, al energiei atomice si al utilizarii energiei solare; totusi, în anul 10700 î.Ch., tara atinsese cel mai adânc declin moral si spiritual. Predominau sacrificiile umane si adorarea soarelui, precum si adulterul si coruptia. Cristalele solare fusesera adaptate în mod rudimentar pentru a fi folosite ca mijloace de constrângere, tortura si pedeapsa. Poporul de rând numea cristalele soarelui, care erau multe, „îngrozitoarele cristale”. Gigantice schimbari ale scoartei Pamântului au zguduit Atlantida în jurul anului 9500 î.Ch. si aceasta a pierit de pe fata Pamântului. Explozia a fost de un milion de ori mai mare decât cea de la Hiroshima.

Atlantii care slujeau Legea Unicului au ascultat de Dumnezeu si de profeti si au fugit înainte de a se întâmpla aceasta catastrofa. Ei s-au dus în Egipt si mai târziu au devenit cunoscuti sub numele de mayasi în peninsula Yucatan si indieni irochezi în America. În toate aceste civilizatii s-a simtit influenta Atlantidei prin constructia de piramide. Toate secretele Atlantidei sunt depozitate în Sala Amintirilor din Marea Piramida. Aceste înregistrari sunt protejate mistic. Paul Solomon si Edgar Cayce, în mesajele lor transmise mediumnic, au spus ca un mare initiat care traieste acum pe planeta, sub numele de John din Penial (care este reîncarnarea Sfântului Apostol Ioan, discipolul cel mai iubit al lui Christos), va fi marele om care se va duce în Egipt si va dezvalui toate aceste înregistrari. În exodul din Atlantida catre Egipt, atlantii au luat cu ei un mare învatator spiritual al carui nume era Thoth. Timp de câteva mii de ani, Thoth a fost încarnat în Egipt, care a fost o civilizatie de mare spiritualitate. Piramidele erau de fapt temple de initiere.

Vywamus a spus ca istoria Egiptului a durat o suta de mii de ani, nu doar cei cinci mii de ani despre care vorbesc istoricii moderni. În Egipt a existat o mare implicare extraterestra. Conceptul de piramida a venit din alte planete. Civilizatia egipteana a fost un amestec de constiinta din mai multe alte planete. Platon s-a referit în scrierile lui la scufundarea Atlantidei. Pentru mine este uluitor ca manualele noastre moderne de istorie sunt atât de limitate ca domeniu. Edgar Cayce a prezis ca Atlantida se va ridica din nou si va iesi la iveala în dreptul coastei de est a Statelor Unite prin 1968 sau 1969. Insulele Bahamas sunt ramasitele vârfurilor muntoase din Poseidia, una dintre insulele ramase dupa cel de-al doilea cutremur atlant. Scufundatorii au gasit în 1968 temple si ruine la douazeci de metri sub apa, exact asa cum a prezis Edgar Cayce. În Triunghiul Bermudelor, conform informatiilor din trei surse diferite pe care le-am gasit în cursul cercetarilor mele, se afla, de fapt, marele cristal despre care am vorbit mai devreme si care s-a scufundat pe fundul oceanului. În anumite momente, când soarele lumineaza fundul oceanului într-un anumit unghi fata de luna, acest mare cristal se activeaza. Tot ce trece prin vortexul sau de energie în timpul acestei activari este transformat în antimaterie – este dezintegrat. Acesta este motivul pentru care efectele Triunghiului Bermudelor apar numai în anumite momente si nu permanent. Statele Unite trec în prezent printr-o perioada de testare foarte asemanatoare cu aceea prin care a trecut Atlantida, cu cincizeci de mii de ani în urma. Întrebarea este daca dezvoltarea stiintei si a tehnologiei ne va face sa pierdem din vedere adevaratul motiv pentru care ne aflam aici, care este unul mai spiritual.

MONADELE
Conform spuselor lui Djwhal Khul, Dumnezeu a creat saizeci de mii de milioane de monade în sistemul nostru planetar. Fiecare monada creeaza câte douasprezece suflete si fiecare suflet creeaza câte douasprezece extensii de suflet sau personalitati încarnate. Înmultiti saizeci de mii de milioane cu o suta patruzeci si patru si aveti numarul de oameni care trec prin aceasta scoala. Djwhal a mai afirmat ca din aceste saizeci de mii de milioane de monade, treizeci si cinci de mii de milioane de monade se afla pe raza a doua, a dragostei, douazeci de mii de milioane de monade sunt pe raza a treia, a
activitatii, iar cinci mii de milioane de monade sunt pe prima raza, a puterii.

Manualul Ascensiunii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.