Muzica ingerilor

Ati auzit de Erik Berglund si muzica lui vindecatoare? Sper cu tot dragul sa ajung sa il ascult live. In curand vor veni si Jasmuheen si chiar Dalai Lama.  De ce mi-a atras atentia? Muzica lui deschide cerurile… muzica lui vindeca.

Avem si noi un om minunat care face acest lucru, un roman, un artist e vorba de Gheorghe Zamfir. El aude muzica ingerilor si la fel… muzica lui deschide cerurile. Gheorghe Zamfir, supranumit „geniul naiului” s-a nascut la Gaiesti, langa Bucuresti, in 1941.  Zamfir compune coloana sonora a mai multor filme, cum ar fi celebrul film al regizorului Sergio Leone – „Once Upon A Time in America” sau soundtrack-ul din „Karate Kid”, ca si binecunoscutul film „The Tall Blonde Man with One Black Shoe”. A avut milioane de discuri vandute, concerte cu casa inchisa (25.000 de persoane la Teatrul Antic din Efes, Turcia) si a primit elogii din partea tuturor statelor lumii…

Sa trimitem cu totii un gand de Lumina acestui artist minunat, Gheorghe Zamfir pe care il iubesc …. Muzica lui pentru mine, inseamna acasa…

Muzica lui Erik Berglund este inspirata de ingeri si este menita sa eleveze si sa vindece acele parti din noi care au nevoie de frumusete si vindecare. Erik este si un vindecator sensibil, a carui viata a impresionat mii de oameni, prin ateliere (workshops), retreat-uri si sesiuni private de vindecare. El mareste energia grupului in cadrul unor conventii, conferinte si simpozioane.

Erik a contribuit la intalniri cum au fost: deschiderea portalului 11:11 in Egipt, cea de-a 25-a aniversare a Natiunilor Unite, Intalnirea Maestrilor din Noua Zeelanda, intalnirile Lucratorilor intru Lumina din Australia si Florida, Descoperirea Vietii din Viena, Conferinta de Spiritualitate din Brazilia, Festivalul Corp-Minte-Spirit din Londra, Festivalul Pamantului din Texas, Festivalurile Wesak din Mount Shasta si Germania, Whole Life Expos, Congresul Mondial al Iluminarii si Conferintele Grupului Avatar.

Erik a gazduit, de asemenea, Mount Shasta Millennium, o intalnire internationala a Lucratorilor intru Lumina, ce are loc in California, in fiecare vara. Erik a sustinut mai multe ateliere, pe teme cum ar fi: abundenta, relatiile, dar si seri de harpa si vindecare. In anul 2005 a tinut un workshop la Bucuresti si a participat ca invitat de onoare la Festivalul INIMA REGINEI MARIA; de la Balcic, Bulgaria. In anul 2006 a venit la Bucuresti pentru un atelier (workshop) la Bucuresti si a sustinut deschiderea de portaluri energetice pentru Romania, la Tusnad, in cadrul unei actiuni organizate de catre Editura FOR YOU.

In anii 2007 si 2008 a tinut workshopuri la Bucuresti, unde a avut un succes enorm si binemeritat. Erik calatoreste in toata lumea, ducand, cu harpa lui, mesajul ingerilor, mesaj de iubire si vindecare profunda. (Editura for You)

3 gânduri despre „Muzica ingerilor

  1. beautiful……………………..frumos, divin, plin de dragoste…………………………………..

    Apreciază

  2. Muzica ingerilor – a fost necesar sa o ascult de doua ori, atat de mult m-a fermecat aceasta muzica. Aproape ca m-a adus intr-o stare de meditatie, simteam cum tot universul intra prin chakra a saptea in tot corpul, prin toate celelalte chakre. Am simtit cum ochii mi s-au umplut de lacrimi.si mi-au curs pe obraji.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.