Taramurile Ingerilor Pamanteni

Daca nu ati citit-o inca v-o recomand cu drag… macar rasfoiti-o!…

Iata ce scrie Doreen Virtue despre Ingerii Pamanteni:

„Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăta şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viată, şi va lucra asupra unor lectii de viată cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală … şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii. Dacă ai pasiune sau talent pentru a vindeca, a preda sau a-i ajuta pe altii, deşi tu însuti ai probleme cu abuzul de droguri, cu greutatea, provocări relationale şi altele asemenea, atunci este posibil să fii un înger pământean. Dacă eşti foarte sensibil şi deteşti violenta sub orice formă a sa, atunci poti să fii foarte bine un înger Pământean.

Deşi toate sufletele îşi au originea din aceeaşi sursă Divină, mediul şi modul nostru de viată ne modelează deseori personalitatea şi caracteristicile fizice. De exemplu, cei care îşi petrec o mare parte din timp făcând surf pe lângă plajele tropicale vor avea o înfătişare şi un comportament diferit fată de cei care stau ascunşi în fiecare zi în birourile lor urbane. De asemenea, toate vietile pe care le-al trăit înainte au impact asupra ta, aşa cum te influentează familia fizică, aşa şi familia de origine spirituală îti modelează aspectul, comportamentul şi chiar şi scopul vietii. Pe de altă parte, interiorul fiecăruia este acelaşi: un licăr curat, frumos de lumină Divină. Oricum, ca lucrător întru lumină, licărirea ta de lumina s-ar putea să-şi fi petrecut timpul pe tărâmuri cereşti departe de Pământ. Acele vremuri când erai conectat la tărâmul îngeresc, regatul spiritelor naturii sau pe alte planete au influențat felul în care eşti astăzi. Deşi sălăşluieşti într-un corp uman, sufletul tău se simte asemeni unui călător printr-o ară străină deoarece, în esentă asta eşti.

Nu oricine este înger Pământean, desigur – pentru acest rol, Dumnezeu a chemat cele mai mari şi mai strălucitoare scântei de lumină pentru tranzita către Noua Eră a Păcii. Acei oameni care nu sunt Îngeri Pământeni îşi trăiesc vietile pur şi simplu pentru propria evolutie: odihnă, amuzament. Ei pot părea mărginiti sau incontestabil nespirituali deşi sunt tot scântei Divine de viată. Vietile lor au fost pur şi simplu dedicate preocupărilor umane, pământene.

Misiunea vitală a Îngerilor Pământeni

Dacă eşti un înger Pământean, atunci eşti un lucrător puternic întru lumină, cu o moştenire de vindecări şi de miracole, în urma şi înaintea ta. Ai acceptat Însărcinarea ta Divină de a veni pe Pământ şi a- i răspândi învătăturile şi energiile vindecătoare. Cum s-a derulat însărcinarea ta până acum? Dacă ai avut greutăti în adaptarea la viata pământeană, atunci probabil că vei găsi răspunsuri, confort şi călăuzire amintindu-ti originea spirituală. Poti descoperi că eşti un înger întrupat sau un Spirit al Naturii; un Om Stelar ale cărui vieți anterioare au fost extraterestre (ET); un Om al Mării; un Spiriduş; un Cavaler Paladin, un înțelept, care este o Farmazoană întrupată, o Mare Preoteasă sau un Mag. Eşti un lucrător sezonier chemat în acțiune – un înger pământean poate că ai avut vieți anterioare pe Pământ ca înger întrupat, Spirit al Naturii sau ceva asemănător, şi totuşi să fi uitat de aceste încarnări, crezând că în vietile trecute ai fost om.

Termenul Înger Pământean nu trebuie confundat cu cel de Înger Întrupat, care este o categorie a îngerilor Pământeni.  Invătând despre tărâmul spiritual originar, vei înțelege mai multe despre personalitatea, comportamentul şi spiritul individual. După cum am spus, este asemănător cu felul În care semnele astrologice solare ne grupează în categorii semnificative. Lucrările mele timpurii despre Îngerii Pământeni. Am accesat pentru prima dată Informații despre îngerii Pământeni prin consultatiile mele private, când ofeream citiri mediumice despre îngeri şi despre alte subiecte paranormale. Clientela mea era formată, de obicei, din Lucrători întru Lumină, care amânau să-şi Împlinească misiunea vietii lor.

Caracteristicile Îngerilor Pământeni

Sunt caracteristici care se aplică tuturor îngerilor Pământeni şi caracteristici unice fiecărei categorii. Capitolele acestei cărti descriu caracteristicile individuale ale fiecărui grup precum şi numitorii comuni care li se aplică – inclusiv următorii: – Se simt diferiti, separati sau înstrăinati de ceilalti. Toti îngerii Pământeni pe care i-am întâlnit, intervievat sau observat au spus că se simt „diferiti de ceilalti.” Pentru toate lumile, mai putin cea a Înteleptilor, această caracteristică continuă la maturitate. Kelly, care este un Înger Întrupat, descrie senzatia astfel: „Mă simt de parcă nu mă încadrez nicăieri. Din totdeauna am simtit că eram o proscrisă social. Când eram la liceu, ceilalti copii îmi spuneau că eram ciudată. Obişnuiam să o iau extrem de personal şi mă gândeam, Nimeni nu mă place. Aş fi plâns ore întregi. Mă simteam atât de neajutorată, îmi părea rău pentru mine, deoarece nu ştiam de ce mă percepeau aşa diferită. Eram hotărâtă să mă încadrez în societate şi îmi doream enorm ca toti să mă iubească. Dar singurul lucru care m-a ajutat să simt că aş apartine omenirii, era să fac ceva pentru alti oameni. Mai târziu, am devenit conştientă despre faptul că multi oamenii profitau de amabilitatea mea. Acum că înteleg originea mea de Înger Întrupat, sunt capabilă să privesc situatia dintr-o perspectivă diferită. Este în regulă să fii diferit. Este în regulă să fiu eu. Aşa se şi presupune că ar trebui să fiu. Acum nu trebuie să mai fac lucruri pentru altii, pentru a-i face să mă iubească.” Multi Îngeri Pământeni au fost necăjiti sau abuzati verbal, din cauza înfătişării, înclinatiilor şi comportamentului lor diferit. După cum îşi amintea Terry, un Om stelar, „Surorile mele mereu mă prezentau ca fiind cea care fusese aruncată dintr-un OZN”. Acum, Terry realizează grăuntele de adevăr din ironiile surorilor sale şi vorbele lor nu o mai deranjează.

– Sensibilitate sporită la alti oameni, substante chimice sau violentă sub orice formă. Îngerii Pământeni au dificultăti când se află în multime, simtindu-se bombardati de emotiile intense şi senzatiile fizice emanate de ceilalti oameni. Cei mai multi Îngeri Pământeni au învătat să evite substantele chimice puternice aflate în mâncare, în produsele de curătenie şi în cosmetice, din cauza reactiilor alergice. Violenta sub orice formă le inspiră repulsie Îngerilor Pământeni, inclusiv certurile, ştirile negative din presă şi filmele violente. Oamenii îi numesc deseori pentru această însuşire, spunând: „Eşti prea sensibil!”. Şi totuşi, această sensibilitate este un dar sacru, pe care Îngerii Pământeni îl aduc pe această planetă, permitându-le să ştie intuitiv unde sunt necesare serviciile lor. Ei nu şi-ar putea bloca sensibilitatea, nici dacă ar încerca!

Îngerul Pământean Shelly spune: „Nu mi-a plăcut niciodată să mă aflu în aglomeratie şi în locuri unde este zgomot si dezordine. Adesea, nivelul meu de empatie este mai mult o problemă decât o binecuvântare. Deseori mă simt răvăşită şi dezorientată la cea mai uşoară creştere energetică. Am dificultăti în a locui cu alti oameni, aşa că îmi este cel mai bine când stau singură.”

– Un simt puternic al scopului. Chiar dacă Îngerul Pământean nu ştie în mod precis care este scopul său, există sentimentul că misiunea include a-i învăta şi a-i vindeca pe altii. Iată cum a formulat un Înger Întrupat, numit Stav: „Dintotdeauna am ştiut că misiunea vietii mele a fost să predau; să vindec şi să servesc şi să-mi îndeplinesc rolul în a ajuta lumea noastră tulbure. Deşi nu sunt sigur la ce m-am angajat, sunt dispus să ajut”.

– Un trecut plin de relatii frustrante. Îngerii Pământeni sunt adesea crescuti de părinti indisponibili emotional, sau abuzivi. Ca adulti, ei pot atrage prieteni şi iubiti abuzivi Multi îngeri Pământeni au relatii amoroase cu parteneri infideli, abuzivi verbal sau fizic, sau care nu se implică în relatie. Unii îngeri Pământeni sunt „trimişi” în familii disfunctionale în chip de copil care actionează ca un catalizator vindecător. Aceşti tineri îngeri Pământeni se simt ca şi când ar fi adoptati, deoarece nu se pot asocia deloc cu părintii sau cu fratii lor. ŞI într-adevăr acestea sunt familiile lor fizice şi nu familiile spirituale. Alti îngeri Pământeni se angajează în situatii familiale provocatoare în aşa fel încât pot progresa foarte repede într-o singură viată. Doar un angajament puternic pare să rupă vraja azvârlită asupra relatiilor lor ulterioare.

– Necunoscutii le spun problemele lor, precum şi lucruri foarte personale. Îngerilor Pământeni li s-a întâmplat, de-a lungul întregii vietii, să fie acostati de persoane complet necunoscute, care le-au cerut ajutorul sau le-au dezvăluit detalii intime despre vietile lor. Oamenii le spun adesea, îngerilor Pământeni: „Există ceva în ceea ce te priveşte, care mă face să pot avea încredere în tine”. Alisann spune;,Aceasta mi s-a întâmplat toată viata. Chiar dacă stau într-o cameră plină de oameni, cineva veni la mine şi-mi va spune cele mai intime informatii fără să îl rog s-o facă”. Acest lucru este adevărat mai ales printre îngerii întrupati, ca şi când membrii celorlalte categorii au învătat cum îşi pot utiliza limbajul trupului, pentru a descuraja acest obicei.

– Arată mai tineri decât vârsta lor cronologică. Poate pentru că mănâncă mai sănătos, fac exerci ii şi au grijă de ei, mai bine decât ceilalti – sau poate că este aspectul lor spiritual – îngerii Pământeni par deseori mai tineri decât vârsta lor cronologică. Aproape fiecare înger Pământean cu care am stat de vorbă a relatat că oamenii sunt şocati când află vârsta lor reală. Un înger Pământean a spus că i s-a cerut un act de identitate când a vrut să cumpere alcool, deşi era trecută bine de 30 ani. Exceptia o reprezintă înteleptii, al căror păr devine grizonat prematur şi a căror expresie facială sobră poate să-i facă să pară mai maturi decât vârsta lor cronologică.

– Este posibil să aibă un istoric de dependente personale şi familiale. Fie că este vorba despre mâncare, droguri, alcool, tigări, relatii sau toate la un loc, unii îngeri Pământeni se refugiază. In a accepta substante sau influente exterioare, pentru a amorti durerea de a se simti diferiti şi intimida datorită misiunii lor în viată. Un înger Pământean s-a descris astfel: „Mi se părea mai uşor să fac fată vietii, când foloseam droguri şi alcool. Aceste substante mi-au adus o senzatie că mi-e capul uşor şi un sentiment de amorteală, care mi-au permis să uit de ce mă aflam aici. Drogurile îmi puneau misiunea pe plan secund. Pe atunci, era mai mult o problemă dacă merită sau nu să fac aşa ceva”.

– Aud un sunet în ureche. Cei mai multi îngerii Pământeni (deşi nu toti) au sesizat un sunet foarte ascutit într-una din urechi. Sunetul poate însoti situatii stresante, sau poate apărea din senin. Multi îngeri Pământeni consideră acest lucru ca o tulburare enervantă, dar sunetul reprezintă, de fapt, o informatie codificată, venită din tărâmul îngerilor Pământeni, ca să-i ajute să se ridice deasupra problemelor Pământene. EI mai include şi instructiuni şi călăuzire pentru misiunea îngerilor Pământeni. Din fericire, îngerii Pământeni pot solicita mental cerului să reducă volumul sau înăltimea sunetului, în aşa fel încât să nu le mai rănească urechile.

Aceasta este o carte pentru şi despre tine! Doresc din tot sufletul să te ajute să-ti vindeci rănile pe care probabil că le-ai suferit, ca rezultat al senzatiei că te simti diferit, că eşti extrem de sensibil, extrem de creativ, sau că te simti în afara parametrilor, a normelor, a aşteptărilor celor din jurul tău şi a unor organizatii. Cum să ştii din ce categorie faci parte?  Fiecare capitol descrie unul sau mai multe grupuri cunoscute de îngeri Pământeni. Citeşte fiecare capitol, pentru a descoperi tărâmul de origine. Fii atent la semnalele trupului, cum ar fi contracțiile nervoase, reactiile musculare, sau o senzație de deja-vu.

Relatările despre îngerii Întrupati datează cel puțin din vremea Apostolului Pavel, care le scria Evreilor (Iudeilor): „Nu uitați să-i tratati cum se cuvine pe străini, deoarece făcând asta, fără să ştie, unii vor trata îngeri”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.