Cum ne conectam cu Suprasinele

In Cartea Cunoasterii : Cheile lui Enoch, Dr. J.J. Hurtak ne vorbeste despre liniile axiatonale care sunt conexiunea dintre noi (prin meridianele noastre de acupunctura) si Suprasine. Matricea vibrationala Superioara este o intreaga structura de imprimare pentru corpul uman. Asadar, liniile axiatonale sunt legatura noastra cu universul la miriade de niveluri.”  Prof. Hurtak a subliniat ca este necesar să folosim „discernamantul” atunci cand ne conectam cu ele si sa stim exact cu ce si cu cine ne conectam.

In cuprinsul Cheii 317:16, la pagina 542, ni se arată ca exista doua feluri de linii axiatonale: cele „progresive” (canalele stelare superioare / de evolutie, care au conexiune directă cu Suprasinele) si cele „regresive” (cele decuplate de la conexiunea directă cu Suprasinele „din cauza efectelor reziduale ale razvratirii omului”), iar „pe aceasta planeta, liniile de acupunctura qua linii de acupunctura se pot realiza cu ambele”. (Cheia 317:16)

Cheia 317:14 mentioneaza ca: „structurile-grila axiatonale trec prin mai multe ordine de evolutie”, si toate aceste ordine de evolutie „impart acelasi spatiu local de viata, in care lucreaza la diferite dimensiuni de activitate”. Cu alte cuvinte, discernamantul este esential pentru a ne asigura ca liniile axiatonale se conecteaza la nivelul corespunzator de ordin de evolutie si ca este vorba de ordinul superior si nu de cel inferior.

Cheia 317:17 explica faptul ca, atunci cand rasele primordiale s-au revoltat impotriva programarii Tatalui, acum 12.000 de ani, cele douasprezece meridiane biofizice au fost deconectate de la conexiunea directă cu Suprasinele, iar Omul a fost deconectat de la punctele stelare superioare necesare pentru intretinerea unei forme perfectionate de Adam Kadmon.

Motivul pentru care este asa de important sa se faca o conectare constienta la „liniile axiatonale progresive” este ca, dupa Cheile lui Enoch, exista diferente majore intre „forţele ingeresti ultra-terestre”, care lucreaza direct cu Sursa Suprema, si „nivelurile de inteligenta extraterestra”, care (in cea mai mare parte) se afla sub controlul nivelurilor ierarhice locale de inteligenta, dintre care unele functioneaza in afara Legii Divine. Cu alte cuvinte, este foarte important sa nu se ajunga la aceste niveluri locale de inteligenta, ci sa se meargă direct la Sursa.

Pe de alta parte, folosirea mantrelor produce o amplificare a campurilor bioenergetice. Mantrele au un efect de rezonanta superior, facand atomii, moleculele si celulele sa vibreze la aceeasi frecventa sau la frecvente armonice specifice. Folosirea numelor sacre activeaza cristalele din sange de-a lungul liniilor axiatonale din corpul nostru, astfel incat putem sa simtim cum lucreaza dimensiunile cosmice si cele interioare.

O parte din munca noastra este sa activam chakrele si sa fim in rezonanta cu acest aspect Superior al nostru, sa activam natura noatra divina.

O metoda este sa cantam cele Saptezeci si Doua de Nume Divine. Cu alte cuvinte, putem sa apelam o frecventa de energie care este in rezonanta cu tiparul energetic al naturii. (https://cheileluienoh.org/lectii/hebrew-aramaic-sacred-names/)

Salutul Sfant “Kodoish, Kodoish, Kodoish Adonai ‘Tsebayoth!” “Sfant, Sfant, Sfant este Domnul Ostilor Ceresti” conecteaza cu vibraţia Sfantului Duh, de asemenea Psalmul 50.  Cheia 305:7 mentioneaza ca aceste cuvinte sunt „masura ciclului si ritmul tuturor starilor de materie/radiatie si mai ales rezonanta, care este factorul comun ce uneste nivelurile vibrationale inferioare cu nivelurile superioare de creatie”.  Aceasta formula „acordeaza toate bioritmurile corpului cu ritmurile spirituale ale corpului Suprasine, astfel incat toate sistemele circulatorii functioneaza dupa un singur ritm, al inimii cosmice”. Stimulează procesul de crestere si permite materiei sa simta direct stimulul Iubirii Divine (Versetul 35 la pagina 390).

Suprasinele asa cum este definit d Dr. Hurtak este un tip superior de corp, un program de intelepciune a vietii pentru incarnarea individuala. El se poate exprima (vezi pag. 597 din Cheile lui Enoch®) ca fiind „corpul superior de lumina pre-existent, care exista pentru fiintele spirituale-fizice înainte de incarnarea acestora”, realitatea noastra fizica este secundara imaginii noastre de materie si energie. Pentru mai multe informatii despre munca Dr. J.J. Hurtak, vizitati www.cheileluienoch.org

Trezim natura noastra divina, iubirea divina si ne conectam prin aceste linii axiatonale la Suprasine. Este un mod minunat ne a ne intoarce acasa. Dar pana sa fie posibil acest lucru avem de lucru cu totii, in fiecare zi!

Pentru ca fiecare gand, fiecare cuvant, fiecare fapta inseamna o expresie a constiintei.  Fiecare este responsabil nu doar pentru propria viata ci si pentru ceilalti prin modul de a fi, prin modul de a se implica.  Daca vrei sa inveti mai mult, cauta o scoala spirituala cu care rezonezi si incepe cu tine!

 

 

 

 

 

 

Un gând despre „Cum ne conectam cu Suprasinele

 1. Buna ziua,
  Multumesc pentru acest articol. Foarte interesant si mi-a lamurit multe aspecte. Marturisesc ca am incercat sa citesc cartea Cheile lui Enoch dar mi s-a parut greu de inteles, greu de citit…parca nici nu citeam unele fraze, le reluam de mai multe ori si degeaba. Atunci am lasat-o balta, mi-am zis ca inca nu sunt pregatita sa citesc asa ceva, sa aflu anumite informatii.Si pentru ca ati amintit in articol de Psalmul 50, vreau sa va spun ca este singurul psalm cu care am rezonat si mi-a placut de prima data cand l-am auzit. Oricum nimic nu este intamplator, doar ca piesele puzzle-lui se aseaza in timp pe masura ce crestem in cunoastere si vibratie.
  Va multumesc pentru cunostintele pe care ni le transmiteti si pentru munca depusa!

  Cu stima,
  Vasilica Stanica.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.