Calea Arhanghelului Mihail : Meditatie la Sacra din San Michele (1) – actualizare

Revenind de la Chartres, am crezut ca am incheiat calatoriile din acest an. Dar mai este o chemare, intr-un loc la fel de sacru: Sacra di San Michele, care se afla la o distanta de doar 38 de kilometri de Torino.

Sacra di Sant Michele este un loc energetic deosebit de important al Planetei. Se afla la fix 1000 de km distanta de Mont Saint Michel si este parte dintr-un sir de 7 centre sacre si sanctuare perfect aliniate, toate dedicate Arhanghelului Mihail : respectiv  Irlanda, Marea Britanie, Franta, doua din ele in Italia, Grecia si Israel.

simboluri

Arhanghelul Mihail nu este doar vindecatorul, comandantul ostilor ceresti si pazitorul lumilor, ci reprezinta clar o alegere, o cale pe care omul o urmeaza pe drumul initierii sale. Cei ce sustin ca pot comunica cu usurinta cu ingerii si arhanghelii, cu siguranta poate nu isi dau seama ca Lumina lor este atat de puternica, incat nu le poti rezista in preajma. Dar desigur experientele sunt absolut personale.

Meditatiile facute in locurile sacre aflate pe linia Arhanghelului Mihail sunt un puternic loc de ghidare pentru oricine doreste sa se apropie mai mult de el. Mai intai de toate, calatoria catre Sacra di San Michele este o alegere clara: o alegere a Luminii.

Aceasta calatorie este mai degraba un act de credinta care va continua in anii ce urmeaza pe Calea Arhanghelului Mihail.

Sacra di San Michele a fost sursa de inspiratie a cartii „Numele Trandafirului” a celebrului autor italian Umberto Eco (1932-2016). Sacra di San Michele, este situata pe varful muntelui Pirchirano si a fost construită intre 983 si 987. Abatie, care pentru o mare parte din istoria sa a fost sub dominatia benedictina, iar acum este incredintata rusminienilor. Este un loc incarcat de mituri si legende, in care vom ramane pentru cateva zile pentru a medita.

De asemenea in cadrul acestei calatorii, vom vizita si Giulgiul din Torino, din catedrala  „Sfantul Ioan Botezătorul”.

Data de organizare :  22 noiembrie 2017 – 25 noiembrie 2017

Costul de participare : 205 euro, include 3 nopti de cazare si meditatiile din Sacra din San Michele;

  • nu este inclus transportul : biletul de avion (estimativ de la 110 euro in functie de data achizitiei), transferuri aeroport – Sacra din Sacra di San Michele (aprox 100 euro), mesele sau alte cheltuieli ocazionale. Dupa inscrierea pe formularul de mai jos primiti contractul de participare, precum si factura. Locurile sunt limitate si se ocupa pe masura inscrierii.

Data limita de inscriere si plata : 15 noiembrie 2017.

Va asteptam cu mult drag!

Formular de inscriere:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.