Unde iti este dor sa fii?

Cand Dumnezeu iti da intalnire cu El, te simti cel mai iubit dintre pamanteni. Il vezi oriunde privesti. Te asteapta in spatele fiecarui gand si Il descoperi in fiecare vis, in fiecare respiratie, in fiecare umbra si in fiecare soare. Te simti inconjurat de bucuria pasarilor cerului si de copacii care freamata de viata. Il simti cum Te priveste prin oamenii pe care ii intalnesti, atunci cand te incumeti sa te privesti in ei.

Tacerea in care Il descoperi este binecuvantare. Umbrele vin sa te cearna si sa te framante una cate una, pentru a renunta la Tine … Ele fac parte din Intalnire, le vei intalni mereu. Multi se sperie de umbre. … dar au si ele rostul lor. Cand treci de ele si ajungi in Centru, doar le observi fara sa mai fii perturbat. Dincolo de orice drama, in prezenta naturala si fireasca a fiintei tale, El iti da intalnire. Acolo te simti protejat si sprijinit.  Acolo simti unde te conduce spiritul si intelegi natura divina care esti. Lasa-ti mintea sa te conduca intr-o lume noua, acolo unde sufletului ii este dor sa fie…. si vei trai cum nu ai mai trait niciodata.

Zile inspirate!

 

 

 

6 gânduri despre „Unde iti este dor sa fii?

  1. Waww! Ce frumos ai scris Karyn…esti o fiinta plina de iubire si asta se simte in tot ceea ce faci, spui si scrii. Cred ca si tu simti asta si de la cei din jurul tau, simti feed-back-urile lor, nu? Cand intalnesc astfel de fiinte ca tine, mi-e teama sa le ating, sa nu dispara sau sa le fac cumva eu rau. In mintea mea ele sunt atat de pure si de inalt spiritale, ca-mi doresc sa le las asa neintinate si sa le contemplu, admir. Site-ul tau e o bucurie pentru mine…MULTUMESC!

    Apreciază

  2. In fiecare zi ii multumesc Tatălui Ceresc ,ca te-am întâlnit .
    Fii binecuvântata pentru tot ce ne dăruiești.

    Apreciază

  3. Acum 7 ani mi-ar raspuns pentru prima data si m-ai initiat. Iti multumesc mult…esti unul din mentorii mei si modelele mele in viata.
    Imi aduci liniste cand te citesc.

    Fii binecuvantata!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.