Grupa Noua de Practica Reiki

energy-healing-II-300x199

In 2009, am transmis primele initieri… si de atunci mi-au trecut prin mana, cateva grupe. Ma bucur si acum de reusita celor care au folosit invataturile primite si desfasoara activitati de terapie sau chiar tin workshop-uri. Chiar daca nu toti predau reiki, ci yoga sau alte discipline, au folosit ceea ce au primit ca baza de plecare catre ce si-au dorit sa urmeze, ceea ce este foarte important. Din fiecare grupa „am avut” cel putin un „briliant”.

Reiki este un sistem de vindecare si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Este pentru oricine doreste sa se deschida si sa afle ca este mai mult decat corpul sau mintea sa.

Reiki este un sistem de imputernicire prin IUBIRE, prin care oamenii se pot vindeca pe ei insisi, familia, copii, prietenii si chiar pe Mama Pamant.  Nu este nimeni pe pamant care sa nu o poate face. Toti cursantii au primit energia vindecatoare in maini si IUBIRE in inima.

Programul de coaching cuprinde teme elaborate progresiv, in ritm cu dinamica grupei. La sfarsitul perioadei de formare, participantii primesc diploma de initiere in gradul de maestru/ instructor recunoscuta international. 

Vor fi doua ateliere pe luna, la Bucuresti, a caror teme si data, se vor afisa la pagina Calendar Evenimente.

Pe 8 iunie 2017, ora 18.30 – 21.30, toti participantii vor primi initierea pentru gradul I si II Usui Reiki Ryoho.  Si vor invata despre:

  • Autotratament si primele notiuni de anatomie a spiritului,
  • Activarea si curatarea energetica prin respiratie si introducere in arta meditatiei

Costul seminarului si a initierii este de 275 lei. Seminariile costa 75 lei. Pentru acordaj/ initiere gradul I si II, se plateste suma de 200 lei.

Gradul 3 se va face aproximativ peste 6 luni si gradul de Maestru/ Instructor nu mai devreme de un an. Doar la initere se va percepe un cost suplimentar, in rest seminariile vor avea acelasi cost de 75 lei. Pot participa la seminarii si cei care au deja initiere.

Detalii de plata : INFOLIGHT SRL, cont nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR. Locatia precum si alte detalii de organizare, vor fi comunicate prin e-mail participantilor.

Atelierele urmatoare cuprind invataturi si practica Reiki, necesare formarii celor interesati sa devina terapeuti Reiki si nu numai, respectiv:

  • Anatomia Spiritului
  • Arta Meditatiei
  • Bioenergoterapia
  • Chirurgia cu Lumina
  • Cristaloterapia
  • Masajul energetic
  • Alte tehnici avansate in camp energetic

Diplomele de initiere in gradul de maestru/ instructor sunt recunoscute international.

Va astept cu mult drag.  Pentru inscriere completati formularul alaturat:

buton1

2 gânduri despre „Grupa Noua de Practica Reiki

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.