Practica spirituala de dimineata

„Forta omului sta in gandurile sfinte pe care le nutreste fata de viata. Atata timp cat întretine aceste sfinte ganduri, ele îl sustin. Cum a incetat sa le intretina, caderea sa este inevitabila.”

Pentru a va fi din ce in ce mai bine, va recomand inainte de a incepe orice activitate de peste zi, sa aduceti in practica zilnica cateva rugaciuni si exercitii de gimnastica, pentru care aveti nevoie de maxim 30 de minute:

  • Cand va treziti, trebuie mai intai de toate sa multumiti Domnului, nimic altceva. Primele cuvinte care trebuie sa le aveti pe buze cand va treziti sa fie: „Iti multumesc, Doamne, ca tu mi-ai daruit viata si sanatatea. Umple-mi inima cu iubire si da-mi forta sa implinesc vointa Ta, pentru ca tot ce infaptuiesc sa fie pentru gloria Ta si in numele Tau!”
  • Cand va spalati, concentrati-va asupra senzatiei de prospetime pe care apa o produce asupra pielii voastre. Aceasta senzatie va va limpezi gandurile. Simtiti ca indepliniti un act sacru si spuneti: „Fie ca Iubirea Divina sa-mi lumineze fata. Asa cum imi spal chipul meu fizic, asa sa se spele si chipul meu spiritual. In numele Iubirii nemuritoare si eterne, in numele Intelepciunii nemuritoare si eterne in care noi traim si existam, fie ca aceasta apa sa ma elibereze de toate impuritatile”
  • Daca aveti posibilitatea sa intampinati primele raze ale rasaritului de soare va ridicati bratul drept, mana indreptata in sus, proiectand cu ajutorul gandului mana voastra astrala pana la Tronul lui Dumnezeu, rostind: “”Dumnezeul meu, sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa vointa Ta!”.
  • Beti un pahar cu apa fiarta in fiecare zi! Apa fiarta de dimineata este un remediu natural, inofensiv si foarte puternic pentru starea de sanatate a intregului corp.
  • Aveti nevoie de maxim 4 minute pentru exercitiile de gimnastica pe care toti discipolii Fraternitatii Albe Universale le practica zilnic. Aceste exercitii se fac intr-un ritm lent, suplu si continuu. (vezi video alaturat). La fiecare miscare se repeta mental urmatoarele formule:

Exercitiul 1: „Fie ca toate binecuvantarile Cerului sa se raspandeasca asupra mea, si asupra Fraternitatii , intru slava Domnului”

Exercitiul 2: „Fie ca toate celule mele sa fi magnetizate, insufletite si inviate, pentru slava Domnului”

Exercitiul 3: „Fie ca eu sa pot inota in oceanul luminii cosmice, pentru slava Domnului”

Exercitiul 4: „Fie ca toate legaturile diavolesti, sa fie taiate, rupte, pentru slava Domnului”

Exercitiul 5: „Fie ca echilibrul absolut sa se instaleze in mine, pentru slava Domnului”

Exercitiul 6 : „Fie ca toti dusmanii Fraternitatii Albe Universale sa fie indepartati, alungati, respinsi, pentru slava Domnului”

Exercitiul 7: „Fie ca supletea sa se instaleze in organele si celulelemele, pentru slava Domnului”

Exercitiul 8 „Fie ca toate binecuvantarile Cerului sacoboareasupra mea si a Fraternitatii, pentru slavalui Dumnezeu”

  • Inainte de a pleca din casa, spuneti Rugaciunea ce buna:

Doamne Dumnezeule, bunule nostru Tata din ceruri, care ne-ai daruit viata si sanatate pentru ca sa te adoram in bucurie,

Trimite-ne Spiritul Tau pentru a ne ocroti, a ne pazi de tot raul si de toate gandurile rele;

Invata-ne sa implinim vointa Ta, sa sfintim Numele Tau, sa te slavim mereu.

Sfinteste spiritul nostru, inalta inimile si mintile noastre, ca sa respectam poruncile si hotararile tale. Inspira-ne ganduri curate prin prezenta Ta Sfanta si condu-ne ca sa te putem sluji in bucurie.

Binecuvanteaza viata pe care ti-o inchinam pentru binele suprem al fratilor nostri si al aproapelui nostru.

Ajuta-ne pe noi, vegheaza-ne, pentru ca sa crestem din ce in ce mai mult in fiecare zi, in intreaga cunoastere si intelepciune, ca sa ramanem in adevarul Tau.

Indruma-ne, pentru ca tot ce intreprindem pentru Numele Tau Sfant, sa contribuie la infaptuirea Imparatiei Tale pe Pamant.

Hraneste sufletele noastre cu painea cerurilor si umple-ne cu forta Ta pentru a putea reusi in viata.

Si fiindca ne coplesesti cu toate binecuvantarile Tale, binevoieste si adauga iubirea Ta, ca sa ramana in veci legea noastra. Caci a Ta este Imparatia, Puterea si Slava, Acum si in vecii vecilor AMIN.AMIN.AMIN.

Mai multe detalii despre spiritualizarea activitatilor de zi cu zi, gasiti in cartea „Noul Pamant” , a maestrului Omraam Mikhael Aivanhov, Editura Prosveta. In cartile sale gasim ceea ce ne-a lipsit in scoala  : invatam sa traim frumos.

Sper ca v-am trezit interesul atat cat sa practicati cat si sa-i cititi cartile.  Sunteti de asemenea bineveniti la seminariile de practica, care se tin in fiecare joi de la 18.30 (cu mici exceptii). Tema acestora se afiseazai la pagina „Evenimente”.

Cu mult drag!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.