Practica spirituala de dimineata

„Forta omului sta in gandurile sfinte pe care le nutreste fata de viata. Atata timp cat întretine aceste sfinte ganduri, ele îl sustin. Cum a incetat sa le intretina, caderea sa este inevitabila.”

Pentru a va fi din ce in ce mai bine, va recomand inainte de a incepe orice activitate de peste zi, sa aduceti in practica zilnica cateva rugaciuni si exercitii de gimnastica, pentru care aveti nevoie de maxim 30 de minute:

  • Cand va treziti, trebuie mai intai de toate sa multumiti Domnului, nimic altceva. Primele cuvinte care trebuie sa le aveti pe buze cand va treziti sa fie: „Iti multumesc, Doamne, ca tu mi-ai daruit viata si sanatatea. Umple-mi inima cu iubire si da-mi forta sa implinesc vointa Ta, pentru ca tot ce infaptuiesc sa fie pentru gloria Ta si in numele Tau!”
  • Cand va spalati, concentrati-va asupra senzatiei de prospetime pe care apa o produce asupra pielii voastre. Aceasta senzatie va va limpezi gandurile. Simtiti ca indepliniti un act sacru si spuneti: „Fie ca Iubirea Divina sa-mi lumineze fata. Asa cum imi spal chipul meu fizic, asa sa se spele si chipul meu spiritual. In numele Iubirii nemuritoare si eterne, in numele Intelepciunii nemuritoare si eterne in care noi traim si existam, fie ca aceasta apa sa ma elibereze de toate impuritatile”
  • Daca aveti posibilitatea sa intampinati primele raze ale rasaritului de soare va ridicati bratul drept, mana indreptata in sus, proiectand cu ajutorul gandului mana voastra astrala pana la Tronul lui Dumnezeu, rostind: “”Dumnezeul meu, sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa vointa Ta!”.
  • Beti un pahar cu apa fiarta in fiecare zi! Apa fiarta de dimineata este un remediu natural, inofensiv si foarte puternic pentru starea de sanatate a intregului corp.

Invataturile despre practica spirituala zilnica, transmise de maestrul Omraam Michael Aivanhov, le gasiti in ”Reguli de aur pentru fiecare zi” si  „Noul Pamant”  ale Editurii Prosveta. Va recomand sa cititi toate cartile care au fost traduse si editate, veti gasi invatatura care ne-a lipsit in scoala, invatam sa traim frumos!

Cu mult drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.