Cele 7 Razele ale Arhanghelilor, initiere la distanta

 

d36b38f3c8dcab09322c9ec7153ba08e

dragii mei,

Va anunt cu bucurie, ca Miercuri 29 iunie 2016, de Sfintii Petru si Pavel, la ora 10.00 voi face transmisia celor 7 Raze ale Arhanghelilor la distanta, altfel decat am transmis-o pana acum. Toti cei care sunt interesati se pot inscrie printr-un simplu mesaj la aceasta postare. Initierea va fi activa, pana seara la ora 22.00, adica in intervalul 10.00 – 22.00 (ora Romaniei). Va veti putea conecta la initiere doar daca v-ati inscris: nume si prenume.

Aveti nevoie de 20-30 de minute de meditatie si rugaciune in care sa va abandonati total Voii Divine si sa primiti prin Initierea celor 7 Raze acea activare de care aveti nevoie acum, spre binele vostru cel mai Inalt. Aprindeti o lumanare, spuneti o rugaciune, faceti-va timp pentru divinul interior. Lasati-va pur si simplu purtati de fluxul energetic care va trece prin voi, fara a va gandi la nimic ci doar simtiti. Puteti spune : „Sunt pregatit(a) sa primesc acum Initierea celor 7 Raze ale Arhanghelilor si activarea de care am nevoie acum, in Voia Divina, pentru binele meu cel mai Inalt, transmisa mie prin Karyn Maria Taulescu, care canalizeaza aceasta transmisie.”

Iata care sunt cele 7 raze:

 1. Raza Albastra a Protectiei si Voii Divine, a Arhanghelului Mihail. 
 2. Raza Roz a Iubirii, a Arhanghelului Khamael. 
 3. Raza Verde a Vindecarii si Adevarului, a Arhanghelului Raphael. 
 4. Raza Aurie a Pacii, a Arhanghelului Uriel.
 5. Raza Violet a Libertatii, a Arhanghelului Tsadkiel.
 6. Raza Alba a Armoniei si Puritatii, a Arhanghelului Gabriel.  
 7. Raza Galbena a Iluminarii si Intelepciunii, a Arhanghelului Jofiel.

Puteti descarca Manualul Initierii >>> aici.

Nu se acorda diplome sau certificate. Aceste transmisii la distanta au rolul de a ne conecta la energia inalta angelica. Consacram in totalitate aceasta transmisie Voii Divine!

Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamantului Tata indurator si atotstiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamantului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului, Ingerul Focului. Pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.

Fie ca Ingerul Pamantului sa preia toate deseurile corpului meu fizic pentru a fi absorbite si transformate in sanatate si putere! Sa curete intregul meu corp pentru ca viata sa poata circula in abundenta in venele si arterele mele : Ca intreaga mea fiinta sa fie alinata, degajata. eliberata, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Apei sa spele inima mea de toate impuritatile ! Pentru ca dragostea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si a-mi aduca fericirea, bucuria si implinirea totala. Pentru ca inima mea sa fie limpede, cristalina, transparenta, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant iar Era de Aur printre oameni.

Fie ca Ingerul Aerului sa purifice intelectul meu introducand in ea intelepciunea si lumina! Ca gandul meu sa devina patrunzator, clar, luminos, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Focului, nimeni altul decit Ingerul Soarelui sa-mi sfinteasca Sufletul si Spiritul ! Fie ca Adevarul Absolut sa intre in fiinta mea intreaga! Ca sufletul si spiritul meu sa cunoasca viata eterna si sa fie lacasul Atotputerii Divine Creatoare, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni !

Te rugam fierbine Doamne Dumnezeule sa binecuvantezi tara noastra Romania, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Amin, Amin, Amin! Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie! (Transmisa de maestrul Omraam Mikhael Aivanhov)

Binecuvantari Divine tuturor, cu iubire,

Karyn

338 de gânduri despre „Cele 7 Razele ale Arhanghelilor, initiere la distanta

 1. Georgeta Tudor multumesc, sper sa fie ok numele aici, pt ca ar fi o binecuvintare aceasta initiere, avind de mult timp ajutorul si binecuvintarea Arhanghelilor in viata mea; Multumesc

  Apreciază

 2.  Buna ziua, Doresc aceasta initiere ! Multumesc! Simona Violeta Pricop-Ploiesti

  De la: Inima Divina Către: pricopsimona44@yahoo.com Trimis: Marţi, 28 Iunie 2016 2:46:46 Subiect: [Articol nou] Cele 7 Razele ale Arhanghelilor, initiere la distanta #yiv6788595563 a:hover {color:red;}#yiv6788595563 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv6788595563 a.yiv6788595563primaryactionlink:link, #yiv6788595563 a.yiv6788595563primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv6788595563 a.yiv6788595563primaryactionlink:hover, #yiv6788595563 a.yiv6788595563primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv6788595563 WordPress.com | Karyn Maria Taulescu posted: „dragii mei,Va anunt cu bucurie, ca Miercuri 29 iunie 2016, de Sfintii Petru si Pavel, la ora 10.00 voi face transmisia celor 7 Raze ale Arhanghelilor la distanta, altfel decat am transmis-o pana acum. Toti cei care sunt interesati se pot inscrie printr-” | |

  Apreciază

 3. Buna seara vreau sa primesc cu multa dragoste aceasta initiere ma numesc CAMPEAN FELICIA. MULTUMESC DIN SUFLET.

  Apreciază

 4. Buna seara,doresc sa primesc acesta initiere.Va multumesc ptr tot si Divinitatii ca v-am cunoscut.Simona Corina Stefanidis

  Apreciază

 5. Buna seara. Doresc sa primesc si eu initierea – Manda Ana-Maria-Cristina . Iti multumesc din suflet!

  Apreciază

 6. Doresc sa primesc Initierea celor 7 Raze ale Arhanghelilor – Marinela Mihai – Multumesc din suflet.

  Apreciază

 7. Buna Karyn,Azi la ora 18:00 voi fi pregatita sa primesc initierea (FISTOC ELENA)Multumesc din suflet.Imi este dor de tine. Te pup

  Apreciază

 8. Buna ziua! Doresc sa primesc Initierea celor 7 Raze ale Arhanghelilor – Daniela Zamfir – Multumesc mult.

  Apreciază

 9. Buna dimineata,

  Multumesc cu recunostinta pentru sansa de a participa la aceasta  initiere ! O zi luminata! Ana Lucia Tanase

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.