Construieste relatia cu tine si ingerul pazitor

dfe6204d4cc4615f279f6f815de5b5e4

Invatam continuu despre noi prin ceilalti, cum altfel? Trecem prin viata traind diferite experiente pe care le consideram in fel si chip iar cand apar miracolele ne comportam ca in fabula cu lupul, nu mai credem ca sunt posibile.

De ce ajungem sa nu mai credem in nimic? Pentru ca defapt nu mai credem suficient de mult in noi. Am fost educati sa avem permanent atentia indreptata catre o autoritate exterioara care furnizeaza „adevarul” : TV sau mass media, mama sau tata, profesorul, psihologul, doctorul, preotul, prietenii, o tanti care da in bobi etc. Toti au raspunsuri pentru noi!

Daca ajungi sa traiesti ghidat doar de „exterior” ai toate sansele sa nu mai stii cine esti la un moment dat. Fiecare din cei enumerati mai sus iti pot da un sfat din perspectiva experientei lor, dar nu detin raspunsul, acela il contii doar tu. Chiar azi m-a intrebat cineva care ar fi momentul potrivit sa se desparta de sot.  Pentru ca acum nu ne mai putem desparti cand simtim ci cand este momentul potrivit. Pana atunci suportam sau poate cine stie ne razgandim.

Pentru a nu ajunge in confuzie, sa cultivam credinta in Dumnezeu! Sa punem mereu intrebarea la care avem nevoie de un raspuns, in inima noastra si nu in minte, dar inainte de experienta … nu dupa. Raspunsul va veni neintarziat si ceva din tine se va activa si vei sti daca este bine sau nu sa faci o anume alegere. Vibratia cuvantului „Adevar” iti aduce raspunsul caci totul se afla in tine : intuitia, vindecarea, intelepciunea, iubirea, totul.

Suntem usor de hipnotizat, dar ai nevoie de un singur moment de prezenta si de conectare cu adevarul interior ca sa iti dai seama daca ai sau nu nevoie de acel lucru.

Cultiva legatura cu tine insuti si cu ingerul pazitor. Pune-ti mereu intrebarea: daca as fi ingerul meu pazitor cum as comunica cu mine? Intareste-ti conexiunea cu el si vei sti intotdeuna care este drumul tau. Invatand sa asculti inauntru si nu in afara.

Tot ce vine de la Dumnezeu se prezinta cu bucurie ca vine de acolo, tot ce este ambiguu se va eschiva. Si aici nu e vorba de dogma ci de adevar, de credinta.

Fiecare moment de viata ne invata. Roaga-te mereu in acest fel : „Doamne te rog da-mi intelepciunea de a intelege mereu Voia Ta, ghideaza-ma! Voia mea este Voia Ta. Amin!” Si va fi bine.

2 gânduri despre „Construieste relatia cu tine si ingerul pazitor

  1. Chiar eşti ghidat şi ajutat, de Îngerul tău (entitatea care te însoteşte încă de la venirea pe pămant) dacă îi ceri ajutorul . Eu am simțit şi beneficiat de ajutorul acestei entități de lumină…şi îi mulțumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.