Cum se calculeaza matricea

numerologie1Numerologia se bazeaza pe ideea ca fiecare suflet vine in aceasta lume pentru a invata anumite  lectii si pentru a atinge anumite scopuri . In intelepciunea sa infinita, sufletul nostru alege un timp si un loc de incarnare in care energiile universale pot oferi toate conditiile realizarii destinului. Numele inseamna o vibratie ce joaca un rol esential in realizarea noastra, ne poate ajuta sau ne poate infrana evolutia. Pentru a afla mai multe despre o persoana, sunt necesare numai data nasterii si numele complet. In numerologie se folosesc 11 numere, cu ajutorul carora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22.

Dincolo de numerele importante, destin, calea in viata, esenta numelui, mai exista un calcul foarte important, matricea. Calculand aceasta matrice am putut descoperi alte detalii pretioase despre mine cat si despre cei dragi. Cine este cel sustinut pentru deficitul lui energetic si cine sustine.

Iata cum putem calcula matricea energetica:

Pentru calculul matricei luam ca exemplu data de  26.08.1972, obtinem:
1. Primul numar operativ –-> se aduna toate cifrele datei de nastere si se obtine un numar din 2 cifre:
2+6+8+1+9+7+2= 35
2. Al doilea numar operativ –> se aduna cifrele primului numar operativ.
3+5= 8
3. Al treilea numar operativ –> din primul numar operativ se scade prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2.
35-2 x 2 = 35-4 = 31 
Multi se intreaba de ce se foloseste aceasta constanta 2. Nu este nici un mister ocult. In realitate operatiunea care ar fi trebuit facuta este urmatoarea: se scriu cifrele datei de nastere, iar prima cifra se trece la sfarsitul sirului si se scade din suma primelor cifre ( 6+8+1+9+7+2) – 2 = 33-2 = 31
Practic operatiunea seamana cu o intoarcere in trecut, al treilea numar operativ aratand cu ce calitati vine acest om la nastere, cu ce mostenire vine, in acest exemplu avem 3, care reprezinta forta creativa, iar 1, vointa, dorinta de putere.
4. Al patrulea numar operativ –> se aduna cifrele celui de al  treilea numar operativ:
3+1 = 4
Niciodata nu se fac mai mult de 4 operatii. Daca, prin adunarea cifrelor celui de al doilea numar operativ, se obtine un numar mai mare de 9, se pastreaza asa cum este. De ex. daca primul nr.operativ este 29, cel de-al doilea numar operativ este 2+9 = 11 si ramane 11, nu se reduce la 2. La fel si in cazul celui de-al patrulea numar operativ.

Am obtinut un sir de numere format din data nasterii + cele patru numere operative, adica
                                    26 8 1972 35 8 31 4
pe care le ordonam intr-o grila cu 3 linii si 3 coloane, numita matricea psiho-energo-informativa sau numerograma (patratul lui Pitagora).

Ex: din numarul 26 8 1972 35 8 31 4 reies 2 de 1 si ii notam in patratica lui 1, 2 de 2 si ii notam in patratica lui 2, 2 de 3 ii notam in patratica lui 3 si tot asa… vezi imaginea de mai jos:


Semnificatia cifrelor

 • Cifra de vibratie interioara  = cifra care rezulta din adunarea cifrelor zilei de nastere, reprezinta calitatile interioare si ascunse ale Eu-lui;
 • Cifra de vibratie exterioara = cifra care rezulta din adunarea cifrelor lunii de nastere, reprezinta manifestarea calitatilor interioare in lumea exterioara,  in societate;
 • Cifra planului cosmic sau misiunea = suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii, reprezinta misiunea persoanei in aceasta viata;
 • Cifra destinului  sau drumul vietii (al doilea numar operativ) = cifra care se obtine prin adunarea tuturor cifrelor din data nasterii (zi, luna, an), arata care este drumul pe care persoana  trebuie sa-l parcurga in aceasta viata, sansele pe care le va atrage, talentele si caracteristicile principale. Este ca o traiectorie ideala care arata calea de urmat pentru a se realiza proiectul vietii pentru care s-a intrupat. Spre 40 de ani vibratia devine mult mai puternica si influenta Arhetipului pe care il reprezinta va fi mai pregnanta.
 • Cifra karmica (al patrulea numar operativ)  arata calitatile cu care a venit la omul la nastere si pe care trebuie sa le dezvolte in aceasta viata, pentru a putea repara greselile comise in alta viata.
EXEMPLU:  26 08 1972 35 8 31 4
Cifra de vibratie interioara = 26 = 2+6= 8
Cifra de vibratie exterioara = 8 = 8
Misiunea in viata = 72 = 7+2= 9
Cifra destinului  = 2+6+8+1+9+7+2 = 35 = 8
Cifra karmica = 31= 3+1 = 4

Ce reprezinta fiecare casuta a matricei:

1. Prima casuta reprezinta caracterul persoanei, energiile psihicului, ego-ul, talentul de a fi lider, dorinta de putere, forta vointei.
2. A doua casuta reprezinta bioenergiile, emotiile, capacitatea organismului de a se incarca cu energie, corpul astral, energia vitala, capacitatea de comunicare, empatia, entuziasmul.
3. A treia casuta reprezinta memoria, capacitatea de a acumula cunostinte legate de lumea inconjuratoare, de a stoca informatiile , dar si de a le folosi in deciziile luate, capacitatea de adaptare, interesul pentru stiinta si cercetare.
4. A patra casuta reprezinta starea initiala de sanatate a corpului,  rezistenta fizica in conditii extreme, precum  si imunitatea la nivel celular si energetic.
5. Casuta cu numarul 5 reprezinta centrul matricei si are legatura cu toate celelalte casute. Ea reprezinta nivelul intuitiv al persoanei, capacitatea de a vedea cauzele, efectele si consecintele evenimentelor trecute, prezente si viitoare, de a percepe constient semnificatia adanca a acestora. Este legata de logica, precum si de stima de sine.
6. Casuta cu numarul 6 reprezinta energia pamantului si arata capacitatea omului de a transforma aceasta energie, cu alte cuvinte de a fi practic, de a munci, dar si entuziasmul cu care face acest lucru.
7. A 7-a casuta se refera la talent, la abilitatea cu care o persoana stie sa influenteze cursul evenimentelor, la noroc, la legatura cu divinitatea.
8. A 8-a casuta reprezinta simtul responsabilitatii, capacitatea omului de a se sacrifica pentru altii, toleranta, iubirea fata de ceilalti, succesul social, raportarea la grupul social sau la tara.
9. Casuta a 9-a reprezinta forta mentala, inteligenta,  abilitatea de a invata si de a transforma informatiile in folosul propriu.

Daca un vector are:

 • 1 cifra – calitatea este slaba;
 • 2 cifre – calitatea este normala, cu conditia ca persoana sa fie atenta la acele calitati care lipsesc;
 • 3 cifre – calitate „extra” – daca e necesar, persoana poate sa isi modifice destul de mult calitatile, e loc de mai bine;
 • 4 cifre – calitatea este foarte bine dezvoltata dar nu la limita superioara;
 • 5 cifre – dezvoltata la maximum, o ulterioara intarire este inutila;
 • 6 cifre – supradezvoltata, ce e prea mult nu e sanatos, uneori poate duce la o scadere a calitatii;
In acelasi fel se judeca si cifrele din fiecare casuta a matricei.
Este necesar sa intelegem ca intarirea unei linii are loc prin intarirea caracteristicilor cantitative ale numerelor din care este formata linia, dar in acelasi timp depinde si de caracteristicile specifice ale numerelor, cel mai puternic este si cel mai important, intrucat reprezinta fundamentul pe care se construieste linia.
Iata un exemplu :

Dan Puric * n. 12.02.1959

Dan Puric este un adevarat mag. Cu 4 de 1(1111),  4 de 2 (2222) si 4 de 9(9999) in matrice, el are niste energii psihice si bioenergetice foarte puternice, care il ajuta in munca sa creativa, calitatile sale extrasenzoriale fiind evidente. Spectacolele lui sunt  adevarate sedinte de terapie in grup.
Dan Puric are cifra de vibratie interioara 3.
Trei reprezinta principiul creativitatii, al exprimarii si dezvoltarii inteligentei active, care se foloseste cunostintele acumulate pentru a creea noi mijloace de comunicare. Treiul straluceste, este energic si mobil. Cei aflati sub vibratia lui 3 sunt niste naturi cu mintea ascutita, veseli, alintati de natura, dotati cu multa imaginatie si talent mai ales in domeniul artelor. Iubesc dialogul si implicarea celorlalti in lumea lor plina de idei. Sunt generosi, prietenosi si au simtul umorului foarte dezvoltat.

Cifra de destin a lui Dan Puric este 11, un Numar Maestru. Cei cu cifra de destin 11 sunt preocupati in mod deosebit de iluminare spirituala, de cunoastere si intelegere dincolo de limitele obisnuite, ei au ceva fascinant in fiinta lor si au misiunea de a-i inspira si calauzi pe cei din jurul lor. Au o gandire profunda, sunt idealisti, vizionari, intuitivi.

Cifra datoriei karmice (2+7=9) este tot atat de „provocatoare” pentru Dan Puric. El trebuie sa devina un lider spiritual (9) care sa schimbe lumea prin generozitate, compasiune, diplomatie, interconectare(2), ratiune si vizionarism(7).

Sursa de informatie, inclusiv semnificatie numere: aici
cu drag!

25 de gânduri despre „Cum se calculeaza matricea

 1. 3. Al treilea numar operativ –> din primul numar operativ se scade prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2. daca data e 01.02.1966 atunci prima cifra a zilei de nastere e 0 sau 1?multumesc

  From: Natura Divina To: borismoldova@yahoo.com Sent: Thursday, December 10, 2015 8:50 PM Subject: [Articol nou] Cum se calculeaza matricea #yiv4818841505 a:hover {color:red;}#yiv4818841505 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv4818841505 a.yiv4818841505primaryactionlink:link, #yiv4818841505 a.yiv4818841505primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv4818841505 a.yiv4818841505primaryactionlink:hover, #yiv4818841505 a.yiv4818841505primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv4818841505 WordPress.com | Karyn Maria Taulescu posted: „Numerologia se bazeaza pe ideea ca fiecare suflet vine in aceasta lume pentru a invata anumite  lectii si pentru a atinge anumite scopuri . In intelepciunea sa infinita, sufletul nostru alege un timp si un loc de incarnare in care energiile universale pot” | |

  Apreciază

 2. Buna ziua,la mine 4,5,6 lipsesc cu desavarsire :),ce ar insemna de fapt? si la cifra misiunii in viata a iesit 8+3=11 mai adun si 1+1 ? Multumesc :).

  Apreciază

 3. Buna ziua, daca lipsesc nu insemna ca nu se manifesta, doar ca necesita dezvoltarea lor pe alte cai si o atentie mai mare asupra lor in aceasta viata. Misiune 11, inspira catre a fi unica prin ceea ce faceti, sa dezvoltati acest lucru si sa sa aveti incredere in sine 🙂 Duminica frumoasa!

  Apreciază

 4. 3. Al treilea numar operativ –> din primul numar operativ se scade prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2. Daca suntem nascuti pana in data de 10 a unei luni folosim 0 (01,02,03,04..) sau cifra simpla 1,2,3,4..?

  Multumesc

  Apreciază

 5. buna,cum calculezi cele patru cifre operative la data 02.12.2010.mie imi iese un 8 si un 4 .ce fac mai departe?multumesc

  Apreciază

 6. buna ,eu sunt nascut in anul 1983 ,la misiunea in viata adun 8+3=11 dupa care iar adun 1+1 sau il interpretez pe 11? la fel se poate intampla si la cifra Karmica,sau reduc la o cifra?

  Apreciază

 7. Eu sunt născută cu această dată 06/06/1970 Cum calculez dacă îmi lipsește primul număr de la ziua de naștere?! 😕 Mulțumesc

  Apreciază

 8. Buna! Am inteles ca exista doua modalitati de calcul a numarului destinului (tocmai pt a nu se pierde numerele maestre); de ex: 11.05.1977 se poate calcula : 11+05+1977=22 sau 1+1+5+1+9+7+7=31; Matricea va fi diferita in functie de modalitatea de adunare aleasa.Cum este mai bine?

  Apreciază

 9. Buna seara, AM descobrir de corte Putin timp blogul dumneavoastra , vá felicit si mas bucur da AM dat peste el, as aves o intrebare, avand on vedere faptul cá imi lipsesc cu desavarsire numerele 2 si 6 din numerograma, on de fel as putea sa compensez acest lucru?
  Vá multumesc pentru atentie si numai hoje, Corina

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.