Mesajul Ingerilor de Craciun

Craciunul este darul cel mai drag aL Lui Dumnezeu – este expresia iubirii celei mai adânci a Lui Dumnezeu pentru tine si îți este deja dat.

”Noi suntem îngerii Crăciunului. Noi suntem Îngerii bucuriei, ai Luminii, ai Iubirii, ai Generozității, ai Păcii și Abundenței pentru toți. Suntem Îngerii care te ajutăm să te conectezi chiar cu aceste aspecte bune ale tale – aceste calități ale conștiinței tale superioare și  abilităților tale si să alegi iubirea în expresia ta proprie. Noi suntem Îngerii care te ghidează, care îți șoptesc, care te împing de la spate și care îti aduc darurile pentru a te ajuta să-ți modifici percepțiile din îngrijorare și teamă, în iubire.

Cel mai mare dar al Lui Dumnezeu pentru tine este adevărul adevăratei tale naturi: Tu ești creat, ești născut, cu toată iubirea Creatorului care te împresoară și te pătrunde. Această iubire îți luminează sufletul. Sufletul tău este etern, al tău pentru totdeauna, este ceea ce ești tu, la orice nivel al tău, în iubire unită cu Creatorul pentru totdeauna.

Viața pe care o trăiești astăzi, tot ceea ce crezi că există în viața obișnuită, este conștiința sufletului tău, care visează existența ta interioară, în a fi și a exprima natura ei în lumea formei și materiei.

Această lume ordinară de care ești așa de legat, în care ești așa de prins, așa de implicat, aste de asemenea conținută în grația cerurilor – întotdeauna. Ceea ce experimentezi în realațiile tale, prietenii și familie, este reflecția cea mai pură și clară a stării trezirii tale. Orice dinamică a oricărei relații pe care o experimentezi este făcută să te conducă într-o trezire mai profundă, și făcând asta, să te conducă precis în locurile din tine în care ești gata să primești mai multă iubire a Lui Dumnezeu pentru tine.

Aceste sărbători ale Crăciunului reprezintă o oportunitate minunată pentru tine să te duci mai departe în natura iubirii si a conștiinței tale superioare. Suntem încântați să te ajutăm cu asta. Suntem întotdeauna pregătiți să te ajutăm la asta. Te înconjurăm, te pătrundem cu grația iubirii Creatorului întotdeauna și oriunde. Ascultă, uită-te, simte prezența noastră – te asigurăm că ghidarea noastră și ajutorul nostru este prezent.

Este știut că atunci când ne ceri ajutorul nu există ceva care să fie prea mult pentru noi, nimic inconfortabil, nimic prea greu, pentru ca noi să te îmbrățișăm cu iubire, grație vindecătoare, înțelepciune divină și cu toate puterile vindecătoare ale creației.

Când vorbim despre puterea vindecătoare a creației, este neapărat necesar să realizezi că această putere vindecăroare, această bunătate, această iubire și lumină a Lui Dumnezeu, va vindeca până la urmă tot ceea ce ești și tot ceea ce se află în jurul tău. Aceasta așa este. Dacă vrei, poți elibera orice îndoială care o ai despre aceasta chiar in acest moment. Îmbrățișarea ta completă a grației și bunătății Lui Dumnezeu este inevitabilă.

Dar ce putem spune despre liberul arbitru? O întrebare excelentă în acest moment. Ai liber arbitru. Poți refuza iubirea profundă a Lui Dumnezeu constant. Poți alege să te temi de iubire constant. Poți alege constant dorințele și expresiile sinelui tău inferior, natura animalică a ființei tale biologice. Totuși, Dumnezeu are la îndemână eternitatea și un număr mare de invitații pentru îmbrățișarea ta completă a iubirii Sale pentru tine. Chiar crezi că poți alege sa spui nu acestei iubiri superioare în eternitate?

Îți dai seama de absurditate acestei poziții? Șansele si la cel mai rău Casino din Las Vegas sunt mult, mult mai bune decât șansele tale de a spune nu la cea mai profundă iubire, la cea mai mare grație și bunătate din care este născut sufletul tău și de care este întotdeauna atras. Întoarcerea ta în iubirea perfectă este inevitabillă. De ce nu te relaxezi și te eliberezi în această idee?

În timpul acestor Sărbători de Crăciun, alege un loc de conștiință înaltă, o trezire clara și o voință perfectă de a vedea și înțelege, de a accepta că totul este reflectat înapoi la tine din toate reacțiile tale cu cei din jur. Binecuvântează aceste Sărbători cu darul trezirii iubirii pentru ca doar grația vindecătaore a Lui Dumnezeu pe care o vezi în toate expresiile din jurul tău.

Amintește-ți, Crăciunul este setat pe solistițiul de iarnă. 21 Decembrie este ziua în care se întoarce Soarele. Soarele s-a diminuat, mai mic în fiecare zi, în timp ce vârful este vara. Aceasta este ziua în care lumina începe să crească din nou. Aceasta este ziua în care soarele începe să se întoarcă.

Acesta este momentul, în care Soarele a fost la dimensiunea sa cea mai mică, când conștiința Noului Soare, este renăscută în tine.

Profeții au spus: ”Așa cum e sus, așa este și jos.  Așa cum e în cer, așa și pe pământ.” Cum se schimbă anotimpul, anotimpul sufletului tău se schimbă și el. Acest timp de întuneric, de frig, de nopți lungi și întuneric adânc, este un moment perfect pentru introspecții. Este momentul perfect să iei din tot ceea ce ai trăit de-a lungul anului, și în special, tot ceea ce este acum prezent. Pentru a prelua toate acestea înăuntru, să asculți, să vezi, să simți, să intuiești, să contemplezi și să găsești noi locuri de realizare de sine.

Este realizarea de sine care este adusă de noul soare. Această realizare de sine este aceeași lumină a iubirii, aceeași grație cerească, aceeași căldură adusă de iubirea Lui Dumnezeu. Adu cea mai iubită, cea mai conștientă, trezire de compasiune fiecărei relații din jurul tău. Fii doritor să vezi mai adânc și mai clar prin fricile, prin rănile, prin greutățile și dificultățile pe care le experimentezi. Oricare este durerea ta, cei din jurul tău o reflecta egal, in aceeasi forma,  pentru a fi aduși în locul de conștiință adâncă de iubire.

Alege să-ți umpli percepțiile, gândurile și inima, cu grația Lui Dumnezeu. Grația Lui Dumnezeu este lumina, căldura, întoarcerea iubirii care este sărbătorită, binevenită și îmbrățișată în această zi sfântă.

”Suntem cu tine unde ți-e greu în această perioadă. Suntem cu tine când ești dezamăgit, când o relație, eveniment sau experiență în timpul acestor sărbători, nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Suntem cu tine când simți că nu primești iubirea, respectul sau bunătatea pe care le dorești. Suntem cu tine în orice caz, la bine și la rău. Suntem acolo să te ajutăm să faci ceea ce trebuie pentru trezirea de sine și să te ghidăm înapoi către iubirea universală, completă și necondiționată pe care ți-o dă Dumnezeu.

Orice loc în care simți durere, o frică, o deziluzie în tine sau în alții, este un loc care este gata să primească lumina și iubirea pură și necondiționată a Lui Dumnezeu. Este un loc în care te poți lăsa în grija noastră și în grația iubitoare pentru că noi te vom ajuta – atât timp cât ne dai voie – în conștientizarea alegerii tale a iubirii.

Grația Lui Dumnezeu nu este condiționată. Poți primi grația binevoitoare a Lui Dumnezeu prin simpla alegere. Iubirea Lui Dumnezeu pentru tine este cu adevărat necondiționată. Grația divină și grija pentru tine nu este bazată pe gândurile și acțiunile tale trecute. Acest moment poate fi acum adus complet în grația iubitoare a Lui Dumnezeu prin alegerea ta de a accepta invitația Lui care este întotdeauna valabilă pentru tine.

Această iubire pură și perfectă cuprinde totul. Este ca și cum soarele strălucește pe pământ și aduce lumină și căldură tuturor, oricărui loc, peste tot. Iubirea totală și completă este prezentă de la nașterea ta, este prezentă prin viața ta și te va întâlni când vei părăsi această viață.

Păstrează aceasta în acțiunile tale de trezire în aceste sărbători și vei simți o mai mare compasiune, o înțelegere mai adâncă, o iertare mai profundă și o dorință mai mare de a fi în spiritul adevărat al Crăciunului.

Adevăratul spirit al Crăciunului este generozitatea. Nu generozitatea materială a darurilor și cadourilor, ci generozitatea prezenței tale iuibitoare. Dă mai mult din prezența ta iubitoare și mai puțin din darurile simbolice, anul acesta. Da, există plăcere în bucuria darurilor materiale, dar ceea ce este ținut minte, ceea ce durează, este prezența sufletului dăruitor de iubire, cu generozitate și iubire necondiționată. Acest cadou durează pentru totdeuana. Acest cadou, îl vei purta cu tine până dincolo de viața aceasta.  Aceste daruri trăiesc printr-o moștenire care curge din generație în generație.

Iți amintești de asemenea prezență iubitoare din copilărie. O bunică, un bunic, un unchi, o mătușă, un membru al familiei tale extinse, cineva care te-a văzut așa cum ești cu adevărat, și care te-a întâlnit și salutat cu această recunoaștere.

Acesta este cel mai mare dar al manifestarii Crăciunului : de a vedea bunătatea în celălalt, de a recunoaște și conștientiza, de a reflecta bunătatea înapoi. Aceasta poate fi făcută printr-o privire iubitoare, un gest drăguț, o îmbrățișare călduroasă, câteva cuvinte de încurajare, sau o expresie a ceea ce este bogat și elaborat așa cum dorești. Ai încredere în gând, ai încredere în recunoașterea și realizarea că suntem toți membrii unei singure familii, toți iubiți de Creatorul nostru.

Cheamă-ne, pentru că suntem alături de tine și vrem să te ajutăm. Te vom ajuta să găsești acest loc al generozității, al spiritului bunăvoinței, al compasiunii autentice și a bucuriei adevărate. Umple-te cu acest spirit de iubire al Crăciunului. Umple-te la maxim, lasă acest spirit să curgă prin tine, lasă-l să curgă prin tine către cei din jurul tău.

Spiritul Crăciunului este spiritul răsăritului luminii și a dimineții conștiinței de iubire care este cu adevărat nelimitată. Dacă vrei să fii un vas, umple-te pe tine prima dată, după care, (dă pe-afară) , și vei găsi că sărbătorile tale sunt cu adevărat Sfinte și pline de prezență a iubirii.

Toate binecuvântările pentru voi si Sărbători minunate. Cadoul nostru pentru tine este prezența noastră de iubire – primește-ne și îmbrățișează-ne așa cum te primim și te îmbrățișăm noi. Fiți binecuvântați!”

Va imbratisam cu mult drag si va uram cel mai frumos Craciun!

Karyn Maria si Paul Lombrea

Un gând despre „Mesajul Ingerilor de Craciun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.