Ingerul Gabriel

13007173_500798383454147_1861500183655118955_n

Veghetorul sau cel ce poartă de grijă tuturor entităţilor cerului este Îngerul Gabriel, care are gradul ierarhic de Seraf. In Terra aurica (Lumea Nevazuta) Îngerul Gabriel este omniprezent. El este prezent la toate evenimentele importante ce au loc în Terra aurica începând de la prima încarnare a omului de pe pământ. Ingerul Gabriel supraveghează fiecare naştere umana, fiecare botez, fiecare deces, fiecare ceremonie importantă a vieţii unui om. Tot astfel, Îngerul Gabriel supraveghează evenimentele la care este părtaş omul dincolo de moartea trupului: trecerea porţilor, judecata postmortem etc.

Să ne imaginăm doar că un om vine la încarnare. În momentul în care în lumea materială sună ora naşterii, la acest eveniment participă în lumea eterică o mulţime de Entităţi angelice : Veghetorii personali ai omului, ghizii etc. În afara acestora, care au grijă nemijlocită de respectivul om, participă şi Îngerul Gabriel. Acelaşi lucru se petrece la toate celelalte evenimente importante ale vieţii unui om – accidente, boli – precum şi la deces. Îngerul Gabriel participă la evenimentele importante ale tuturor oamenilor care se încarnează în lumea materială.

Datorită capacităţilor sale imposibil de conceput pentru o minte omenească, Îngerul Gabriel poate fi simultan în foarte multe locuri ale Terrei aurica. Chiar dacă, într-o fracţiune de secunda din timpul omenesc, se petrec sute de mii de evenimente pe tot cuprinsul Terrei aurica, Îngerul Gabriel este prezent la toate şi supraveghează atent tot ce se petrece. In lumea nevazuta sau Terra aurica nu exista timp.

Îngerul Gabriel va continua să aibă grijă de toţi oamenii până când evoluţia umanităţii în Terra aurica se va fi încheiat. Îngerul Gabriel, care este cel mai apropiat de oameni dintre Entităţile angelice diriguitoare cosmice, a susţinut umanitatea încă de la începutul evoluţiei sale. Tot Îngerul Gabriel este cel care îl susţine pe om în fata lui Dumnezeu. El este purtatorul darurilor divine si al sufletelor de copiii.

Un clarvăzător care pătrunde în lumea eterică îl are drept ghid şi călăuză pe acelaşi omniprezent Înger Gabriel. Nimic din ceea ce se petrece în Terra aurica nu se petrece fără ştirea sa.

Îngerul Gabriel este şi Şeful Principatelor Ocrotitoare. Principatele Ocrotitoare sunt înalte Entităţi angelice. Numele lor este cunoscut din tradiţia creştină: Mihail, Rafael, Uriel. Acestor Entităţi angelice, tradiţia creştină le-a atribuit gradul de Arhanghel, dar este evident că sunt mult mai sus pe scara îngerească.

Multumesc Domnului Dumnezeului meu, Ingerului Gabriel, Mihail, Uriel si Rafael dar si tuturor ghizilor si entitatilor de Lumina prezente in viata mea.

2 gânduri despre „Ingerul Gabriel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.