Fratia Luminii

„Ce nici un ochi nu a vazut si nici o ureche nu a mai auzit

si ceea ce n-a mai patruns in inima oricarui om,

Dumnezeu a pregatit pentru aceia care il iubesc.”

De cate ori veti avea nevoie de un raspuns la probleme majore, puteti intreba, fara urma de teama si, puteti fi siguri, veti avea un raspuns. Un raspuns pe care Dumnezeu vi-l va da. Tatal isi aude fiul oriunde s-ar afla si raspunde dorintei inimii lui. Fiti doar siguri si asteptati pana ce acest raspuns va veni. Va fi, fie sub forma unui simbol, unui om, a unui animal, a unei vorbe, a unei scanteieri de inspiratie – intotdeauna la momentul potrivit.  Raspunsul va fi definit si usor de inteles, fiecare om avand in el, in functie de maturitatea sa, invatatura necesara de a intelege acest limbaj. Niciodata nu veti gresi daca va veti lasa viata exterioara condusa de Vointa Dumnezeiasca, care va vorbeste in acest sens. Totul este Divinitate.

Tineti-va ochii deschisi deoarece Casa lui Dumnezeu este plina de miracole. Nu dati voie nici unei umbre de proasta dispozitie sa va cuprinda. Totul trebuie transformat intr-o puritate fara pata, lumina spirituala, constiinta, multumire, fericire si, cel mai important, in iubire.

Fratia Luminii este alaturi de noi! Fratia Luminii este o organizatie spirituala care cuprinde cei mai inalti initiati din Sistemul nostru solar.  Doar cine stapaneste si este capabil sa practice primele trei niveluri din Cartea Intelepciunii are acces la aceasta Fratie. Inca de la inceputurile evolutiei spirituale umane, aceia care au atins cele mai inalte stadii ale perfectunii megice si nu si-au dizolvat constient individualitatea in Lumina Divina, fac acum parte din acesta Fratie.

Fratia Luminii isi asuma responsabilitatea pentru dezvoltarea umanitatii, desi sarcina de a mentine acesta dezvoltare nu implica neaparat incarnare fizica.  Fratia Luminii este structurata in acord cu o ierarhie care corespunde cu gradul de perfectionare intiatica a membrilor. Superiorul lor este asa numitul Prim Initiator si are un rang egal cu Mahatma, trimisul Ordinului Divin si Pastratorul tuturor tainelor.  In Ierarhie el este numit Urgaya, Inteleptul din Munte sau Batranul Maestru.

El a fost Primul Initiator de la inceputurile lumii, dar se manifesta foarte rar in trup. De obicei ia o forma doar pentru foarte scurte perioade , atunci cand el alege sa asiste si sa dea sfaturi unui membru al Fratiei cu privire la misiunea sa. In Ierarhie, Baranul Maestru are 12 adepti subordonati care au atins cea mai inalta perfectiune spirituala. Acestia isi asuma cele mai grele misiuni, dar foarte rar se incarneaza. Unii dintre ei se incarneaza doar o data la 100 sau 1000 de ani.  Urgaya si cei 12 adepti din Consilul Batranilor au intalniri speciale pentru a lua decizii privind soarta umanitatii de pe Terra.

Cei 12 Adepti au 72 de Intelepti sau Oameni Iluminati, in subordinea lor, care au la randul lor 360 de Maestri. Cei 72 de Intelepti si cei 360 de Maestri sunt de asemenea subordonati unei adunari generale.  In cazul unor intalniri speciale, Urgaya trimite dupa Initiati particulari. Adunarea generala se intalneste intotdeauna intr-o camera magica , creata special in zona inconjuratoare a Pamantului. Urgaya intodeauna creaza acesta camera el insusi, protejand-o si vacand-o vizibila doar Fratiei Luminii. De aceea ea nu poate fi vazuta de nici o alta entitate incarnata sau nu. Salasul Fratiei Luminii nu poate fi vazut de ochii omenesti. El se afla intr-un plan subtil, invizibil noua.

”Şi a fost să fie că Isus a adunat pe Fiii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce a fost ascuns; căci au trecut şapte ani, şi fiecare a fost roditor pentru adevăr, aşa cum floarea se deschide din boboc când îngerii soarelui şi al apei îl aduc la vremea înfloririi.

Şi toţi erau diferiţi unul de altul, unii erau mai în vârstă, şi alţii aveau încă roua tinereţii pe obrajii lor, şi câţiva au fost înălţaţi conform cu tradiţiile taţilor lor, şi alţii nu ştiau cine fuseseră tatăl şi mama lor. Dar toţi împărtăşeau limpezimea ochilor şi supleţea trupului, căci acestea erau semne că de şapte ani ei umblaseră împreună cu îngerii Mamei Pământeşti şi îi ascultaseră legile. Şi timp de şapte ani îngerii necunoscuţi ai Tatălui Ceresc îi învăţau în orele lor de somn. Şi acum venise ziua când ei urmau să intre în Frăţia Alesului şi să cunoască învăţăturile ascunse ale Bătrânilor, chiar şi cele ale lui Enoh şi de mai înainte.

Si Isus i-a condus pe Fiii Luminii la un copac străvechi, şi acolo a îngenuncheat la locul unde rădăcinile, noduroase şi albite de ani, se întindeau peste marginea râului. Fii Luminii au îngenuncheat şi ei, şi au atins cu respect trunchiul bătrânului copac, căci fuseseră învăţaţi că copacii sunt Fraţii Fiilor Oamenilor. Căci mama lor este aceeaşi, Mama Pământească, al cărui sânge curge în seva copacului şi în trupul Fiului Omului. Şi tatăl lor este acelaşi, Tatăl Ceresc, ale cărui legi sunt scrise în ramurile copacului, şi ale cărui legi sunt gravate pe fruntea Fiului Omului.

Şi Isus şi-a întins mâinile către copac, şi a spus: “Priviţi, Copacul Vieţii, care stă în mijlocul Mării Eterne. Priviţi nu numai cu ochii trupului, ci vedeţi cu ochii spiritului Copacul Vieţii la izvorul curenţilor curgători; la un izvor viu într-un ţinut al secetei. Priviţi grădina eternă a minunilor, şi în centrul ei Copacul Vieţii, taina tainelor, ridicând ramuri eterne pentru plantare eternă, pentru a cufunda rădăcinile lor în curentul vieţii dintr-un izvor etern. Vedeţi cu ochii spiritului îngerii zilei şi îngerii nopţii care păzesc fructele cu flăcări de Lumină Eternă arzând în toate direcţiile.

Şi timp de şapte ani aţi lucrat ziua cu îngerii Mamei Pământeşti, şi timp de şapte ani aţi dormit în braţele Tatălui Ceresc. Şi acum mare va fi răsplata voastră, şi vi se va dărui darul limbilor, prin care vă puteţi atrage întreaga putere a Mamei voastre Pământeşti, şi să aveţi putere asupra îngerilor şi domeniului ei pe tot cuprinsul împărăţiei ei; ca voi să vă puteţi atrage gloria orbitoare a Tatălui vostru Ceresc, ca să puteţi porunci îngerilor lui şi să intraţi în viaţa veşnică în împărăţiile cereşti. Vă voi face cunoscute lucruri adânci şi tainice.

Adevăr grăiesc vouă, toate lucrurile există prin Dumnezeu şi nu este nici unul în afara lui. Îndreptaţi-vă inimile, aşadar, pentru a putea merge pe căile cele drepte, unde este prezenţa sa. Când deschideţi ochii dimineaţa, chiar înainte ca trupul vostru să fi fost chemat de Îngerul Soarelui, spuneţi-vă aceste cuvinte, lăsându-le ca un ecou în spiritul vostru; căci vorbele sunt ca frunzele moarte când nu există viaţa spiritului în ele. Spuneţi, atunci, aceste cuvinte:

“Intru în infinita şi eterna grădină a tainei, spiritul meu în unitate cu Tatăl Ceresc, trupul meu în unitate cu Mama Pământească, inima mea în armonie cu Fraţii mei, Fii Oamenilor, dedicându-mi spiritul, trupul, şi inima mea sfintei, purei şi izbăvitoarei Învăţături, chiar acea Învăţătură care din vechime i-a fost cunoscută lui Enoh.”

(Evanghelia Eseniana a Pacii)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.