De ce ne imbolnavim?


Ki inseamna energie, mai precis energia universala a vietii, care exista in tot ceea ce ne inconjoara. Daca energia Ki ar putea face doar bine, atunci am trai intr-o altfel de lume. Intrucat este actionata de minte, ea poate produce rezultate pozitive si negative, in functie de gandul sau intentia care o dirijeaza. Ki-ul directionat de minte este responsabil atat de o sanatate buna, cat si de una subreda. Ki-ul pozitiv, creat si dirijat de subconstient sprijina toate organele si le mentine sanatoase. Totusi subconstientul poate sa adaposteasca si ganduri negative; cand acestea se refera la propria persoana, vor influenta Ki-ul personal intr-un mod negativ.

Ki-ul directionat negativ se va aseza in jurul organelor, in chakre si in aura, va incetini activitatile normale ale trupului si in final, va produce imbolnavirea. Ki-ul negativ determina disfunctionalitati si boli. Vindecatorii pot vedea deseori Ki-ul negativ sub forma unor pete intunecate sau nori aflati in trup ori in jurul tau, care pot impiedica fluxul Ki-ului sanatos. Prin indepartarea Ki-ului negativ, curgerea Ki-ului sanatos se reia si trupul revine la starea de sanatate.

Ki-ul negativ poate avea o incarcare simpla de energie, fiind usor de inlaturat sau o incarcare mai puternica si o programare mai complexa,caz in care este dificil de indepartat. Poate fi inselator, actionand ca si cum ar fi pozitiv, desi are intentii negative ascunse, sau se poate ascunde, astfel ca este greu de detectat. Totul depinde de gandurile care l-au creat – ganduri provenite din subconstient sau chiar din constient, care se combina cu energia Ki si actioneaza asupra functionarii trupului,  emotiilor si mintii. Astfel, putem observa cat de important este sa ne cream o imagine pozitiva despre noi insine si sa eliminam toate gandurile si sentimentele negative.

Pe parcursul vietii, suntem expusi la milioane de ganduri si sentimente ale celor din jur, care ne influenteaza mintea in masura in care suntem receptivi la ele. In tinerete suntem ca o carte deschisa si ne este greu sa decidem pe care sa le acceptam si pe care sa le respingem.  Pe parcursul anilor de formare, se pune baza personalitatii noastre si, de obicei, suntem influentati de parinti in cea mai mare masura.   De asemenea, primim influente din media (radio, TV), de la profesori si din experientele prin care trecem. Aceste concepte ni se fixeaza in subconstient si formeaza niste tipare de Ki pozitiv  si negativ in aura, in chakre si in trup. Tiparele ne influenteaza direct sanatatea, precum si tot ceea ce facem si ceea ce ni se intampla.

Alti oameni pot pune Ki negativ in campurile noastre energetice. Uneori fac acest lucru inconstient, cand nutresc ganduri negative despre noi. Ki-ul negativ ii va afecta pe aceia dintre noi care au o slabiciune in aura sau chakre. Energia negativa este numita deseori vibratie daunatoare si poate avea un efect temporar. Poate dauna mai mult timp daca persoana care o primeste este slabita sau deschisa in alt mod catre energia negativa ori daca acesta a fost directionata puternic si intentionat.

Mintea si campurile noastre energetice sunt influentate si de experientele avute in vietile trecute. Aceasta influenta nimita karma este adusa in viata prezenta, in aura, la nastere, cand sufletul intra prima data in corpul fizic. Pe parcursul vietii karma atrage experiente catre noi care sporesc incarcatura karmica din aura, apoi poate trece in chakre si in final in trupul fizic. Pe masura ce karma isi face drum mai adanc in sistemul energetic , efectele ei devin pronuntate si ne poate influenta in diferite feluri, atragand noroc daca este pozitiva sau ghinion in caz contrar, avand o gama similara de influentesi asupra sanatatii. Aceasta este baza unei sanatati subrede si a bolii.

Gandurile negative provenite din minteaa proprie din vietile trecute sau primite de la altii atrag sau chiar genereaza Ki negativ si influenteaza campul energetic prin stanjenirea Ki-ului sanatos  si tulburarea functionarii organelor. Vindecatorii genereaza Ki pozitiv (lumina) si il trimit intre aura, chakre si trup , unde este acumulat Ki-ul negativ, cu scopul de a-l transforma pe acesta in Ki pozitiv  sau de a-l elimina si imprastia.  Astfel permit curgerea naturala a Ki-ului pozitiv. Indiferent de metoda aplicata, toate procesele de vindecare sau de dezvoltare personala si spirituala implica eliminarea din campul energetic al persoanei al Ki-ului negativ dirijat, impreuna cu gandurile si sentimentele negative care l-au creat.  Acesta este procesul de baza folosit de toti samanii si vindecatorii din toata lumea. Ei aplica o gama larga de tehnici pentru a face asa ceva, dar scopul este acelasi. (W.L. Rand)

”Ceea ce invinge? Iubirea fata de Dumnezeu!”

2 gânduri despre „De ce ne imbolnavim?

  1. Trebuie să iubim pe Dumnezeu și sa facem voia Lui deci așa vom skapa de duhurile rele care vor să între in inima și în mintea oamenilor cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși pt k ne va da putere

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.