Cronicile pastratorilor pamantului

Acesta este un mesaj pe care eu  il consider important si de care cei nu stiu ar trebui sa ia cunostinta. Primesc zilnic mesaje de la voi si uneori sunt certata ca pun informatie peste un anumit nivel de cunoastere si ca voi fi responsabila de acest lucru in cazul in care se vor crea dezechilibre. Uff!

As vrea sa stiti ca tot ceea ce transmit aici este in primul rand incarcat cu dragoste, iar aceasta intentie a mea este suficient de puternica pentru a anihila un efect distructiv. Si nu inteleg de ce unii privesc aceste informatii ca pe un mare secret acum cand lupta pentru suflete este atat de mare, ori nu acesta este scopul de a ajuta cat mai multa lume sa mearga catre Lumina?

Poate gresesc, insa eu asa am inteles iubirea neconditionata. Este posibil sa fie un pic cam mult pentru unii din voi sunt perfect de acord cu asta, dar poate ca si acel mic impact care ar putea apare (desi nu cred) este un mic „sut in fund” la trezire, caci nu mai avem atat de mult timp. Zic asta pentru ca de Sus mai exista un filtru, ori acel filtru functioneaza. Nu rezonati si gata! Mie mi se intampla sa intru pe un site sau sa deschid o carte si sa nu fiu in stare sa citesc nici macar un rand. Acesta este un filtru.  Cei ocrotiti, cei ce cred ajung  acolo unde trebuie sa ajunga! Cei ce trebuie sa stie vor sti!

Asa ca ma rog doar la bunul Dumnezeu sa imi dea Lumina cea de trebuinta pentru a va transmite ceea ce aveti nevoie sa stiti si sa invatati iar voua Lumina cea de trebuinta pentru a primi doar ce este potrivit pentru voi! Amin.

Va imbratisez cu mare drag,

SH

Iata articolul:

„Aura Umana nu se autoregleaza. Necesita intretinere sistematica/regulata. Cu fiecare noua activare este necesara mai multa responsabilitate si o perceptie superioara care reprezinta o cerinta naturala pentru mentinerea optimala a Aurei.

Inainte de a aborda acest aspect important, adaugam avertizarea  ca expansiunea Aurica este o calatorie in sine si nu doar o destinatie. Cu alte cuvinte, ceea ce este obtinut odata TREBUIE pastrat.

Majoritatea dintre voi sunteti Suflete-vechi si in  forma  originara ati patruns in planul terestru in Corpuri Cristaline de lumina, in Mer-Ka-Ba unor adevarati Maestri Inaltati. Odata cu acea Cadere a Cerului,  ati intrat constienti in „Universitatea Dualului”, si treptat ati pierdut conexiunea cu aspectele importante si marete ale adevaratei voastre esente. Aurele voastre au inceput atunci o spirala descendenta odata cu scaderea constientei, si ati inceput caderea in densitatea difuza a polaritatii trupului. Acestea au mai fost impartasite de noi in eseurile precedente.

Acum, am dori sa clarificam in acest punct faptul ca aparitia acestei dualitati la nivelul planului terestru nu a fost un accident. Noi am numit aceasta o intamplare deliberate pentru a facilita experienta si cresterea in dualitate. Pamantul a devenit o Universitate, in rolul ei de Planeta a alegerii. Majoritatea scrierilor voastre religioase se refera la aceasta ca o „cadere” a umanitatii. Dar in realitate a fost vorba de o „maya” intetionata, o iluzie cu un scop. Dualitatea a plasat filtre ale constientei, si munca era/este necesara pentru a „creste”  inapoi in constienta totala cristalina. Dar FIECARE dintre VOI ati ales cresterea, si aceasta crestere are  scrisori de acreditare succinte (care ne arata calea, pasii spre redevenire).

Experimentul dualitatii a adus cu sine unele vulnerabilitati si a permis obstacolele cu un scop. Aceasta este calatoria dualitatii, calea contractata pentru re-trezirea cresterii interioare si pentru depasirea obstacolelor.

Si asa in procesul de re-crestere, densitatea a devenit si mai densa, fizicul a devenit si mai solidificat,si emisferele creierului uman au ajuns sa fie blocate in polaritatea retelei dodecahedronice.

Dualitatea a facut ca oamenii sa revina prin reincarnari succesive in existente dominate de mintea frontala si de experintele chakrelor inferioare. Acest nivel de neconstietizare a permis apoi manifestarea a doar 7 straturi aurice, cu scopul de activare de la nivelul celor 3 chakre inferioare  pana la  cele 4 superioare si  unificarea celor 7 intr-un flux complet.

Dualitatea a fost definita de  polaritatea electromagnetica  si  sistemul de retele care determina nivelul de densitate era reteaua magnetica sau gravitationala. Acestea au fost intradevar ajustari la diferite nivele de-a lungul evolutiei umane.  Pentru o lunga perioada a timpului linear inca din Perioada de Aur a Atlantidei, reteaua gravitationala a permis doar o conexiune 8-8-16 la nivelul Aurei Umane, si Mer-Ka-Bahul –diferentiat in functie de sex- era Corpul de lumina  care a permis cresterea de la acest nivel de frecventa/de vibratie. Anumiti Avatari au revenit in dualitate pentru a incepe restabilirea rezonantei tipar 13-20-33, intai in 5000 apoi in 2000 asa cum masurati voi „in spate” in timp linear de la nivelul acestei realitati holografice.

Cu toate acestea doar de la Convergenta armonica din 1987  adaptarea retelei a renascut cu adevarat potentialul 13-20-33 la nivelul maselor. Aceasta s-a activat initial cu Reteaua de cristal 144 in 2001. Era Cristalina prin intermediul Retelei Cristaline a dat forta reintoarcerii saltului ascendent 13-20-33 in reaparitia Cristalinului si a nonpolaritatii Tri-sistemului Mer-Ki-Vic.

Conexiunea 13-20-33

13-20-33 este o interfata emulsie energetica care combina conectivitatea dintre antimaterie/materie/materie-eterica intr-un amalgam cristalo-electric care creaza murmurul energetic OM. De aceea conexiunea 13-20-33 nu este doar fluxul de frecventa optimal necesar pentru o functionare completa aurica si pentru saltul ascendent, ci si singura frecventa care poate face asta. Este cheia, si inca una complexa care functioneaza ca un plug-in (stecher) pentru energia maxima. Intradevar, atunci si numai atunci suntem capabili sa detinem cantitati imense de energie. Descurca si combina variate forme energetice heterogene si omogene intr-o matrice compatibila unificata capabila de saltul in punctul zero, Campul Cristalin Mer-Ki-Va.

Aceasta conexiune implementeaza si administreaza legatura obligatorie intre cele 33 de componente ale campului integral. In fapt acest moment diferit regleaza reteaua de rezonanta adecvata si tesatura structurata dinauntru si dinafara. Este definita astfel: 13 reprezinta cele 12 straturi ale Campului Auric dinauntrul materiei eterice armonizate si sincronizate in Unime. Astfel 12 devine Unu formand frecventa 12+1=13. Aceasta se petrece dupa ce  suficiente salasluiri in dualitate permit constientei entitatii sa activeze cele 12 straturi, sa lege si sa activeze  cele 12 chakre primare pe fiecare nivel auric si chiar la mivelul celor 12 secvente AND.

20 reprezinta activarea interfatei stratificate a aurei umane in multidimensionalitate in taramul Antimateriei. Aceste straturi nu erau acesibile facil pana ce s-a petrecut reglarea retelei magnetice.

Sincronizarea Fibiocci a 13+ 20 activeaza conexiunea 33. Aceasta activeaza conexiunea care permite omenirii expansiunea integrala in Cristalin, nonpolaritatea nivelelor de constiinta. Acesta este intradevar vehiculul care te duce intr-un circuit complet …inapoi acasa.

Mecanismele de Intretinere

Acum fluxul corect al conexiunii 13-20-33 este dependent de anumite responsabilitati de intretinere. Vom discuta acum,obstacolele cele mai comune in obtinerea si sustinerea conexiunii optime.

Aspecte care afecteaza Integritatea Aurica:

 • Campuri energetice opozitionale
 • Stres emotional
 • Conflict
 • Expansiunea Energiei Planetare
 • Forme gand de Atasament
 • Calatorii aeriene-Epuizare fizica-Stres
 • Medicamente, Excesul de alcool, Toxinele
 • Atitudine inadecvata/probleme de control/Dezechilibre la nivel de ego

Unele dintre aceste aspecte sunt detaliate mai jos.

1) Interferenta cu campurile EM & Efectul Microundelor in Inversarea Bio-Polara

In vremurile voastre actuale, electromagnetica ascensiunii Pamantului este amplificata  de mareele puternice, maree presurizante care pot intinde & micro-rupe fluxul si  simetria campurilor voastre aurice. Acestea sunt necesitati fundamentale si definitorii a Ascensiunii, atunci cand treceti in conexiunea aurica extinsa 13-20-33 pentru a atinge Mer-Ka-Ba din Trisistemul Mer-Ki-Vic.

In epoca voastra folosirea celularelor, computerelor, televiziunii si sistemelor electronice din birourile si casele voastre sunt o bariera constanta de energii aurice opozitionale electromagnetice. Rezultatul poate fi un efect de scurtcircuit temporar care nerezolvat poate duce la dezechilibre aurice prin pierdere de energie la nivelul fisurilor formate. In esenta acestea pot fi denumite „sangerari aurice”. Unele sunt efecte de scurta durata, dar altele pot deveni cronice.

Efectele negative ale campurilor electromagnetice si microundelor, de la cuptoarele cu microunde, computere, celulare si televizoare au fost recunoscute si de unii dintre profesionistii cunoscuti din domeniul medical. Dar tind sa fie minimizate si ignorate la nivelul maselor, partial datorita producatorilor acestor generatori de microunde si campuri electromagnetice care sponsorizeaza si scriu studii cu scopul precontractat de negare si minimizare a efectelor adverse. In fapt efectele negative sunt foarte adevarate si aproape toti sunteti in mod constant in aceste contra-campuri. Ca o dovada in plus,majoritatea dintre voi cititi acest mesaj in fata unui ecran de computer.

Dar nu ignorati faptul ca aceste campuri au nivele foarte diferite de efecte negative in functie de campul vostru auric. Majoritatea valurilor si campurilor  nu penetreaza prea adanc in straturile invelisului auric,  altele da, pot chiar fisura campurile voastre energetice.

Desi aceste efecte nu ameninta viata, afecteaza intradevar conexiunile aurice si pot crea „bio-polaritate inversa” si scurt circuite aurice. Ambele pot duce la fisuri aurice si avand ca rezultat sangerarea aurica.

Calatoriile aeriene

Aceste calatorii degradeaza aura si circuitele sale mult mai mult decat este actualmente cunoscut. Intradevar calatoriile regulate pe distante lungi cu avionul pot chiar sa scurteze longevitatea persoanei care calatoreste si pot diminua linia vietii, mai ales pentru cei cu varste medii si inaintate. Zborurile pancontinentale si transoceanice prin insasi distantele mari parcurse si timpul de zbor necesar sunt exponential mai degenerative pentru campurile aurice umane. In mod virtual toti cei care petrec 9-10 ore pe avioane internationale coboara din avion cu grade diferite de disfunctii sau rupturi in functionare aurica. Zborurile lungi care traverseaza latitudinal vectorul estic sunt cele mai nocive. Cu toate acestea toate zborurile au un efect de necontestat asupra campurilor aurice, fenomenul se numeste  jetlag (o serie de tulburari cauzate de calatoriile aeriene). Un termen benign de acest tip este o denaturare flagranta, pentru ca afectiunea este mult mai mult decat oboseala cauzata de fusul orar.

Asadar, unul dintre factorii de subliniat ca fiind cauza acestor probleme este faptul ca majoritatea avioanelor  zboara la o altitudine de 35 000 picioare in stratosfera si inafara pulsului reglator a Rezonantei Shumann. Rezonanta Shumann este „bataia inimii planetei”, o sarcina anionica eliberata de Terra, care se combina cu sarcina cationica eliberata de stratosfera pentru a forma un condensator electro-magnetic in jurul planetei de la nivelul solului pana la aproximativ 30 000 picioare. Condensatorul formeaza o rezonanta bazala care joaca un rol cheie in reglarea organelor vitale si ritmurilor glandelor la nivelul corpului uman.

Avioanele care zboara de la 35 000 la 37 000 picioare, asa cum zboara de altfel majoritatea sunt inafara acestei raze reglatoare iar fuselajul metalic al avonului in pus reflecta si ultimele integrari. Rezultatul este o distorsiune a ritmurilor fizice. Agentiile NASA si agentiile spatiale cunosc acest aspect. Deoarece a creat tulburari fizice cornice la astronauti. Au experimentat plasand generatoare magnetice in statiile spatiale si navete.

Personalul medical care a studiat oboseala dupa zboruri aeriene cunoaste faptul ca zborurile pot si forteaza inima sa pompeze sange mai rapid  si ca zborurile lungi maresc inima temporar. Pilotii si stewardesele care zboara zilnic isi streseaza corpul si campurile aurice intr-o asemenea masura incat apar bolile cornice si imbatranirea este mult accelerata. Au existat studii interne care arta ca hipoxia hipobarica cauzata de presurizarea avionului altereaza ritmicitatea dupa zborurile lungi, independent de numarul de zone orare traversate, reducand de asemenea nivelul hormonilor umani.

Aceste aspecte sunt cumva exacerbate de conditiile mai degraba inghesuite de asezare in spatial inchis al avionului, pentru perioade lungi de timp, odihna fiind dificila, circulatia ingreunata, corpul primind mai putin oxigen, rezultan din consumarea oxigenului existent. Ciclurile sunt intrerupte, si majoritatea dintre voi trebuie sa admiteti ca este dificil sa-ti odihnesti corpul in timpul zborurilor lungi, apare insomnia ca unul dintre efectele secundare a interuperii circuitului auric.

Sa precizam totusi ca zborurile sub 3-4 ore nu sunt atat de nocive ca cele de 8-12 ore si recuperarea este mai rapida. Deci alti factori importanti sunt timpul de zbor, frecventa zborurilor facute si sanatatea fizica a individului.

Dar toate zborurile, cum am aratat mai sus sunt negative la diferite nivele.

Traversarea Ecuatorului

Zborurile lungi care traverseaza longitudinal presupun o oboseala mai mare la nivelul corpului datorita schimbarii zonei orare. Acesta este inca un aspect ce e adauga la cele precizate anterior. Dar zborurile longitudinale care traverseaza dinspre emisfera sudica spre cea Nordica (si viceversa) cer inca o reglare de frecventa la nivelul energiei aurice. Energia care rezoneaza mai jos de Ecuator se roteste in mod natural in sensul acelor de ceasornic sub Ecuator si inversul acelor e ceasornic deasupra Ecuatorului. Astfel cand un individ calatoreste de sub Ecuator spre o destinatie de deasupra acestuia, si viceversa, circuitele aurice individuale vor fi afectate pentru o perioada de timp.

Ce poate fi facut pentru minimizarea efectelor negative?

In toate cazurile, incercati sa minimizati regularitatea si frecventa zborurilor daca este posibil. Mentineri starea de sanatate in toate activitatile voastre. Cand stiti ca veti calatori puteti stabiliza campul purtand cupru sau aur pe ambele incheieturi si prin purtarea de cristale ca inele sau pandantive care ajuta la pastrarea intacta a aurei. Dupa zbor, folositi saruri de baie in vana si nu luati somnifere. Hidratati corpul cat mai mult posibil in timpul si dupa zboruri.

Creuzetul ascensiunii magnetice

Alte elemente mai putin evidente, dar care influenteaza major sursele de difuziune aurica  sunt chiar mecanismele Ascensiunii. Poate parea paradoxal la prima vedere, dar intradevar se intampla, si trebuie sa fiti constienti de aceste aspecte. Mecanismul primar la care ne referim sunt vanturile solare, cresterea vitezei de rotatie centrului Pamantului si amplificarea care rezulta la nivelul frecventei planetare. Pulsul planetar creste si va afecteaza in multe feluri. Intr-un sens foarte valid, ceea ce se petrece in procesul de ascensiune energetica va intinde/expansioneaza capacitatile de frecventa. Atunci vi se cere sa evoluati intr-un camp auric expansionat, asa cum un sarpe isi leapada anual pielea si trece prin etapa de adaptare la noua piele care I se potriveste mai bine pe corpul marit. Intelegeti? Inainte ca aura noua sa devina activa, cea veche este intinsa si crapata si in timpul acestei tranzitii exista o faza de metamorfoza care include unele vulnerabilitati pana este completa aura noua.

Pe masura ce corpul se apropie de Ascensiunea din 2012, multe schimbari majore se petrec cu voi, acestea avand un efect profund asupra starii de bine la nivel fizic, emotional si mental. Multi dintre voi vor simti ca ati devenit „vulnerabili”, va simtiti uneori coplesiti, nu reusiti sa duceti lucrurile la bun sfarsit si ziua nu are destule ore pentru voi. Unii treceti prin perioade de depresie, va simtiti ca si cum va scufundati in frica si vi se pare ca va miscati prin melasa. Emotiile trec de la culmi extatice la gropi adanci umbrite de disperare.

Nu sunteti singuri! Milioane ca voi trec prin aceasta intindere si creare a „noii piei aurice” si prin intelegerea procesului si mentinerea integritatii campului auric, procesul se va derula mai usor.

Intreaga  planeta incepe sa grabeasca, sa-si creasca frecventa si trebuie sa va pregatiti pentru a cuprinde aceasta energie. Multi dintre voi va confruntati cu asta, cumva in umbra. Sunteti acum sau curand veti trece prin aceasta experienta  si intelegerea procesului il va facilita mult.

Metamorfoza aurica – Schimbarea invelisului eteric

Procesul invers se petrece cu multe suflete luminate. Multi dintre voi experimenteaza deja expasiunea multidimensionala in timp ce reteaua cristalina 144 permite un acces dimensional superior. Va schimbati invelisul.

Parte din aceasta metamorfozare, necesita o etapa de purificare. Chiar multivalentele nodurilor energetice si Ascensiunea in sine sunt creuzete si vor forta blocajele sa iasa la suprafata, astfel permitand entitatii o oportunitate importanta de confruntare si eliberare a oricaror obstacole. Mai bine mai tarziu decat niciodata. De aceea apar atatea obstacole pentru multi dintre voi. Incercarile de reingropare a acestor vulnerabilitati, ignorarea lor, vor avea ca efect doar amplificarea si descompunerea lor.

Aceste vulnerabilitati in sine, nerezolvate, vor genera stress si vor duce la campuri reactive de polaritati inverse, caderea circuitelor si sangerare aurica.

Aceasta nu este o stiinta noua, mai degraba una uitata de tranzitie, dar una care trebuie inteleasa, reinvatata de toti cei care cauta evolutia, echilibrul, intelepciunea si cunoasterea.

Un camp auric intact permite reconstruirea Structurii Cosmice si atingerea conexiunii 13-20-33 si astfel expansiunea multidimensionala prin nivelurile sistemului cristalin. Un camp fracturat pierde energie iar aceasta pierdere suprasolicita circuitele fizice. Daca pierderea  nu este recunoscuta si armonizata, poate duce la inversari cronice ale polaritatii, caderi emotionale, depresie, oboseala cronica, insomnie, migrene, cresteri in greutate, anxietate si tulburari cu manifestari de panica,acestea fiind doar cateva.  Acestea pot fi armonizate.

Ceea ce trebuie totusi sa intelegeti este faptul ca exista diverse surse de impact negativ EMF care pot incetini „metamorfoza” si creaza diferite grade de afectare temporara a conexiunilor campului  si trebuie sa rezolvam aceste situatii. Imaginati-va acestea ca niste scurgeri lente a cauciucurilor masinii voastre. Daca nu le rezolvati, cauciucul se va dezumfla, si vehiculul nu va mai putea merge. Asa este si cu aura voastra.

Cum putem recunoaste sangerarea aurica?

In primul rand prin intelegerea unor aspecte care pot crea dezechilibre energetice si difuzie energetica aurica. Aspectele descrise anterior. EMF-ul uman are anumite aparari innascute. Asa cum pielea voastra are 3 straturi, asa si campul auric are 12 nivele la nivelul dimensiunii terestre. Cele 3 straturi exterioare sunt acolo unde  are loc majoritatea difuziei energetice  din valuri electromagnetice, microunde care te pot afecta la nivele mult mai profunde.

Undele cuptorului cu microunde inverseaza polaritatea moleculara a substantelor din mancare. Acesta este un fapt cunoscut in mediul stiintific. Cand aceasta mancare este ingerata, conexiunile sistemului digestive si intestinele sunt afectate, atat la nivel fizic cat si la nivel energetic.

Preconditia recunoasterii este esentiala, in primul rand prin cunoasterea situatii au efect de interferare cu aura au campuri energetice opuse. Semnele la nivel sensorial pot fi subtile. Primul semn pot fi caderile emotionale, stare de oboseala. Oamenii le leaga rareori de pierderi EMF, deoarece sunt chiar frecvente pentru ca multe case au in ele campuri ce interfereaza si viata stresanta in familie, serviciile si viata zilnica au aspectele lor stresante. Aspecte care partial sunt datorate pierderilor de energie date de respiratia defectuoasa, inrautatite de lipsa de exercitiu fizic si a unei diete sanatoase.

Ce putem face pentru a intari si solidifica EMFul uman?

Sunt multe lucruri care pot intari campul. Intai insa, incercati sa eliminate cauza bazala a scurt circuitelor aurice si difuzia. Nu mai folositi cuptoarele cu microunde. Daca trebuie sa petreceti ore intregi in fata computerului, asa cum multi faceti, exista pasi de neutralizare a acestui bombardament.

Exercitiile de intarire a campului auric sunt numeroase. Unele sunt metode conventionale, altele mai putin cunoscute.

 • Faceti exercitii cel putin 30 de minute pe zi (Tai Chi, Yoga sau Plimbare)
 • Cresteti consumul de apa si de apa magnetizata
 • Detoxifiati-va corpul prin sauna, irigarea colonului, masaj
 • Saruri de baie si saruri minerale, izvoare termale
 • Folositi Lampa de terapie Tesla cu raza violet
 • Purtati combinatii specifice de cristale
 • Purtati metale nobile la gat si la ambele incheieturi ale mainilor.
 • O dieta sanatoasa
 • Evitati excesul de alcool
 • Eliminarea/minimizarea toxinelor, tutunului si a unor medicamente
 • Folositi saptamanal remedii cu efecte de curatare cum ar fi usturoiul, ghimbirul si otetul de mere
 • Lucrati cu cristale Vogel taiate Phi, pentru sigilarea aurei
 • Folosirea frecventelor sonice pure prin intermediul bolurilor de cristal, a bolurilor tibetane si a diapazoanelor

Acum, in plus, constinetizati-va starea emotionala. Daca suferiti de letargie, oboseala cronica, insomnie, depresie si anxietate, v-ar ajuta sa urmati pasii precizati anterior, dar si alte actiuni sunt necesare. Multi dintre voi au ales anumite lectii de viata care implica indepartarea obstacolelor prin depasirea „scenariilor contractuale”.

Aceste scenariu sunt lectii de viata ce sunt in fapt oportunitati, daruri daca vreti, care va ajuta sa mergeti inainte. Daca ar fi usoare, nu le-ati invata in mod necesar. Nu este suficienta doar schimbarea modului in care priviti lucrurile cu unul de „gandire pozitiva”  atunci cand va confruntati cu lectii de viata care va dau stari depresive. In unele cazuri campul auric nu va fi complet pana cand aceste vulnerabilitati vor fi rezolvate.

In timp ce unii dintre voi v-ati eliberat de karma, majoritatea mai aveti lectii de primit, aspecte de curatat. Vremea de acum este un gestalt care va permite sa invatati aceste lectii si sa va confruntati si sa le eliminati obstructiile energetice virale ramase. Intretinerea aurica sta la baza tuturor aspectelor de depasit.

Cele mai benefice modalitati de intarire a campului auric:

1) Purtarea de cristale. Un singur cristal mai mare purtat la o mana si un cristal dublu refractar pe cealalta mana ajuta la devierea campurilor negative. Exemple de cristale refractare (o data refractare) sunt diamantele, granatul si spinelul. Cristale dublu refractare sunt aquamarinul, safirul, rubinul, smaraldul, turmalina, topazul sau alta varietate de cuart cum ar fi ametistul, peridotul & citrinul. La cele dublu refractare, o dimensiune de 4 carate sau mai mult este mai buna. Combinate cu metale nobile la fiecare incheietura, aur, paladiu sau platina si efectul este crescut. Argint, cupru, titan, arama, otel carbon vor functiona daca metalele nobile nu sunt disponibile. Purtarea unui colier la gat cu un pandantiv cu cristal de lapilazuli, malachite sau azurit. Prin acest proces aveti capacitatea crescuta de cresterea a propriului camp si sa deviate campurile nocive. Cristalele transparente sunt generatoare de unde de lumina de vibratie mai inalta, va amplifica campul si il tin intact.

Nu purtati beril (smarald, morganita, alexandrite, aquamarin) si corindon(rubine si safire) in acelasi timp.

2)Incercati sa mentineti distanta de ecran. Fata de ecranul computerului este mai dificil, pentru televizoare, este recomandata distanta de 4-5 metri.

3)Amplasarea de generatoare ionice, cum ar fi blocuri de sare minerala (din mina) & filtre de aer sunt benefice pentru restabilirea echilibrului anionic si catodic in camere care contin computere, microunde si televizoare.

4) Utilizarea lampii Tesla cu raze ultraviolete, aplicatii ale razelor de lumina cu gaze nobile pentru echilibrarea campului, corectarea conditiilor de inversare a polaritatii si ajuta la sigilarea campului impotriva sangerarii aurice.

5)Un neutralizator eficient al efectului computerului este plasarea unui meteorit de fier si nichel la marginea ecranului si un bloc de malachite in celalata parte. Fiecare roca trebuia sa cantareasca cel putin 1 pound.

Atacurile….

Cand va concentrati pe un eveniment sau reactionati cu emotii puternice fata de alta persoana sau situatie, creati forme de energie gand. Acestea se aduna in mod armonios in diferite feluri. Daca proiectati incarcaturi crescute de energie emotionala, cum ar fi mania, gelozia sau iubirea, pasiunea si bucuria, spre ceilalti, veti fi de acord ca ambele parti sunt afectate, nu-I asa? Daca ramaneti constient in aceste ganduri vibrationale cu incarcatura mare, atunci cantitatea de energie, desi in mod normal cu o durata scurta de existenta, pot acumula suficienta energie pentru a deveni o forma-gand constienta.

Cand iubirea spirituala si compasiunea sunt proiectate si create, o sinergie apare de care beneficiaza ambele parti. Cand furia si negativitatea plina de ura este proiectata, o reactie toxica poate aparea de ambele parti. Daca campul auric al persoanei vizate este deschis, efectul este si mai negativ si o sangerare energetica  temporara poate aparea.

Este important sa diferentiem intre energii rautacioase si dominatoare si reactii sincere. Daca cineva nu va trateaza cu respect, reactia onesta este una de pura manie si durere. Cand aceste asunt exprimate in mod deschis si cinstit o purificare apare care poate duce la o intelegere superioara si la o comunicare innnoita, imbunatatita. Este un process de invatare si este unul potrivit. Dar cu toate acestea, o forma de energie opozitionala apare.

Cu toate acestea, cand o persoana simte nevoia de razbunare sau o dorinta prelungita de a-I controla pe altii, gestaltul se poate dizolva intr-un conflict controversat si o lupta energetica premeditata poate aparea. Deseori ambele parti se simt indereptatire si astfel frecventa urii atrage in mod rezonatoriu mai multa energie de acest tip pana cand formele de energie acumulate sunt atat de puternice incat au capacitatea de a exercita un rol de atac distructiv asupra ambilor oponenti. Daca unul sau amandoi nu inteleg intelepciunea renuntarii la ura, vor merge intr-o spirala descendenta, creand boli si negativitate si mai profunda.

Cand unul se afla in starea de manie, dispret de sine, depresie, aceasta rezonanta vibrationala in sine va afecta si va deschide campul auric. Devine o groapa autosapata care se adanceste mai mult si mai mult. Existentele pot fi irosite. Dar la un nivel superior, aceste experiente sunt insotite de multa invatare. Sunt momente in care suflete superioare aleg lectii de viata de depasire a acestor energii. Asemenea suflete inalte ca Ghandi si Nelson Mandela aleg scenarii in care sunt acuzati pe nedrept si condamnati pentru crime, petrec ani intregi in energiile negative ale inchisorii pentru a invata sa-si gaseasca pacea si forta interioara in aceste conditii dure de opresiune.

Cand sunteti in conflict, asigurati-va ca integritatea campurilor aurice este mentinuta si nu va permiteti caderea in reactii negative. Nu este gresit sa reactionezi cinstiti, dar calea ingusta a controlului este sa nu cazi in sentimente de ura si razbunare. Pentru ca a cadea in aceste capcane este mult mai usor decat a iesi din ele. Ura atrage si mai multa ura. Cand grupuri se opun unul altuia, forme colective gand se aduna, se combina si se opun una alteia intr-un enorm conflict. Deseori o intreaga natiune aflata in razboi formeaza campuri energetice colective, se reincarneaza in aceste grupuri si continua aceste conflicte pana cand acestea sunt rezolvate. Razboiul din golf este un astfel de exemplu, o continuare a Cruciadelor. Cel de-al doilea razboi mondial era o continuare  a conflictului atlantilor dintre cei din Poseida (Legea Unului) si Aryan (Fiii lui Belial).

Cele doua aspecte ale formelor gand

Deseori cel mai dificil atac este datorat propriilor forme gand negative care se intorc acasa la culcus.  Si cel mai dificil este invatarea iubirii de sine. Cand cineva cade in depresie, respingere de sine, dispret de sine, atacul este autogenerat. Formele gand pe care aceste spirite dragi le creaza pot deveni atat de puternice, incat campul auric scindeaza in fragmente de personalitate. Este emis un tipar de 8 forme de energie negative  care se aduna si se intorc inapoi prin deschiderea plexului solar. Forma gand a urei de sine atinge un anumit nivel de independenta a constiintei de sine si va deveni un adevarat obstacol, o temnita de autoclaustrare, pana cand acea persoana se confrunta cu radacina problemei prin mari eforturi de vointa si cunoastere.

Schimburile de energie se petrec in mod frecvent in viata cotidiana. Unele sunt benefice mutual, altele nu. Este important de remarcat ca aceasta energie nu poate fi luata de la cei la care aura este intacta.

Vindecatorii dau in mod constant energie printr-o aura intacta si sunt in principiu neafectati de transfer.”

sursa http://www.earth-keeper.com/EKnews_3-7-2010.htm

2 gânduri despre „Cronicile pastratorilor pamantului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.