Camino sau Calatoria Spiritului?

Asta seara, citind despre „Camino” am inteles, ca ar trebui sa ma asez la masa de scris si sa pun pe hartie toate trairile si experientele mele spirituale. .. .Si acest lucru te rog si pe tine cititorule!  Spune lumii povestea ta, nu stii cate vieti poti schimba.. doar scriind… iar uneori, povestea se scrie singura! M-am decis sa scriu despre momentele si trairile care m-au facut sa imi inteleg intreaga viata. Caci aici este vorba de mine, dar orice intamplare poate fi o metafora a propriei tale vieti.

„Camino – O Calatorie a Spiritului” este scrisa intr-o maniera plina de emotie de Shirley Mac Laine, o renumita actrita americana.

„Camino este una dintre cele mai importante carti ale mileniului al III-lea, in care ne este prezentat pelerinajul facut de Shirley la Santiago de Compostella, Spania. Pe parcursul celor 500 de km cat dureaza pelerinajul, autoarea are ocazia sa-si cunoasca vietile trecute si sa afle cine este ea cu adevarat. Stilul deosebit al cartii si informatiile inedite pe care le contine il fac pe cititor sa o considere drept carte de capatai si sa nu o poata lasa din mana.”

Pelerinajul Sfantului (Apostol) Iacob – in spaniola Santiago – e unul dintre cele mai renumite din Europa. Se crede ca in orasul Santiago de Compostela s-ar afla mormantul apostolului, care este si patronul spiritual al Spaniei.

O puteti citi on line doar in limba engleza la acest  link sau o puteti puteti comanda  aici .

Cu mult drag! SH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.