Actiuni energo-informationale

324897187ca9bef15392b2af10ee14d1

„Actiuni energo-informationale” este o lucrare stiintifica coordonata de prof. univ. dr. Constantin Teodorescu marca „out of matrix” ca sa citez un bun prieten.

Cautand o carte destul de pretioasa, acesta lucrare mi-a tras atentia datorita informatiilor pe care le contine. Am ajuns intamplator sa citesc din ea si mi-am zis ca trebuie sa va impartasesc si voua acest material!

Editata de Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”, Bucuresti 2008 –  sub titlul „Securitate si Aparare in Uniunea Europeana”, sesiune anuala de comunicari stiintifice cu participare internationala – strategii XXI, lucrarea de fata contine teoriile mai multor autori, unii dintre ei foarte celebri, a caror bibliografie este impresionanta.

Dintre titluri:

Energia gandurilor, robotica si inteligenta artificiala, Proprietatile de convertor energetic ale organismului subiectilor psihokinetici, Consideratii privind rolul memoriei si emotiilor in formarea sistemului cibernetic comportamental, Comunicare tendentioasa cu grad ridicat de profit. Pretul credulitatii, Transcedenta prin telegie, Efectele oscilatiilor electromagnetice de inalta frecventa asupra exteroceptivitatii, Consecinte ale schimbarilor climatice si posibile efecte, Posibilitatea folosirii simbolurilor in scopul protejarii omului impotriva influentei negative a campurilor electromagnetice si de torsiune…, Fundamentele stiintifice ale terapiilor complementare, The Haarp Experiment etc..

…dar, cel mai bine va las pe voi in compania acestei lecturi surprinzatoare ..

pentru a citi – click aici – ACTIUNI ENERGO-INFORMATIONALE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.