Jasmuheen – Despre hrana zeilor

jazAutoarea a 26 de carti, dintre care unele sunt publicate acum in 17 limbi, Jasmuheen preda despre metode pragmatice pozitive menite sa creeze o viata sanatoasa fizica, emotionala, mentala si spirituala. Jasmuheen scrie: “Sunt o Ambasadoare a Pacii. Scopul meu este sa-i hranesc pe copiii lumii cu hrana de care au nevoie. Cat timp un copil moare la fiecare 2 secunde, nu putem spune ca traim intr-o lume civilizata.”

Inca din 1970, Jasmuheen a cercetat si a experimentat surse stravechi, alternative de hrana care ne pot hrani pe noi toti – inclusiv “breatharianism” (cultul respiratiei ca hrana). Jasmuheen sustine de asemenea ca exista o resursa gratuita, nelimitata care ne poate elibera de multe perceptii de limitare umana. Ea numeste aceasta noua cercetare “Programul Pranic”.

Jasmuheen este fondatoarea Ambasadei Pacii, lector international si conducator stiintific in domeniul pranei ca alternativa in nutritie. In ultimele decade ale vietii sale a trait hranindu-se doar cu lumina, ancorata in cel mai pur camp de iubire. Jasmuheen detine instrumentele practice si informatiile pragmatice pe care le ofera fara retinere, pentru ca oamenii sa aiba libertatea nu numai de a alege sa traiasca pur si simplu in prana dar si sa aiba libertatea de a-si satisface toate dorintele, infometarile psihice, emotionale, mentale si spirituale. De asemenea, in lucrarile ei (workshop-uri), sunt meditatii si comenzi programate, specifice pentru a reechilibra bio-sistemul uman in nivele mai inalte de libertate accesand uriase nivele de Gratie si traind in pace permanenta pe taramul iubirii.

Jasmuheen s-a nascut in Australia din parinti norvegieni si este initiata in Meditatia Vedica straveche si in filozofia orientala. Are capacitati telepatice si o vasta cunoastere despre spiritualitate. Din 1993 a urmat initierea pranica si, de 12 ani, se hraneste numai cu prana – cu lumina.

Ea nu propovaduieste acest gen de hrana, dar in cartile sale arata modalitatea prin care un organism poate fi hranit numai cu lumina, explicand tehnicile pe care ea, si altii ca ea, le aplica. Este de asemeni fondatoarea Academiei “Self Empowerment”

Din cartile publicate: „A trai cu lumina”, „Legea Iubirii”, „Biocampuri si Extaz”, „Vindecare armonioasa si Calea Nemuritorilor”, „Programul pranic”.

Am gasit 3 din cartile scrise de ea si m-am gandit sa le pun aici pentru voi!

Jasmuheen-Hrana zeilor

Jasmuheen- Despre meditatie

Jasmuheen – Radianta Divina

Situl oficial: www.jasmuheen.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.