Arhanghelul Metatron si Geometria Sacra a Luminii


LisaHawken-Metatron500

In cele mai vechi traditii, ființa suprema a fost reprezentata de o sfera, simbolul unei fiinte fara inceput si fara de sfarsit, intr-o continua existenta, perfect formata si profund simetrica.   Adaugarea unei a doua sfere a reprezentat extinderea unitatii in dualitatea masculin si feminin, zeul și zeița. Prin suprapunere, cele doua sfere, zeul si zeița au creat urmasii divini.

Motivul Vesica Pescis are o istorie de mii de ani si este prezenta in toate religiile majore ale epocii actuale. Vesica Piscis este motivul de baza a Florii Vietii, modelul Metatronic asa cum se vede inscriptionat pe Templul lui Osiris din Abydos, Egipt. Cu toate acestea, exista si alte Geometrii ale Luminii lui Metatron, mai avansate.

Prin Geometria Luminii, Metatron este complet. Atunci cand un om se armonizeaza cu aceasta frecventa, atunci acea persoana intra in energia luminii lui Metatron.

Atat Arhanghel cat si Serafim, Metatron este Pastratorul Luminii Exterioare a lui Dumnnezeu si Arhanghelul Razei de Platina. El ofera ca dispensa Plasa de Platina. Care este o Plasă de Lumina alcatuita din toate nuantele sacre ale Razei de Platina. Aceasta plasa poate fi folosita pentru vindecare si pentru invocarea Luminii necesare Initierilor si Activarilor.

Daca esti deschis pentru a primi lumina sa divina, necesara cresterii si conectarii cu sinele tau divin, voi fi ghid pentru tine si te voi asista sa aduci stralucire in cele mai intunecate locuri dinauntrul tau, conducandu-te in spatiul sacru al inimii tale.

Activari : Simboluri sacre Focus, Ascentia, Claritate si Divinitate alaturi de Vesica Piscis si Floarea Vietii.

Arhanghelul Metatron

Metatron este vazut drept cel mai mare dintre ingerii care inregistrează vietile oamenilor, prin capacitatea sa de a menţine „Arhivele” Domnului. Metatron este congruent cu Maestrul Ascensionat Melchizedek (Tehuti, Thoth, Hermes).

Toate fiintele angelice sunt de fapt „Lumina Vie Inteligenta” ce radiaza din Campul Unificat al Divinitatii. Ingerii sunt in noi, precum si in ceruri. Ei vorbesc in soapta sufletului nostru si ne starnesc intuitia. Ei ne motiveaza si ne atrag catre acte de gratie si aprofundare a experientei noastre de conectare cu Tot Ceea Ce Este.

Initierea se poate transmite si la distanta.