Constelatii Familiale : Copacul Vietii

“Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului. Indiferent de calea pe care ne aflam, suntem ghidati de suflet. Daca suntem in acord cu el, ne simtim conectati la ceva extraordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste. In prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie, devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda.” (Bert Hellinger).

Pacea sufletului uneste trecutul, prezentul si viitorul intr-un unic suflu al vietii. Pacea transforma durerea in har si umbra in lumina.

Se intampla uneori sa suferim pentru ca nu suntem vazuti, ascultati, iubiti de cei dragi asa cum ne-am dori noi.  Cu toate acestea, rana noastra declanseaza o forta incredibila in univers pana cand omul isi descopera calea sufletului si o urmeaza…

Odata ce a pasit pe cale, omul incepe sa iasa din modelele nefaste ale ego-ului si sa constientizeze modul in care viata sa poate capata sens, actionand cu liber arbitru.

Constelatiile familiale reprezinta o metoda terapeutica folosita cu intentia clara de vindecare a sufletului. Se desfasoara in cadrul unui cerc terapeutic reunit cu scopul de a readuce ordinea iubirii, armonia si claritatea in viata fiecaruia, prin eliminarea complicatiilor din destinul familial sau transgenerational.

Sunt restituite poveri si suferinte emotionale, sunt eliberate juraminte si credinte preluate din povesti dramatice ale familiei si se stabilesc astfel granite relationale sanatoase bazate pe apartenenta, respect si egalitate.

Oamenii pot fi ajutati:

  • sa observe energiile distructive care le influenteaza alegerile;
  • sa observe energia sursei si a iubirii de sine;
  • sa devina constienti de puterea interioara ce se ascunde in spatele experientelor dureroase;

Metoda de lucru

Clientul isi expune tema de lucru si isi va alege reprezentanti din cerc, oferindu-le diferite roluri (spre exemplu rol de „tata”, „mama”, „bunica”). In functie de cum sunt pozitionati si de miscarile sufletului se obtine un tablou al problemei si se contureaza astfel o imagine evidenta in spatiu ce poarta numele de „constelatie”.

Cei care participa sunt conectati din momentul imputernicirii cu acel rol la campul de constiinta. Ceea ce se intampla este greu de descris in cuvinte. Participantii se pot regasi in anumite secvente dintr-o constelatie prin trairi intense si constientizari referitoare la istoria personala. In interiorul oricarui camp morfogenetic orice lipsa din sistem are tendinta de a se reface in mod identic. Astfel ca daca lipseste o parte dintr-un organism, la nivel fizic apare acea lipsa, dar la nivel energetic imaginea arata ca fiind un intreg.

Constelatiile familiale nu reprezinta un curs de predare sau prezentare, nu se fac initieri energetice sau transfer de bioenergie.

Cine poate participa?

Oricine. Pe baza mesajelor primite prin cei imputerniciti in roluri, fiecare participant isi poate vizualiza blocajele, acolo unde sunt si fata de cine sunt indreptate, informatii care au rol determinant in procesul de clarificare, constientizare si apoi de vindecare.

Care sunt beneficiile participarii in grup?

Grupul ofera confidentialitate, compasiune si respect pentru destinul nostru si al stramosilor, iar suportul emotional oferit permite fiecarui participant iesirea din triunghiul dramei personale.

Se spune ca o constelatie familiala este precum o constelatie stelara. Atunci cand un membru este exclus din sistemul familial, din generaţia urmatoare un alt membru ii va repeta o parte din destin, avand un scenariu de viata identic.

Cand apare o vindecare in urma unei constelatii personale, se spune ca 7 generatii anterioare si 7 generatii viitoare beneficiaza de acest proces.

Metoda Constelatiilor poate fi extinsa in lucrul cu copilul interior, maestrul interior, in explorarea vietilor anterioare, s.a.

Incepand din 2010 am participat la transformari si vindecari minunate obtinute prin intermediul acestei metode.  Iata cateva Testimoniale >>>

Numar locuri : 10. Data : 23 iunie 2018, Bucuresti. Inscrieri si detalii prin email  contact@karyn.ro.

Va astept cu drag!