Seminte de Lumina

Poate ca unora dintre voi va este mai greu in aceasta perioada…, poate ca simtiti adesea nevoia de multa odihna sau poate nu va mai gasiti locul…

Pentru voi, cei care au ales sa se alinieze cu binele lor cel mai inalt, impartasesc un program de autodisciplina a mintii si a emotiilor. Este un program de lucru cu sine, care a produs transformari si chiar vindecari atat in plan fizic cat si emotional celor care l-au urmat.  Pentru a putea produce transformari in sistemul nostru energetic este nevoie de minim 21 de zile de repetitie iar apoi continuat…

Astazi, gandeste-te la un obicei, o frica, o durere, o neputinta…  care te copleseste, care te blocheaza, care te doare…. Constientizeaza aceasta energie si da-i un nume. Pe parcursul zilei pune intrebarea „ce se intampla daca… „ma las de fumat?” „daca nu mai cheltui necugetat?” „daca am mai multi bani?” „daca pot sa fac/ manifest/gasesc?…” „daca sunt bun? etc”. Mediteaza asupra acestui aspect. Va apare intelegerea cauzei.

Esti dispus(a) total sa transformi aceasta energie in lumina?

Iata care sunt pasii de urmat:

1. Incepe prin a vigilenta asupra gandurilor si sentimentelor. Vei avea de lucru cu ego-ul.
2. Lucreaza cu afirmatiile pozitive care intaresc puterea personala, iubirea de sine, protectia:
eu sunt dintotdeuna energie divina, corpul meu este reflexia sinelui meu divin, eu cred in forta divina din mine insami, eu pot implini Voia divina, eu sunt Lumina, eu am tot ce imi trebuie, eu sunt iubire, s.a. Vezi si „Programul de 100 de zile dedicat vindecarii sufletului”, inspirat de Deepak Chopra pe care il postez pe  facebook >>> 

3. In fiecare seara roaga-te pentru transformarea acestei energii, pentru stapanirea ego-ului. Incepi intotdeuna cu Rugaciunea Tatal nostru.
4. Ne vom ruga Sfantului Duh sa pogoare asupra noastra binecuvantarea, ca prin puterea Sa sa intelegem si sa transformam energia din campul nostru energetic cat si din subconstient.
5. Invocam Flacara Albastra de Protectie a Arhanghelului Mihail, Il rugam sa ne ajute sa eliberam din campurile energetice tot ce este negativ, tot ce nu ne apartine, tot ce ne provoaca durere/ suferinta… si sa ne protejeze, sa ne fie partener in aceasta lucrare. Ceea ce este din noi, din ego-ul nostru, Il rugam pe Arh. Mihail, Arh. Gabriel, Arh. Rafael si Arh. Uriel sa ne ajute sa transformam … in intelepciune si lumina, sa vindecam si sa purificam intreaga noastra fiinta. Ii rugam pe cei patru arhangheli si pe ingerul pazitor sa ne fie parteneri in aceasta lucrare.
6. Creem si activam o sfera aurie de protectie pentru parcursul intregii nopti, iar pe parcursul zilei ne imaginam ca imbracam o manta de lumina, careia ii tragem fermoarul cand iesim in lume. 🙂
7. Uneori este nevoie sa lucram cu copilul interior, pentru ca el poarta in noi multe rani profunde. Ce facem in acest caz? Ii creem un spatiu sacru in inima noastra (ne imaginam un mic Eden inauntrul fiintei noastre) si il rugam sa vina. Ii vorbim cu blandete, il imbratisam si il inconjuram cu protectia si iubirea noastra…. Il rugam sa colaboreze cu noi in acest proces de transformare si vindecare. Il ascultam daca are sa ne spuna ceva, daca are o nevoie.
8. Ar fi bine sa Postim. Pentru a permite centrilor superiori sa genereze lumina si capacitatea de transformare. Este o lucrare de disciplinare a mintii si corpului si aliniere cu sufletul, cu Sinele Divin.
9. Facem zilnic curatarea energetica: dus de lumina, ori de cate ori folosim apa ne imaginam o lumina curcubeu care curata campurile noastre, autotratament reiki, tot ce stim etc.
10. Pe parcursul a minim 21 de zile, observam ce se petrece in noi si in jurul nostru si notam intr-un jurnal. Impartasim daca simtitm nevoia.

Fiecare moment este pretios, fiecare pas conteaza, fiecare scanteie de lumina …

In incheiere va impartasesc Rugaciunea lui Solomon, transmisa de maestrul Omraam Mikhael Aivanhov.

13076816_503833946483924_1766119184716477840_n

Unii dintre voi m-au rugat să vă spun Rugăciunea lui Solomon, pe care nu au auzit-o până acum. Desigur, pot să o fac, am făcut-o de câteva ori în trecut, în circumstanţe excepţionale, dar înainte, vă voi spune acestea:

În zilele noastre, când ezoterismul şi ştiinţele oculte sunt la modă, din ce în ce mai multe cunoştinţe care stăteau ascunse de secole sunt puse la dispoziţia tuturor. În trecut, ele erau date numai celor care se arătau demni, dar acum sunt etalate la lumina zilei. Şi nu numai că sunt etalate la lumina zilei, dar se prezintă, amestecat, adevărul şi falsul, bunul şi răul, magia albă şi magia neagră, fără a învăţa oamenii să facă diferenţa între cele două şi fără să fie preveniţi de pericolele teribile spre care aleargă aruncându-se orbeşte în nu contează ce studiu şi în nu contează ce practică. Deci, fiţi atenţi!

Această rugăciune, numită Rugăciunea lui Solomon, este foarte puternică din cauza tuturor numelor divine care sunt invocate şi nu putem să o spunem fără să ne luăm precauţii. Trebuie ca, în prealabil să fi depus o muncă de stăpânire de sine asupra noastră înşine, pentru a ne adresa fără pericol sefiroturilor, ierarhiilor îngereşti şi lui Dumnezeu pronunţându-le numele cu voce tare. Şi chiar numai pentru a asculta aceste nume, care sunt cele mai sacre ale Kabbalei, e necesar de a ne pune într-o stare de mare respect, de mare reculegere. Iată ceea ce vă cer să faceţi. Deci, iată această rugăciune:

Puteri ale Regatului, fiţi sub piciorul meu stâng şi în mâna mea dreaptă.
Glorie şi Eternitate, atingeţi-mi cei doi umerii şi dirijaţi-mă pe căile Victoriei.
Milostenie şi Justiţie, fiţi echilibrul şi splendoarea vieţii mele.
Inteligenţă şi Înţelepciune, daţi-mi Coroana.
Spirite ale lui Malhouth, conduceţi-mă între cele două coloane pe care apasă întregul edificiu al Templului.
Îngeri a lui Nestah şi Hod, întăriţi-mă pe piatra cubică a lui Iesod.
O Gedoulael! O Gebourael! O Tiphereth!
Binael, fii dragostea mea.
Rouah Hohmael, fii lumina mea.
Fii ceea ce eşti şi ceea ce vei fi, o Ketheriel.

Ischim, asistaţi-mă în numele lui Chadai.
Keroubim, fiţi forţa mea în numele lui Adonai.
Bnei Elohim, fiţi fraţii mei în numele Fiului şi prin virtuţile lui Tsebaoth.
Elohim, luptaţi pentru mine în numele Tetragrammaton-ului.
Malahim, protejaţi-mă în numele lui Yahve.
Serafim, curăţaţi-mă în numele lui Eloha.
Haschmalim, luminaţi-mă prin splendoarea lui Elohim şi lui Shekina.
Aralim, acţionaţi.
Ophanim, întoarceţi-vă şi străluciţi.
Hayot-haKodesch, strigaţi, vorbiţi, răcniţi, mugiţi.

Kadosch, Kadosch, Kadosch, Chadai, Adonai.
Iod He Vav He.
Ehieh Ascher Ehieh.
Aleluia, Aleluia, Aleluia.
Amin.

Pentru ca aceste înalte entităţi să poată răspunde la chemarea voastră şi să vă aducă ajutorul şi lumina lor, trebuie cel puţin să le pregătiţi în voi condiţii favorabile: pace, puritate. A pronunţa numele lor sau a cunoaşte momentul propice pentru a le invoca nu e suficient. Pentru a atrage binecuvântări, trebuie să vă consacraţi, să vă puneţi în serviciul Divinităţii.

Dar câţi sunt capabili să-şi abandoneze preocupările pentru a urca aceste culmi? Foarte puţini. De aceea renunţ adesea să vă vorbesc despre aceste regiuni care sunt poate singurele în care mă simt fericit. Adesea, venind spre sala de conferinţe, îmi spun: „Astăzi le voi vorbi despre Arborele Vieţii şi despre ierarhiile îngereşti…” Şi deja pe drum le pronunţ numele în interiorul meu. Dar când ajung şi văd feţele voastre, simt că sunt lucruri mult mai urgente pe care trebuie să vi le spun! Cum aş putea să vă întreţin cu aceste subiecte sublime când citesc în privirea voastră cât sunteţi de prinşi de necazurile vieţii cotidiene?..

Dar astăzi am pronunţat aceste nume divine, ele au plecat în spaţiu, ierarhiile glorioase au auzit că le-am invocat şi că le-am cerut binecuvântările lor pentru voi.”

 

 

 

Un gând despre „Seminte de Lumina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.