Pilonul de Lumina

Cu mult drag iti impartasesc Pilonul de Lumina din practica Flacarii Violet.  Acest pilon este un camp de forta care ne inconjoara. Imagineaza-ti ca te afli intr-un cilindru cu diametrul de aproximativ 3 metri. Daca tii bratele intinse larg dintr-o parte in alta, nu poti atinge peretii acestui pilon de lumina.

Pilonul de Lumina este o puternica protectie, o fortareata de lumina care te inconjoara.  Dar de ce avem nevoie de aceasta protectie?
Avem propriile ganduri, idei, concepte, credinte, dar suntem si supusi gandurilor altora, atat din inregistrarile akashice (memoria ancestrala), cat si din mintea curenta a ganditorilor contemporani, ganduri libere care plutesc in atmosfera. Unele ganduri produc energii frumoase dar altele sunt oscilante si au o matrice formata imperfect. Fiecare elev al Luminii ar trebui sa intelega ca este nevoie sa se protejeze de gandurile altora.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a invoca pur si simplu pilonul puternic de lumina din inima propriei iubite atotputernice prezente EU SUNT.

Sa ceri cu credinta deplina in Dumnezeu, acest pilon de lumina, care sa coboare si sa se fixeze de jur imprejurul tau si sa fie incarcat cu energie de la Dumnezeu!

Decretul Pilonului de Lumina al Maestrului Saint Germain

Prea Puternica si Iubitoare Prezenta EU SUNT, Lumina lui Dumnezeu, cea a carei stralucire creeaza un cerc inaintea mea spre a lumina calea mea,

Eu sunt credincios chemarii tale, pentru a plasa un mare stalp de lumina direct din centrul atotputernic al Prezentei EU SUNT.  Pastreaza-l acest pilon intact in fiecare clipa, manifestandu-se ca un dus de  Lumina si Frumusete sclipitoare a lui Dumnezeu, prin care nimic omenesc nu poate trece vreodată. Acest cerc frumos de energie, incarcat in mod divin, va conduce la cresterea si amplificarea rapida a flacarii violet pentru Iertare si transmutare in Libertate !

Aceasta energia divina,  va schimba complet orice conditionare negativa intr-o polaritate pozitiva  catre propriul meu sine divin! Voi directiona Lumina pura catre toti apropiatii mei pentru ca toti sa fie binecuvantati pentru totdeauna, intru Slava Luminii si pacea Inaltarii Domnului Iisus Hristos.

Accept acum constant intreaga putere si manifestare ale acestui decret al Luminii si il chem in imediata actiune prin liberul arbitru dat de Dumnezeu si puterea de a accelera fara limita aceasta eliberare sacra din inima Domnului pana ce toti oamenii au ascensionat si s-au eliberat in Lumina care niciodata nu greseste.

Amin.

Karyn.

5 gânduri despre „Pilonul de Lumina

  1. Oare daca va rog, mi-ati putea spune de ce la invocarea Arhanghelului Raphael(am o operatie la un picior…), in cateva zile la rand m-am vazut invaluita in violet? Nu am incercat foarte mult sa inteleg decat asa rugandu-ma. Nu am decat cu dumneavoastra cele care le faceati aici vreo 2 initieri in Ingeri, nu folosesc decat pentru persoana mea si cei apropiati…dar v-as multumi daca mi-ati spune de ce s-a intamplat asta…, sa spunem ca in raspunsul primit de mine poate nu as avea incredere. Va multumesc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.