12 pasi in lucrul cu sine

water-drop-photos-40

Mai sunt cateva zile pana la luna noua, un moment astrologic care aduce in prim plan emotiile. Indiferent de traditii si superstitii, de coduri de lumina, vise sau suport al ingerilor,  nimic nu se schimba in bine daca nu lucram cu noi insine.

Va propun un program de lucru, de schimbare si transformare personala pentru obiceiuri, rezistente interioare, atasamente, dependente, etc. Acest program se desfasoara 21 de zile, zilnic.  Atat s-a demonstrat stiintific ca ii este necesar mintii pentru a schimba un program mental cu un altul. Iar acest lucru este extrem de important in procesul nostru interior de impacare cu sine.  Va asigur ca functioneaza!

Iata ce aveti de facut:

 1. Fa un angajament spiritual fata de Dumnezeu, fata de tine si copilul interior si scrie-l. Exemplu: „Din acest moment inainte imi voi acorda iubire neconditionata de Sine si valoare personala in fiecare moment al vietii mele, facand toate eforturile in acest sens.”
 2. Rosteste afirmatii ale „esentei” de doua ori pe zi. Exemplu : „Am iubire neconditionata de sine si valoare personala, pentru ca Dumnezeu m-a creat.”, „Sunt binecuvantat (a) ca fiu/ fiica a lui Dumnezeu”, „Sunt demn de a fi iubit sunt facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu”
 3. Iti faci un Jurnal al victoriilor, din ultima luna sau saptamana, indiferent cat sunt de mici. Urmeaza lista recunostintei pentru intregul trecut, citeste-o cu voce tare/ 21 de zile.
 4. Incepe ziua prin a te ruga si prin a cere Sfintilor Arhangheli protectie.
 5. Roaga-te Sf. Duh sa „deblocheze” programarea lipsei de iubire neconditionata si a valorii de sine si sa indeparteze cauza.
 6. Roaga Maestrii Ascensionati, Sinele Divin, Ingerii Pazitori si Vindecatori sa iti indeparteze programele de frica din subconstient si campuri energetice.
 7. Cere inainte de culcare imprimarea in subconstient a programarii iubirii neconditionate si a valorii proprii, facand afirmatia ca vei accepta asta doar de la Maestrii Ascensionati ai Luminii si puternica Prezenta Eu sunt, si de la nimeni altcineva.
 8. Invoca pe Mama Divina, Prea Sfanta Fecioara Maria, pentru a-ti oferi o ploaie de Lumina si Protectie.
 9. In meditatie imagineaza-ti ca ii vorbesti copilului interior si il intrebi daca doreste ceva sau daca are ajustari pe care i-ar place sa le faca; Fa acelasi lucru cu Sinele Superior, cere sugestii si ajustari pe care sa le faci, ce parere are despre directia in care te indrepti. Imagineaza-te in locul Sinelui Superior si vorbeste cu tine 🙂
 10. Scrie pe o bucata de hartie iubire personala, iubire neconditionata, intelepciune, fermitate, rasfatarea copilului interior, prea critic cu copilul interior si da note in functie de cum te-ai comportat – scopul este de a fi mai constient(a).
 11. In fiecare zi imbraca-te cu haine spirituale, mentale si emotionale : pune-ti mai intai puterea personala ce poate fi vizualizata ca o sabie albastra a Arh. Mihail, un trandafir rosu in inima ta de la Mama Divina simbolizand iubirea neconditionata, o sfera aurie de protectie in jurul tau sau o coloana de lumina de protectie, mantaua constiintei hristice… veti fi absolut uimiti de efectul puternic;
 12. Imagineaza-ti cum aratai cand te-a creat Dumnezeu, spune-i copilului interior cat de mult il iubesti, ca vei avea mereu grija de el, ca va avea mereu iubire si iertare din partea ta si vizualizeaza cum Dumnezeu, Hristos, Sfantul Duh te infuzeaza cu iubire pe tine si pe copilul interior cu lumina alb – aurie.

Acest program de 21 de zile il poti incepe la orice luna noua si il poti face ori de cate ori simti nevoia.

In speranta ca va este de ajutor,

cu mult drag, Karyn

2 gânduri despre „12 pasi in lucrul cu sine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.