Fii tu schimbarea

eevmfg

Cand practici „puterea prezentului” constient, iti sta in putere sa stapanesti arta transformarii. Nu mai poti fi afectat de ganduri inutile sau negative, iar cuvintele capata o alta valoare. Pentru a putea realiza aceasta transformare avem nevoie de o disciplina zilnica sau totul devine imposibil.

Fiecare din noi aducem schimbarea pe care o vrem in lume prin propria atitudine si anume trezind constiinta si nu aratand cu degetul, prin vaicareala sau prin atitudine de victima. Nici mie nu imi place tot ceea ce vad in jur, dar stiu ca nu pot schimba singura lumea, sunt doar o picatura din ocean. Am puterea de a ma schimba pe mine insami si odata cu mine stiu ca se schimba si lumea din jurul meu. Toti ar trebui sa intelegem ca adevarata lupta este inauntrul nostru, in constiinta, practicand adevarul, integritatea, iubirea, iertarea.

Oamenii cred ca banii inseamna putere si sunt ahtiati dupa orice metoda sau magie care ii pot face mai bogati. Banii sunt un instrument de schimb, a ceea ce oferi tu in lume: darul, talentul, energia. Nu poti avea mai mult decat dai sau vei dezechilibra balanta karmei si vei pierde altceva. Totul a fost creat in echilibru.

Dar daca iti vinzi darul sau talentul tau unic : voce, creatie, inteligenta, stiinta, pentru a minti sau pentru a manipula pentru mai multi bani? Sau pleci inalta tara pentru o mie de euro in plus si renunti la familie, iubire, camin… Oare merita?

Tentatia este mare! Insa drumul inapoi de obicei este greu si nimeni nu te mai poate salva decat Dumnezeu si asta daca intr-adevar crezi in El.

Puterea nu iti este data de bani, acolo o pierzi, acolo te vinzi pe tine daca banii nu sunt castigati in integritate. Puterea inseamna bunatate, iubire, iertare, adevar. Cei ce practica acestea sunt cu adevarat puternici si nu au lipsa de nimic. Au cele de trebuinta caci Dumnezeu se ingrijeste de Fii si Fiicele Lui. Iar Pamantul are resurse pentru toti.

Azi este biletul spre libertate al fiecaruia.

3 gânduri despre „Fii tu schimbarea

  1. Așa este!…in Aici și Acum ești Comștiința Puternică …prin respirație ,Calmul și Pacea te invăluie transformind Prezentul in cea ce vreau să fii..să fie!!!Bravo!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.