Teoria cu Umbra

14390719_559116654288986_2823608449958074329_n

Teoria cu Umbra a lui Jung este o amagire, sustine maestrul Joshua David Stone. „Jung avea o minte sclipitoare si este probabil este cel mai bun psiholog, dar teoria cu umbra este incorecta.

Nu incerca sa iti integrezi Umbra! Este doar un alt mod prin care incerci sa integrezi Egoul Negativ, frica si intunericul. Este uimitor cat de inselator si seducator este Egoul Negativ. Incearca sa-i pacaleasca pe cei care lucreaza cu Lumina in toate modurile posibile pentru a-l imbratisa in locul lui Dumnezeu si al lui Hristos.

Ideea ca trebuie sa integram Umbra sau Intunericul reprezinta o amagire absoluta. Suntem asemeni lui Dumnezeu, care este pe deplin perfect si pozitiv.Nu exista nici un fel de umbra sau intuneric in Dumnezeu si nici in Tine. Egoul Negativ (n.b sau „Sfidatorul” pentru cei ce au vazut documentarul) in realitate nu exista. In religiile estice el este denumit Iluzie.  Aceste teorii au fost create de Egoul Negativ pentru a incerca sa detina puterea si pentru a nu muri. Egoul Negativ poate muri, Dumnezeu exista! Totul depinde de felul in care privesti lucrurile.

Poti privi din perspectiva lui Dumnezeu sau din cea a Egoului Negativ. Unul iti va aduce ganduri pozitive si celalalt frica.  Unul iti va aduce adevar si celalalt iluzii. Unul iti va aduce pace si intelegere si celalalt conflict, lipsa de echilibru, haos.  Unul iti va aduce bucurie si fericire, iar celalalt suferinta, tristete, sentimente si emotii negative. Alegerea iti apartine. Teoriile cu umbra te vor arunca in „zona crepusculara”, servind jumatate pe unul si jumatate pe celalalt. Vrei asta?”

Fata de ceea ce transmite maestrul Joshua David Stone, tin sa va spun ca am trecut prin procesul Umbrei. Iata ce a insemnat pentru mine, in caz ca va intereseaza sa experimentati. Procesul cu Umbra m-a scos din functiune cateva zile bune, timp in care nu am putut lucra. Ma durea fizic integrarea si simteam nevoia chiar sa stau in intuneric cu draperiile trase. Am onorat-o pe „Umbra” ca facand parte din mine spre a o transcede, „a la carte”. Tehnica se preda la nivel international, cum as fi putut sa o pun la indoiala? Dupa ce o viata intreaga mi-am spus ca sunt doar Lumina, indiferent ca am fost la pamant sau cu capul in nori, iata-ma picata in aceasta experienta. Ca efecte adverse, nu mi-am mai gasit focusul timp de cateva luni bune, am functionat cu Lumina de Sus si poate doar Iubirea de Dumnezeu m-a scos din asta si m-a condus la Adevar, poate si pentru ca trebuia sa va povestesc. O numesc „examen de grad”.  Avem alaturi maestrii spirituali si pe cei ascensionati, ingerii de lumina, ghizii care sunt la distanta de un gand sa ne sustina, trebuie doar sa o cerem!

Drum in Lumina tuturor!

4 gânduri despre „Teoria cu Umbra

  1. Interesant….dar ,n-am inteles exact…ce fac cu sentimentele si emotiile negative ?!….pentru ca ,le am …eu stiam ca e bine sa le constientizezi si sa accepti ca ele fac parte din tine ,sa nu le dai importanta si ,implicit , putere ….daca nu le ” hranesti ” ,ele mor…Hmmm,nu ma pricep la filozofii ,nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun…Incerc sa fiu doar lumina ,dar ,cred ca avem o parte intunecata ,totusi …suntem un microcosmos ,cu lumina si intuneric…nu stiu ….Zi faina ,draga mea ! 🙂

    Apreciază

  2. draga Manuela,

    1. Ce faci cu sentimentele negative? Nu le mai hranesti cu ganduri. Gandul este energie. Gandurile creeaza sentimente, emotii, comportamente si chiar starea de sanatate. Refuza patrunderea in gandirea ta a oricarei gandiri care nu apartine lui Dumnezeu, nu functiona pe pilot automat!

    2. Crezi ca esti „lumina si intuneric”. Asta am crezut si eu la un moment dat si nu mi-a fost bine. Esti Lumina, esti fiica lu Dumnezeu!

    A accepta si mai dureros a integra existenta intunericului, alegi implicit sa faci parte din labirintul nesfasit al neputintei : griji, boala, emotii negative (frica, panica,lipsa, confuzie etc). Pentru a exista egoul negativ sau umbra are nevoie de credinta si energie. Declaratia „sunt lumina si intuneric” inseamna alegere.

    3. Alege chiar acum sa fii doar Lumina. Daca te „uiti” mai profund vei simti/ intelege, ca ceea ce iti spun este adevar. Cauta pe site documentarul „Sfidatorul” vei intelege si mai multe urmarindu-l. L-am postat in luna octombrie.

    Spor si Lumina, o zi minunata in fiecare zi ❤

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.