Codurile de Lumina ale Mariei Magdalena

isla_280x280.16889103_b8sodjgh

Maria Magdalena a ales sa se nasca intr-un moment cand Lumina Feminina era aproape complet stinsa. A calatorit prin valul existentei pamantesti pentru a lua forma umana, in scopul de a revendica Omului Divin semintele Luminii Hristice. S-a instruit in scolile misterelor ca preoteasa a Zeitei, Mama Divina. Pasiunea si dedicarea spirituala i-a permis sa devina intruchiparea principiului Divin Sophia. Formarea ei a inclus studiul si practica alchimiei si a uleiurilor sacre. Dar misiunea Mariei Magdalena era de a se concentra asupra ritualului sacru de Uniune Divina cu flacara ei geamana, cu Iisus. Unirea lor a fost atat simbolica, cat si un catalizator energetic pentru transformare, iar aceasta schimbare continua chiar si astazi, pentru a restabili Casatoria Sacra dintre principiul masculin si principiul feminin. Aceste adevaruri sunt restaurate prin descoperirea continua de dovezi, care dezvaluie adevarul casatoriei lor sacre.

Ne aflam la inceputul erei Varsatorului, chiar in momentul marii treziri a Mamei Pamant. Acum suntem cu adevarat gata sa facem saltul in care sa traim o noua constiinta Hristica prin restabilirea echilibrului si prin revenirea energiilor feminine aici pe Pamant.  Energiile feminine au de mult nevoie sa activeze codurile de lumina cu care sa insamanteze umanitatea. Pe masura ce lumina se intoarce pe Pamant, aceste coduri renasc precum un izvor, care provine de la Centrul Pantecului si Inimii mamei Gaia.  Aceste coduri sunt concepute pentru a aduce echilibrul inapoi, tuturor oamenilor si de a trezi inimile noastre din interior, pentru a cunoaste pe Sophia, expresia feminina a lui Dumnezeu.

Maria Magdalena este un aspect trezit al Sophiei. Cum putem descrie o astfel de fiinta cu adevarat multidimensionala,  esenta de diamant a Luminii? Fatete ale Mariei reflecta aspecte diferite ale istoriei femeilor si povestea lor … Au existat mai multe moduri in care sufletul feminin a fost venerat si onorat in cele mai vechi timpuri. Atunci cand energiile feminine si masculine au fost aliniate, lumea a prosperat. Apoi, așa cum omul a dezvoltat un ego puternic pentru lucruri, femininul si-a pierdut locul sau. Divinul Feminin si-a pierdut demnitatea, a fost judecat aspru si dezonorat, pierzand locul de drept si suveran ca omologul sau Divin Masculin. Au existat multe modalitati prin care Femininul Divin a fost eradicat, persecutat si sters din istorie … Si totusi Maria Magdalena a trecut prin cele mai intunecate zile cu har si curaj, aducand intelepciunea ei Graalului, pentru cei care vor veni sa asculte, pentru surorile ce vor raspunde chemarii, acelora dintre noi, care au mers pe Calea Trandafirului  …

Noi sustinem aceste coduri de lumina adanc insamantate in interiorul fiintei noastre si viata dupa viata le-am purtat in tacere, uneori chiar complet constienti ca suntem Pastratori ai lor, iar azi, aici, impreuna le trezim din adancul sufletului nostru.

Frumusetea Mariei Magdalena este modul in care ea simbolizeaza perfect femeia. Maria Magdalena a fost numita o pacatoasa care se pocaieste. Cu toate acestea, in harul ei, ea a tinut un loc sacru in inimile femeilor, pentru ca este o lumina stralucitoare, o speranta catre inima lui Dumnezeu, catre Inima Mamei Divine. Maria Magdalena ar putea fi considerata ea insasi sotie, mama, fiica, invatator, sora de suflet si prietena.  Flacara geamana a lui Iisus este in constanta Uniune Divina … Maria Magdalena si Iubirea ei, reprezinta sablonul uman pentru relatia sacra. Calatoria lor in viata este o cale de aur a trezirii, pentru intreaga umanitate.

Astăzi, din Templul Eteric al Luminii, Maria Magdalena lucreaza in stransa colaborare cu umanitatea pentru a stabili, echilibrul si pentru a ancora energiile feminine Divine, Mamei Pamant. In prezent ea a trezit multe dintre sufletele care au insotit-o in timpul vietii ei dar si in alte vieti/

Maria Magdalena ne dezvaluie ca, atunci cand atingi cu adevarat lumina sufletului, experienta fara margini este Iubirea, neclintita, infinita a Mamei Divine, pentru a pasi in gratie, frumusete, dragoste, liniste, receptivitate, curaj, generozitate, forta interioara, vointa divina si credinta. Aceste calitati pot fi experimentate in fiecare aspect al fiintei noastre.

Maria Magdalena ne invita sa mergem pe aceasta cale de sacru feminin impreuna cu ea, ne ghideaza pe drumul nostru unic al Iubirii pentru a incorpora propria noastra Zeita interioara. Prin devotamentul ei pentru Calea Trandafirului, linia Graalului feminin, Maria Magdalena este foarte prezenta pentru noi in acest moment de trezire cosmica.

Deosebit de puternica, aceasta energie este o reflectare a puritatii originilor noastre si ne ajuta in restabilirea echilibrului polaritatilor si mai ales in deschiderea inimii.

3 gânduri despre „Codurile de Lumina ale Mariei Magdalena

  1. Draga Karin…ti.am mai scris cu drag odata..o fac cu acelasi drag si acum…imi mangai sufletul cu ceea ce faci si ce ai creeat…dar mai ales in legatura cu Maria Magdalena.. facd parte de asemenea si din sufletul meu….din cea mai profunda latura a Iubirii Inimii Sacre .incet in aceste timpuri de trezire ..oamenii si sufletele percep acest lucru.Acesta este cred Marele Har pe care constiinta fiecaruia dintre noi are curajul sa recunoasca Marele Adevar….si asa Tainele Iubirii si ale Sfintei Lumini se lasa descoperite in Esenta lor sfanta.Am intalnir si eu multe experiente si femei care recunosc Misiunea si Minunea Existentei Divine a Mariei Magdalena..mai ales ca in aceste timpuri …este ,, cat se poate de vie…respira…iubeste ..si implineste in taina Lucrarea Divina,,.Iti multumesc draga mea..Succese si Binecuvantari alese in tot ceea ce faci.Fie ca Iubirea Sfanta sa fie primita la justa ei valoare de cati mai multi dintre noi si sa fie manufestata asa cum se cuvine.Te imbratisez cu dragoste Ganduri de Lumina si Pace .Flavia

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.