Nasterea lui Iisus Hristos in suflet

jesus_christIisus Hristos trăieşte în prezentul continuu, de unde acţionează asupra tuturor oamenilor, creştini sau nu. Activitatea lui Iisus Hristos în cosmosul spiritual poate fi împărţită în două etape distincte: prima etapă s-a desfăşurat până la încarnarea Sa în lumea materială, iar a doua etapă s-a desfăşurat după Crucificarea, Moartea, Învierea şi Înălţarea la cer, deci după momentul descris în Evanghelii, în care Iisus Hristos apare în Trupul de Slavă.

Cu toate că se manifestă în Trupul de Slavă, nu trebuie uitat nici o clipă că Iisus Hristos este singura fiinţă din Terra aurica care se poate manifesta simultan „în şapte planuri cuantice, în şapte perioade şi în şapte timpuri”. De aceea, la fel ca şi Dumnezeu, Iisus Hristos nu poate fi situat într-un „cer” depărtat de fiinţa umană şi de locul în care omul îşi desfăşoară activitatea cotidiană: lumea materială. Iisus Hristos este alături de om în prezentul continuu, în care trecutul, prezentul şi viitorul formează un tot. În ultima perioadă de timp, Prezenţa lui Iisus Hristos a fost înţeleasă doar din punct de vedere istoric, iar acesta este punctul de vedere formulat de către istoriografia modernă. Departe însă de a reprezenta doar un personaj important al trecutului, Iisus Hristos aparţine Prezentului şi, mai ales, Viitorului. De fapt, Iisus Hristos aparţine prezentului continuu, adică Eternităţii, care este temelia Timpului din lumea materială.

Astăzi se vorbeşte foarte mult despre faptul că oamenii supravieţuiesc morţii, că după moarte se „mută dincolo”, în cosmosul spiritual, iar credinţa în supravieţuirea post-mortem a devenit aproape o banalitate. Dacă această credinţă a devenit o banalitate şi dacă faptul că toţi oamenii supravieţuiesc morţii a devenit, oarecum, o evidenţă, trebuie să fie la fel de evident că Iisus Hristos, Cel care a învins moartea, este mai viu decât toţi oamenii la un loc. Cu atât mai mult cu cât vechile scrieri sacre creştine specifică în mod explicit că Iisus Hristos a înviat din morţi şi că s-a manifestat în faţa discipolilor Săi în Trupul de slavă. Pe de altă parte, este la fel de evident că Fiinţa lui Iisus Hristos nu poate fi cuprinsă de nici o minte omenească. Conştiinţă Sa umple întreaga Terra aurica, fiind legată de fiecare om. Iisus Hristos este dincolo de spaţiu şi de timp, dar, totodată, este în spaţiu
şi timp, moment de moment, de-a lungul Eternităţii ce leagă Trecutul de Viitor. Persoana divină a lui Iisus Hristos trăieşte, Ea însăşi, în prezentul continuu, iar Fiinţa sa interioară, Eul său conştient, umple cu Sine Trecutul, Prezentul şi Viitorul. Iisus Hristos este peste tot, în toate momentele, atotştiutor, omniprezent. Fiinţa Sa cuprinde toţi oamenii din Terra aurica.

Când Iisus Hristos are în faţă un om oarecare, ştie instantaneu cine este acest om şi ce a făcut începând de la pătrunderea sa în Terra aurica. Nimeni nu face ceva în Terra aurica, fără ca Iisus Hristos să nu fie conştient de acest lucru, cu mult timp înainte ca lucrurile să se petreacă în mod efectiv. Iar liantul prin care Iisus Hristos se leagă de oameni este elementul fundamental: IUBIREA. Iubirea este legată de Iisus Hristos, iar mijlocul prin care, prin Iubire, Iisus Hristos se leagă de oameni este rugăciunea. De asemenea, Numele lui Iisus Hristos, cel mai puternic Nume din Cer şi de pe Pământ din punct de vedere al rezonanţei interioare, este canalul prin care oamenii se conectează Iubirii şi, implicit, lui Iisus Hristos. Oameni-Iubire-Iisus Hristos este ecuaţia atotcuprinzătoare ce stă la temelia cosmosului, iar rezolvarea acestei ecuaţii reprezintă cheia ce deschide Împărăţia lui Dumnezeu.

Întruparea, Viaţa, Crucificarea, Moartea, Învierea şi Înălţarea lui Iisus Hristos reprezintă o piatră de hotar ce împarte istoria umanităţii în două epoci distincte. Într-un fel se prezenta aura umană înaintea evenimentelor de acum 2000 de ani şi în alt fel se prezintă în era creştină. Se poate astfel vorbi despre două etape evolutive ale fiinţei umane. Prin Sacrificiul de pe cruce de acum 2000 de ani, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos a răscumpărat toate sufletele oamenilor şi a plătit preţul pentru ele. Din acel moment, Iisus Hristos a devenit Domnul tuturor sufletelor din Terra aurica. Chakra inimii, Shainiah, şi corpul haric al plaselor mesianice reprezintă noile structuri prin care omul se poate mântui.

Prin rugăciunea adresată lui Iisus Hristos sau, cel puţin, prin rostirea cu voce tare a Numelui Său, omul îşi formează corpul plaselor mesianice şi se pune sub protecţia Sa. În cazul rugăciunii sau a rostirii cu voce tare a Numelui lui Iisus Hristos, planurile cuantice încep să vibreze precum oglinda unei ape, iar într-o fracţiune de secundă se formează plasele mesianice. În acel moment, omul se conectează auric la Fiinţa lui
Iisus Hristos. Când omul Îi cere ajutorul cu voce tare prin rugăciune sau prin rostirea Numelui şi când, fireşte, credinţa sa este mare, Iisus Hristos Cel Viu în Trupul de Slavă apare instantaneu lângă omul respectiv, la nivelul cuantic al lumii eterice. Între Iisus Hristos şi aura omului au loc schimburi aurice foarte ample. Ele se aseamănă cu nişte pulberi foarte fine, strălucitoare şi parfumate, care se scurg dinspre aura lui Iisus Hristos spre aura omului. În lumea eterică, Iisus Hristos se deplasează atât de repede încât pare a se afla simultan peste tot. Această caracteristică poartă numele de aseietate.

De 2000 de ani, omul este ajutat şi ocrotit direct şi de către Fecioara Maria – „Cea care suspină pentru toţi oamenii”, după cum este numită în lumea eterică. Din punct de vedere aurie, Fecioara Maria are o influenţă deosebită asupra corpului astral al oamenilor. De fapt, Fecioara Maria este Stăpâna corpului astral. Corpul astral al omului este un element foarte important în procesul evolutiv. Pe măsură ce omul reuşeşte să-şi impună influenţa asupra corpului astral, deci să-şi subjuge pornirile, dorinţele şi poftele, atunci reuşeşte să evolueze cu adevărat. Doar pe măsură ce corpul astral este educat şi temperat din elanurile sale primare se formează corpurile aurice superioare: corpul mental superior şi, ulterior, corpul spiritual. La oamenii din ziua de astăzi, datorită poftelor şi dorinţelor, corpul astral apare ca un ovoid de aproximativ optzeci-nouăzeci de centimetri diametru, învolburat ca un vulcan pe cale de a erupe. Mii şi mii de explozii luminoase erup necontrolat în diferite locuri ale corpului astral. Pe măsura dominării dorinţelor, corpul astral se linişteşte şi se limpezeşte coloristic, parcurgând un proces de „coacere” aurică pentru a deveni apt să servească altor scopuri. Fiinţa spirituală sub a cărei atentă ocrotire se petrece coacerea corpului astral este Fecioara Maria. Corpul mental superior şi corpul spirtual nu sunt altceva decât porţiuni din corpul astral, transformate prin activitatea omului.

În ziua de azi, tot mai mulţi oameni posedă un corp mental superior bine structurat, ceea ce indică faptul că o bună parte din corpul astral a fost transformată. La rândul său, corpul spiritual, format tot prin transformarea corpului astral, apare ca un ovoid format din lumină argintie, situat deasupra corpului mental superior. Prin corpul spiritual, omul conştientizează Iubirea ca element fundamental al cosmosului. Conştientizând Iubirea, omul înţelege activitatea lui Iisus Hristos. De aceea, corpul spiritual se formează prin rugăciune şi prin conştientizarea Iubirii universale.

Precum l-a născut pe Iisus Hristos prin trup, acum 2000 de ani, astăzi, ca Stăpână a corpului astral, Fecioara Maria îl naşte pe Iisus Hristos în sufletul fiecărui om. Iisus Hristos se va naşte în sufletul omului doar atunci când acesta va avea un corp spiritual bine structurat.” (Cristian Ganescu)

Iubirea lui Iisus Hristos este unica, este alchimia vietii…., binecuvantarea…, vindecarea…, puterea…, pacea…, bucuria…, constiinta divina…. O forta uriasa, asa cum spunea Cristian Ganescu mai sus, o imensa constiinta ce nu poate fi cuprinsa de mintea omeneasca. Iisus primeste pe toti! Sa ne deschidem sa Ii auzim chemarea, sa ne pregatim sa Il nastem in suflet!

Cum ne rugam? Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne! Doamne Iisuse Hristoase imi pare rau pentru ce am facut, iarta-ma! Doamne Iisuse Hristoase miluieste pe aproapele meu, Preasfanta Maica Domnului roaga-te pentru noi! Orice rugaciune spusa din suflet, cu cainta, cu dor, cu iubire ajunge pana sus in Cer, caci Iubirea este unica limba care nu are hotare.

Sa aveti o saptamana binecuvantata!

Maica Domnului sa aiba in paza sufletele noastre. Amin.

8 gânduri despre „Nasterea lui Iisus Hristos in suflet

  1. Multzumesc mult ! Am citit cu mult drag acest mesaj, si mi-a facut mult bine ! Acum sufletului meu ii este mult mai bine ! Am plans, am vorbit cu El , Mantuitorul meu Isus , i-am cerut iertare , ( pentru a cata oara ? ! ) , si iar am vorbit , si am ascultat in tot acest timp Ave Maria ! Si imi este bine . Acum imi este bine ! Multzumesc mult Karyn Maria Taulescu . Craciun Fericit ! Sarbatori binecuvantate sa ai !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.