Activarea darurilor la luna noua

5.12-SARAH-2

Luna noua este un moment energetic pretios in care putem lansa intentiile noastre de manifestare a dorintelor spirituale si nu numai. Asadar m-am gandit sa va daruiesc o tehnica frumoasa.

Desenati un triunghi de lumina in care puneti un dar. Contemplati aceasta noua imagine si apoi pune-ti-o prin meditatie in suflet. Puteti repeta exercitiul, 3, 7, 21 de zile. Puteti sa va ancorati la energii si constiinte pure : ex: Arhanghelii Mihail – Gabriel – Rafael si sa asezati in acest triunghi un dar pe care vi-l doriti: ex: job, casatorie, iubire, copiii. Puteti sa va creati un mic altar unde sa aprindeti lumanari, sa asezati cristale si icoane care va inspira.

Puteti sa va imaginati o gradina sacra minunata cu flori, fluturi, izvoare… in care sa cultivati in fiecare zi  un dar asemeni unei flori care are nevoie de soare, lumina si apa pentru a creste. Puneti iubire in toate intentiile voastre spre implinirea tuturor darurilor voastre.

Consacrati lumanari pentru toate darurile voastre si pentru toti ingerii vostri. Ex: Pentru clarvedere-discernamant-credinta sau pentru ingerii iubirii-ingerii frumusetii-ingerii intelepciunii. Orice dar este adus in structuri de entitati de lumina. Daca ceva nu este foarte bine aspectat in voi creati triunghiul de lumina care aseaza inauntru constiinta necesara. Ex: Intelepciune-Iubire-Generozitate.

Pentru a materializa un dar, ganditi-va la energia acelui lucru. Ex: bucuria de a calatori, implirea sufleteasca data de un asfintit de soare alaturi de persoana iubita,  iubirea neconditionata alaturi de un copil, etc. Practicati implicarea detasata. Setati intentia apoi lasa-ti-o in energia voii lui Dumnezeu. Nu va atasati de DAR. Fiecare primeste ce este AL LUI.

Pentru a programa cristalele : acestea se aleg cu grija, cele mai potrivite energetic pentru intentia pe care vreti sa o lansati si chemati in rugaciune Ghizii de Lumina, Ingerii, Maestrii Ascensionati spre a revarsa asupra acestora lumina pura divina pentru purificarea si incarcarea lor. Ne deschidem in fata cerului intentia si ne rugam : „Doamne Dumnezeule Tata Ceresc te rog ajuta-ma sa dobandesc intelepciunea, claritatea, puterea de a primi acest dar si de a fi pe deplin in Voia Ta.”

GRATIA sa fie cu NOI si in marea inima a lui Unu!

6 gânduri despre „Activarea darurilor la luna noua

 1. Salut, multumesc interesant

  2015-05-18 18:43 GMT+02:00 Natura Divina :

  > Karyn Maria Taulescu posted: ” Astazi este Luna noua in Taur, un > moment energetic pretios in care putem lansa intentiile noastre de > manifestare a dorintelor spirituale si nu numai. Asadar m-am gandi sa va > daruiesc o tehnica frumoasa. Desenati un triunghi de lumina in care puneti > un „

  Apreciază

 2. Ce lucruri frumoase…Toate ce-ti doresti s-a se materializeze….Iubire,pe nume Karyn. Veronica

  понедельник, 18 мая 2015 19:46 Natura Divina писал(а):

  #yiv1516934501 a:hover {color:red;}#yiv1516934501 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv1516934501 a.yiv1516934501primaryactionlink:link, #yiv1516934501 a.yiv1516934501primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv1516934501 a.yiv1516934501primaryactionlink:hover, #yiv1516934501 a.yiv1516934501primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv1516934501 WordPress.com | Karyn Maria Taulescu posted: „Astazi este Luna noua in Taur, un moment energetic pretios in care putem lansa intentiile noastre de manifestare a dorintelor spirituale si nu numai. Asadar m-am gandi sa va daruiesc o tehnica frumoasa.Desenati un triunghi de lumina in care puneti un ” | |

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.