Darul Craciunului

c0e90ecaa64e75bf1f02e2a7b14c0b78

Dragii mei,

Iubirea este cel mai de pret Dar. In Iubire sunt toate celelalte daruri. Sa nu credeti ca poate fiinta ceva in lipsa Iubirii. Stiti cand primim acest dar minunat? Cand suntem cu adevarat pregatiti sa lasam orice alta cale,orice alt adevar, orice poate insemna viata dar care nu are legatura cu Iubirea. Caci acolo unde nu este Iubire nu are cum sa existe Adevar, Viata si aceea nu este Calea.

Hristul launtric este unica Lumina ce poate reinnoi sufletul. Dar pana nu aprindem Lumina in noi nu putem Vedea si nu putem Auzi ceea ce este pregatit pentru noi, adevaratele Daruri ale Craciunului.

Va imbratisez cu dragoste si va urez Un Craciun Minunat in care Darul Iubirii sa va binecuvinteze pe toti!

Va trimit si un alt mesaj minunat primit astazi:

_11 (1)

„Puteti auzi ce aud eu? 

Primirea darurilor acestei perioade sfinte


Ascultati! Ingerii vestitori canta. Puteti auzi vocile ingeresti? Ei va invita in mijlocul lor.
Ingerii va cheama sa va bucurati in Iubirea si Lumina Divina, ce se revarsa asupra planetei in aceasta perioada speciala, numita Craciun.

Ii puteti auzi pe ingeri cum va soptesc? Ascultati cu inima. Dati-i voie intregii voastre fiinte sa fie receptiva la acesti mesageri divini, ce au vegheat asupra voastra, in decursul existentei sufletului vostru. Ei sunt aici, acum, cantand la unison despre ideea Unitatii, in toate fiintele. Scotand un sunet voios, ei va ofera darurile Luminii si Iubirii Divine, ce va depasesc intelegerea. Primiti-le in inima voastra si radiati in lume, aceasta Lumina binecuvantata.

Fiti receptivi si lasati Gratia Divina sa va umple fiinta, acum. Acesta este unul dintre darurile angelice, oferite in aceasta perioada. Gratia e necesara pentru a sfinti Pamantul si pentru a aduce mai multa coerenta, respect si o pretuire a darurilor pe care Pamantul le furnizeaza din abundenta. E timpul ca oamenii sa-si ofere, lor insisi si caminului lor planetar, ingrijirea de care el are nevoie pentru a sustine viata. Atunci cand oamenii pretuiesc Pamantul, ei pretuiesc si elementele din ei insisi, din care e alcatuit Pamantul.


Dreptul vostru din nastere

De fapt, este dreptul vostru din nastere, sa traiti in armonie cu Pamantul, sa simtiti Iubirea Divina in fiinta voastra si puterea Fortei Vietii curgand prin voi, in valuri tot mai mari. Dati-i voie sa va activeze fiecare celula din corp si sa amplifice iubirea din fiinta voastra. Atunci cand faceti asta, straluciti ca o lumina radioasa. Ea emana din voi, iar voi deveniti Lumina Lumii, de care Pamantul are nevoie in clipa de fata. Este o alegere pe care sa o faceti clipa de clipa si va cere sa lansati intentia de a primi armonia pe care v-o doriti in viata si sa va schimbati directia gandurilor, pentru a o crea.

A deveni o Lumina in lume, nu inseamna aroganta. Atunci cand esti constient de Adevarul mai inalt, acesta devine indatorirea ta. Atunci cand intunericul haosului si fricii sunt atat de clare, de ce ai putea avea nevoie mai mult, ca de Lumina? In aceasta perioada sfanta, Lumina energiei lui Christos e mai accesibila ca niciodata pana acum. Aceasta binecuvantare conduce energia Iubirii Divine, in inima si in lumea voastra.

Simtiti in voi aceasta Lumina, ce detine calitatile divine de Intelepciune si Iubire si impartasiti-o cu ceilalti. Radiati Lumina catre conducerea ţării voastre si către conducatorii lumii. Trimiteti-o in zonele din lume in care exista haos si celor care muncesc asiduu, pentru a usura suferinta din acele locuri. Transmiteti-le Lumina Divina mediului si tuturor fiintelor vii, altele decat oameni, de pe aceasta planeta frumoasa. Nu uitati sa radiati Lumina vindecatoare asupra voastra si familiilor voastre. Aceasta energie activeaza si reconfigureaza puterea care va inspira la actiune divina justa. Este o cale de a aduce armonie si de a depasi disperarea din voi si din lume.

Apoi mai sunt ingerii

Atunci cand sarbatoriti darurile perioadei Craciunului, multi isi amintesc de ingeri in aceasta perioada, mai mult decat in oricare alt moment al anului.

Legiuni de ingeri se aduna acum si mai aproape de Pamant, atrase de rugaciunile si gandurile unui numar foarte mare de oameni. Aceasta este o binecuvantare extraordinara, ce deschide inima spre mai multa iubire si-i permite mintii voastre sa primeasca un grad mai ridicat de gratie divină. Este o perioada buna in care sa alocati timp ca sa va conectati cu ghizii vostri angelici. Cereti asistenta personala, in toate domeniile vietii voastre si ascultati – ascultati cu adevarat, caci ingerii vorbesc in soapta, in inima voastra. Ei vor ca voi sa va urmati mesajul inimii si sa simtiti ghidarea din taramurile spirituale, care va este disponibila.

Exista o reprezentare angelica pentru Sufletul Pamantului si taramurile ceresti. Ingerul vostru pazitor poate lucra cu aceste fiinte angelice, pentru a aduce in voi mai multa armonie, astfel ca sa simtiti o legatura mai puternica cu Sursa voastra Spirituala si mai mult echilibru interior.

Ingerul pazitor

Ingerului vostru pazitor i s-a dat sarcina de a va ajuta sa traiti in acord cu scopurile si intentiile voastre pentru viata prezenta. Cu ajutorul ingerului pazitor personal, puteti invata sa traiti intr-o stare mai mare de pace cu voi insiva, ca premisa pentru Pacea de pe Pamant. De asemenea, acest inger va ofera capacitatea de a simti Unitatea si Uniunea cu Sinele vostru Divin.

Pe masura ce v-ati maturizat, ingerul vostru pazitor asteapta ca voi sa-i cereti ajutorul. Considerati ca acum e momentul sa i-l cereti. Ingerul pazitor a fost prezent alături de sufletul vostru inca de la incarnarea lui, oferindu-i indrumare si protectie, astfel incat voi sa va puteti descoperi Divinitatea si sa va impliniti destinul spiritual. Acest inger iubit a intervenit in numele vostru, pentru a va usura de karmă si nu vrea decat implinirea imperativelor sufletului vostru.

Stati o clipa, pentru a simti recunostinta pentru acest mesager divin, care are grija de voi, intr-un mod iubitor si care a vegheat asupra voastra, toata viata.

Arhanghelul Gabriel si lumea arhanghelilor

In aceasta perioada sfanta din an, exista o mai mare constientizare a arhanghelilor.

Arhanghelul Gabriel are puteri mai mari pe timpul iernii, iar povestile abunda de relatari despre interventia sa de-a lungul erelor, in timpul noptilor celor mai intunecate. Arhanghelilor le este data responsabilitatea Divina asupra tuturor comunitatilor, natiunilor si anotimpurilor. Incepand cu ziua de 24 decembrie, pe durata celor 12 Nopti Sfinte, Arhanghelii indeparteaza toate granitele dintre natiuni si factiuni. Lumina Pacii adevarate domneste in taramurile ceresti si poate fi invocata pe Pamant.

Alaturati-va cetei ingeresti, pentru a raspandi Lumina in viata personala si rugati-va pentru vindecarea tuturor natiunilor si familiilor. Folositi aceasta lumina atotpatrunzatoare, venita de la Arhangheli, pentru a aduce o constiinta mai elevata in voi si in toate fiintele de pe Pamant. Aceasta energie poate produce o schimbare reala, aducand Pacea in toate inimile.

In aceasta perioada favorabila, pretioasa, lumile ingerilor sunt accesibile ca niciodata pana acum.

Cele Douasprezece Nopti de Craciun

In aceasta perioada exista o liniste ce strabate emisfera nordica, intrucat Pamantul doarme in cea mai intunecata perioada a anului. Oamenii stiu ca lumina Soarelui va reveni, iar acelasi lucru se intampla si cu taramul spiritual. Cu credinta, in momentele cele mai intunecate, credeti ca Lumina Divina va triumfa.

Exista traditii stravechi care respecta intoarcerea Luminii, dupa Solstitiu. Atunci cand ii dai voie sufletului sa se odihneasca in adancul intunericului, simbolic vorbind, poti sa ajungi la claritatea Luminii si sa primesti un dar foarte necesar, prin crearea unui ritual personal, in aceasta perioada, care are semnificatie pentru tine. Reflectati asupra frumusetii simbolurilor existente in cele Douasprezece Nopti de Craciun. Puteti folosi intervalul de la 24 decembrie pana la 5 ianuarie, pentru a da nastere in fiinta voastra, luminii solare si pentru a lumina intunericul dinauntru si din jurul vostru. Intrucat Arhanghelii folosesc influenta, în aceasta perioada, pentru a pune capat separarii, ei creeaza o ocazie pentru pace reala in lume, atunci cand energia plină de putere este concentrata pe coexistenta pasnica.

Cele Douasprezece Nopti de Craciun actioneaza ca niste ferestre spre scopul sufletului vostru si îi pot conferi mai multa forta, noului an. In numeroase traditii, se aprinde o lumanare colorata in fiecare seara. Cele Douasprezece Nopti pot fi folosite ca o ocazie de a trece retrospectiv, prin cele 12 luni ale anului vostru si a va pretui realizarile si lectiile invatate. Fiecare noapte poate caracteriza o ierarhie spirituala si o virtute pe care v-ar place sa o aduceti in viata voastra, in noul an. Este o perioada speciala, in care sa fiti atenti la visele voastre – intrucat, pe durata celor Douasprezece Nopti, ele ar putea fi profetice. De asemenea, exista o deschidere pentru lumina clara a intelegerii si viziunii venite de la ingerii, care poate lucra prin intermediul vostru.

Unele traditii crestine respecta si a Treisprezecea noapte, de 6 ianuarie, ca epifanie. Pe masura ce avanseaza cele douasprezece nopti, puteti stabili un obiectiv, pentru ca adevarata claritate si intelepciune sa patrunda in mintea si inima voastra, in timpul celor douasprezece nopti. Oare nu e potrivit ca şi voi sa primiti o epifanie clara despre viata voastra?

Dati si vi se va da

In timpul acestei perioade sfinte, este o traditie minunata sa daruiesti cu generozitate.

Generozitatea spiritului vostru si bunavointa de a darui va deschide centrii energetici din corp, astfel incat simtiti Iubirea Infinita a lui Dumnezeu. Aceasta Iubire Divina e neconditionata si curge atat de liber, incat toti sunt binecuvantati de prezenţa ei. Atunci cand inimile si mintile sunt atinse in acest fel, are loc o vindecare. Nu veţi mai fi niciodata la fel. Puteti mentine in voi acest sentiment de recunostinta iubitoare si bunavointa de a darui de-a lungul anului, stabilindu-va scopul de a proceda astfel.

Pacea si bunavointa domnesc pe Pamant

Prin crearea traditiilor voastre personale si a unui ritual plin de sens pentru aceasta perioada sfanta, puteti folosi sprijinul spiritual care va este disponibil. Cu acest sprijin si cu intentiile voastre clare, puteti simti transformari in fiinta voastra si binecuvantari in viată. Nu lasati ca lumea materiala sa fie mai puternica decat frumusetea si profunzimea ce exista, cu adevarat, in aceasta perioada speciala.

Amintiti-va ca ingerii sunt disponibili in aceasta perioada sfanta – si fiti recunoscatori pentru prezenta lor. Acesti mesageri ai lui Dumnezeu spun din nou „Bucurati-va! Deveniti constienti de nasterea Luminii lui Christos in voi si aduceti lauda lui Dumnezeu, pentru darurile si binecuvantarile care sunt disponibile tuturor, din abundenta.”

Lasati ca aceasta Lumina Divina sa va umple acum. Dati-i voie sa va lumineze mintea, inima, fiecare celula si fibra din fiinta voastra. Bunavointa voastra si primirea cu inima deschisa, a acestei Iubiri Divine, va binecuvanteaza corpul, mintea si spiritul. Primiti acest dar si dati-i voie Luminii lui Christos sa se nasca in voi, in aceasta perioada sfanta.

Lasati aceasta Lumina sa radieze din voi, astfel ca sa poata fi cu adevarat pace pe Pamant si bunavointa intre toate fiintele.

Si asa este.”

Shanta Gabriel pentru Arhanghelul Gabriel
Copyright: 23 decembrie 2014
www.ShantaGabriel.com

Traducere: Ana Nicolai

12 gânduri despre „Darul Craciunului

 1. | | | |

  | | | SARBATORI LUMINATE!CRACIUN FERICIT! |

  | | | |

  |

  | | Stationery, a Yahoo Mail and Paperless Post collaboration |

  Apreciază

 2. Sarbatori fericite cu multa lumina, pace in suflet si fericire.Multa sanatate. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe  cei dragi tie. Cu mult drag.

  Apreciază

 3. La multi ani! O noua zi, un nou an, o noua oportunitate de a alege binele si de a fi un sprijin pt cei de langa noi…..iti multumesc ca existi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.