Craciunul din Noi

Child-is-Born

„Cristos se naşte în fiecare an pe 25 decembrie, la miezul nopţii. La 25 decembrie are loc în natură naşterea principiului Cristic, adică al acestei vieţi, acestei lumini, acestei călduri care va transforma totul. În acel moment, în Cer, de asemenea, se sărbătoreşte aceasta: îngerii cântă şi toţi Marii Maeştrii şi Iniţiaţi se reunesc în rugăciune, pentru a omagia Eternul şi a sărbători naşterea lui Cristos, care se naşte cu adevărat în Univers.

Această naştere este un eveniment mistic, Cristos trebuie să se nască în fiecare suflet omenesc ca supraconştiinţă, ca dragoste divină, ca înţelegere, ca sacrificiu. Aceasta este naşterea lui Iisus, şi atâta timp cât omul nu posedă toate aceste virtuţi şi calităţi, Copilul Iisus nu s-a născut în el. Îl putem sărbători, îl putem aştepta… dar nu va veni nimic.

Acest copil divin care este deja conceput în voi ca o lumină, acesta poate să fie un ideal, o idee pe care să o hrăniţi, pe care să o îndrăgiţi. Dar unde să mergem cu acest copil? Nimeni nu vă deschide uşa, adică nimeni nu vă înţelege. Dar iată, există un grajd. Acest grajd împreună cu ieslea este un simbol, şi mai întâi simbolul sărăciei, dar a sărăciei exterioare, desigur. Pentru că, pentru omul locuit de spirit, va fi aşa mereu: oamenii nu-l vor aprecia deloc, nu-l vor primi deloc. Dar, mulţumită luminii pe care o va proiecta asupra ieslei, vor fi alţii care îl vor vedea de departe.

Această lumină, steaua cu cinci colţuri, eate o realitate absolută. Ea străluceşte deasupra tuturor Iniţiaţilor, al căror principiu feminin, adică sufletul şi inima a adus pe lume pe Copilul Iisus conceput de Duhul Sfânt.

Dacă omul nu se naşte din apă şi foc, el nu va intra în Împărăţia Domnului, adică nu se va naşte a doua oară, dacă nu posedă cele două principii în el. A doua naştere este naşterea lui Iisus, dar naşterea lui Iisus este naşterea noastră. Mama este apa, adică iubire, puritate, viaţă, iar tatăl este focul, lumina, spiritul.  Ne-am născut deja, e clar, dar nu ne-am născut din iubire şi înţelepciune încă. Pentru a ne naşte a doua oară, sub forma Copilului Cristos, ne trebuie un tată şi o mamă elevaţi, mai evoluaţi ca părinţii fizici. Trebuie iubire şi înţelepciune, şi copilul care se va naşte va fi adevărul, plenitudinea vieţii, tot ceea ce este real şi adevărat.

Când copilul Hristos se naşte în sufletul discipolului, spiritele celeste se pun în slujba sa. Este Copilul Regal, întreg Cerul este aici, pentru a-l admira şi a-i oferi tot ceea ce are nevoie. ………Ori de câte ori copilul Hristos se naşte într-un suflet, steaua se află acolo, îngerii cântă, iar magii vin să-i aducă ofrande.

In lumina pretioaselor cuvinte ale maestrului Omraam Aivanhov,  va transmit ca Sufletul vostru sa renasca in Lumina Vie a Craciunului bucurandu-se de Viata in Iubire si Intelepciune! Fie ca Ingerii sa va aduca ofrande minunate si tot  ce va este de trebuinta in minunata calatorie, Viata!

cu multa dragoste,

Karyn

10 gânduri despre „Craciunul din Noi

 1. Multumesc mult draga Karyn!   Dumnezeu s-a te duca in brate ..Ingerii sa-ti cinte cintece de Iubire.   Cu voia Domnului ,Veronica

  вторник, 24 декабря 2013 17:03 Natura Divina писал(а): WordPress.com Karyn Maria Lombrea posted: ” „Cristos se naşte în fiecare an pe 25 decembrie, la miezul nopţii. La 25 decembrie are loc în natură naşterea principiului Cristic, adică al acestei vieţi, acestei lumini, acestei călduri care va transforma totul. În acel moment, în Cer, de asemenea, se”

  Apreciază

 2. вторник, 24 декабря 2013 21:23 Vera Sandul писал(а): Multumesc mult draga Karyn!   Dumnezeu s-a te duca in brate ..Ingerii sa-ti cinte cintece de Iubire.   Cu voia Domnului ,Veronica

  вторник, 24 декабря 2013 17:03 Natura Divina писал(а): WordPress.com Karyn Maria Lombrea posted: ” „Cristos se naşte în fiecare an pe 25 decembrie, la miezul nopţii. La 25 decembrie are loc în natură naşterea principiului Cristic, adică al acestei vieţi, acestei lumini, acestei călduri care va transforma totul. În acel moment, în Cer, de asemenea, se”

  Apreciază

 3. Craciun Fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi ! In alt plan avem si Parinti Spirituali,altii decat parintii de pe pamant,chear daca au trecut dincolo,si care ne pot ajuta cu conditia sa le cerem ajutorul si sa credem in ei.

  Apreciază

 4. Sarbatori divine si fericite iti doresc,fie ca domnul tatal creatorul a toate, sa iti aduca darurile iubirii pure si autentice,de lumina,de splendoare sufleteasca aidoma umilinti sufletesti ce te defineste si a tariei de caracter ce te inobileaza,presarate cu parfumul sacru al lucrarilor dumnezeiesti si al eternitatii…Azi iti transmit speranta mea,pentru ca 2014 sa ti fie expresia pasilor tai neclintiti spre desavirsirea a tot ce iti da valoare de la sublima intelepciune spre providenta absolutei libertati….LA MULTI ANI KARIN. 

  În Marţi, 24 Decembrie 2013 15:03:16, Natura Divina a scris: WordPress.com Karyn Maria Lombrea posted: ” „Cristos se naşte în fiecare an pe 25 decembrie, la miezul nopţii. La 25 decembrie are loc în natură naşterea principiului Cristic, adică al acestei vieţi, acestei lumini, acestei călduri care va transforma totul. În acel moment, în Cer, de asemenea, se”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.