Sa ne rugam impreuna

proteste-rosia-montana-bucuresti-4-septembrie-2013

dragii mei,

Cu iubire sa ne unim sufletele in rugaciune in fiecare seara de la ora 23.00 pentru pacea si binecuvantarea acestei tari, pentru sanatatea si intelepciunea acestui popor. „Unde se roaga doi, sau trei, in Numele Meu, acolo voi fi si EU printre ei”, zice Domnul Iisus.

„Incercările şi neliniştile vremii au şi ele un rost: ne provoacă la găsirea sensului ce-l avem in Dumnezeu, ca ultim reazim etern al liniştii, iar pe de altă parte ne conduc la găsirea de noi inşine, ca făpturi renăscute in Dumnezeu şi ajunse la libertatea spiritului.” Parintele Arsenie Boca

„Omul trebuie iubit. Dar ca să-l iubești, trebui să-l înțelegi. Dacă îl vezi căzut acolo, neapărat trebuie să gândești că trebuie să-i dai o mână de ajutor. Iubirea aproapelui este o lecție de iubire față de Dumnezeu. Dacă nu-l iubești pe cel de alături, dacă nu-l ajuți, nu ești capabil nici să-L iubești pe Dumnezeu. Iubirea aproapelui este prima treaptă spre mântuire, pe treapta asta trebuie să repeți pentru marea iubire de Dumnezeu”. Parintele Iustin Parvu

Suntem o singura inima, o singura tara!  


4 gânduri despre „Sa ne rugam impreuna

 1. Karin, ma gandesc ca poate ne-ar fi de folos ca in rugaciunea noastra comuna pt tara, sa utilizam la unison un anumit text, niste idei forta, care sa uneasca rugaciunile noastre. Ne poti sugera ceva in acest sens?
  Namaste !

  Marieta

  Apreciază

 2. Sa dea Dumnezeu sa fim cat mai multi impreuna !Multumesc tuturor celor care de cateva zile sunt sufletul si constiinta Romaniei!

  Apreciază

 3. poate vom adauga si un cuvintel pt patrupedele ce nu au glas,poate se va indeparta urgia ce s-a abatut asupra lor,si pt natura in general.

  ________________________________

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.