Arta armonizarii omului cu cristalele

12Arta armonizării cu un cristal, cu noi înşine, cu o altă persoană sau cu oricare alt aspect ale existenţei este una dintre cele mai valoroase capacităţi cu care poate fi înzestrat omul. Armonizarea reprezintă capacitatea de a calma mentalul şi de a deveni atât de liniştit încât psihicul să poată percepe adevărul. Deprinzând arta armonizării nu ne vom dezvolta doar sensibilitatea necesară pentru a obţine informaţii valoroase despre noi înşine, dar ne vom antrena şi mintea pentru a comunica la un nivel mult mai subtil, cu forme de viaţă diferite. Când cineva se armonizează cu un cristal, acesta devine o oglindă care reflectă lumina din interior, înapoi în conştiinţă.

Meditaţia, vizualizarea, exerciţiile fizice, yoga, rugăciunea sau tehnicile personale pot fi folosite pentru a calma mintea şi pentru a dobândi astfel o percepţie clară. Oricare ar fi modalitatea utilizată, rezultatul vorbeşte de la sine: o mare capacitate de autocontrol, pace lăuntrică mărită, conectarea personală la sursele adevărului şi posibilitatea de a avea acces la informaţii care altfel ar rămâne ascunse. Cristalele pot fi ajutoare puternice în procesul armonizării. Ele vorbesc o limbă a lor, specială, care poate fi interpretată dacă cel care o ascultă are o minte clară şi o inimă deschisă. Procesul evolutiv al cristalelor diferă mult de evoluţia oamenilor şi ele pot revela secretele creaţiei lor şi ale realităţii.

Cristalele sunt prezente pentru oricine se hotărăşte să lucreze cu ele. Ele pot deveni uşor învăţători şi prieteni, pentru că ele ne revelează cunoaşterea şi secretele lor ne trimit lumina şi strălucirea, vindecându-ne. Toate acestea se obţin ascultând vocea lor tăcută ce se adresează direct cunoaşterii noastre. Cristalele reprezintă lumina şi dacă armonizarea cu ele este corectă, ele ne pot învăţa cum să avem acces la propria noastră lumină şi cum s-o folosim în mod benefic.

Aţi ascultat vreodată cu atenţie un secret al unui prieten al dumneavoastră? La fel trebuie să procedaţi când vă deschideţi mintea şi sufletul pentru a primi mesajul cristalelor şi al pietrelor preţioase tămăduitoare: eliminaţi orice idei preconcepute, orice aşteptări sau temeri că nu veţi reuşi şi lăsaţi-vă mintea să recepţioneze impresiile subtile pe care le emană cristalul. Acceptaţi posibilitatea că aceste forme de viaţă cristaline doresc să vă reveleze secretele şi înţelepciunea lor. Acceptaţi, fără să vă îndoiţi, imaginile spontane care vă intră în orizontul conştiinţei. Cu cât mintea va fi mai antrenată să asculte şi să comunice în tăcere, cu atât răspunsul va veni mai repede şi mai clar, iar lumina şi energia pietrei cu care lucraţi va reflecta propria voastră înţelepciune.

O metodă pe care am aplicat-o întotdeauna cu succes a fost ca întâi să practic yoga sau să meditez timp de cel puţin o oră. Apoi mă întindeam cu faţa în sus şi plasam un cristal în zona celui de-al treilea ochi. Relaxându-se, mintea devine receptivă la vibraţiile cristalului. Puteţi acum cere cristalului să vă arate ceea ce doriţi să vedeţi sau puteţi întreba ceva referitor la aspectele personale ale vieţii dumneavoastră. Cereţi cristalului să reflecte răspunsul în conştiinţa dumneavoastră trezită. Deschideţi-vă apoi mintea şi veţi primi răspunsul. El poate veni sub forma unor simboluri, imagini, viziuni sau ca o cunoaştere directă. Atât timp cât vine, trebuie să ştiţi că acesta este un mesaj de la dumneavoastră către dumneavoastră, amplificat şi trimis prin cristal cu foarte multă iubire. Astfel este posibil să înţelegeţi multe lucruri care, înainte, păreau de neînţeles, să vă cunoşteţi la nivele mai profunde şi să aveţi acces la noi surse de energie şi forţă interioară.

Încercaţi să cunoaşteţi fiecare cristal, fiecare piatră tămăduitoare şi să învăţaţi secretele lor unice. Ele pot fi diferite pentru dumneavoastră în comparaţie cu alte persoane, întrucât cristalele se armonizează cu fiecare şi îi servesc în moduri diferite. Ajutându-vă pietrele în realizarea sarcinii lor, dumneavoastră le ajutaţi de asemenea să-şi împlinească destinul superior. Este, de aceea, necesar ca oamenii să extragă pietrele din interiorul pământului pentru ca ele să vadă lumina soarelui şi să ne arate frumuseţea şi culoarea lor specială. Drept mulţumire pentru acest lucru, pietrele devin unelte pentru întreţinerea sănătăţii şi pentru vindecarea noastră. Lucrând
consecvent în domeniul mineral, veţi învăţa cum să vă exprimaţi cel mai bine lumina interioară, ajutând cristalele să şi-o exprime şi ele pe a lor. Ne aflăm aici pentru a ne ajuta unii pe alţii, pentru ca astfel fiecare să poată evolua şi lucra într-o perfectă armonie pentru a crea o lume mai bună.

Există multe moduri în care cristalele şi pietrele pot fi utilizate pentru vindecarea şi elevarea conştiinţei. Ele vor acţiona chiar dacă dumneavoastră nu credeţi că ele acţionează. Prin simplul fapt că le aveţi în preajmă ele aduc mai multă frumuseţe şi lumină. Dacă cristalele se află pe o haină, pe o masă sau pe un pat, ele vor încărca automat acel loc cu energie, la fel cum procedează un ionizator negativ. Dacă într-o cameră a avut loc o ceartă, un cristal poate fi plasat în acea zonă pentru a purifica ambianţa subtilă şi pentru a aduce pacea. Cristalul trebuie doar să fie prezent pentru a aduce mai multă lumină şi energie benefică mediului.

1

Pe măsură ce lumina se reflectă prin şi de la cristal, se creează energia necesară neutralizării oricăror vibraţii negative şi care elevează frecvenţa generată, inducând o stare de armonie superioară. Dacă cineva nu şi-a dezvoltat suficient sensibilitatea necesară pentru a simţi energiile binefăcătoare ale cristalului, efectul energiilor lui va fi totuşi înregistrat iar mintea subcoştientă va răspunde. Simpla prezenţă a cristalelor într-un mediu acţionează ca o sugestie subliminală, transmiţând conştiinţei dumneavoastră că perfecţiunea este posibilă. Cristalul dovedeşte simţurilor fizice că este normal ca el să fie dar, frumos, focalizat şi să radieze lumină. Dacă hrănim aceste seminţe pe care le-am plantat în subconştient, ele vor creşte, înflori şi da roade. De aceea, este bine să oferim în dar cristale chiar şi acelora care nu sunt treziţi sau nu sunt conştienţi de proprietăţile lor vindecătoare—pentru a beneficia de acestea.

Sa iubim cristalele si sa ne bucuram de intreaga creatie divina, sa ne bucuram de toate darurile trimise pe pamant de Dumnezeu omului.

3 gânduri despre „Arta armonizarii omului cu cristalele

 1. Asa este Karyn, cristalele sunt benefice si totodata si frumoase.Multumesc , pace si lumina . Cu drag Mariana

  Apreciază

 2. Despre Cristale
  Foarte frumos comentariu

  Far mai simplu pentru cei care nu înțeleg și nu vor să lucreze cu cristalele
  Ar trebui spus fiecare să si aleagă un cristal sau piatra prețioasă după zodia în care s au născut
  Si sa poarte acel cristal ca un talisman amuleta sau simplu un brevet pentru chei sau într un săculeț in buzunar sau poșetă etc..
  Dumnezeu să vă binecuvânteze
  Namaste

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.