Principiile abundentei

Abund-dance

„Din totdeauna fiinta umana a fost preocupata sa acumuleze bunuri materiale si spirituale. Modalitatile de a obtine bunurile materiale au fost, si sunt, mai mult sau mai putin corecte. Mai mereu, caile ilicite de imbogatire au tentat pe membrii societatii umane de pana acum, atat datorita ignorantei celor care s-au pretat de-a lungul vremurilor la practici necinstite cat si a caracteristicilor specifice dimensiunii in care s-a dezvoltat planeta Pamant si viata de pe ea. Este cunoscut ca frecventa de vibratie a sistemului nostru planetar a fost pana in prezent (si va mai fi inca o buna perioada de timp) una dintre cele mai joase din universul caruia ii apartinem.

Limitele de gandire si simtire impuse de dimensiunea a treia (3D) au determinat nivelul scazut de civilizatie al pamantenilor. Tarele celei de a treia dimensiuni sunt multe si ele au fost caracteristici esentiale ale tuturor civilizatiilor care s-au perindat pe Pamant. Nascute din hibridizarea speciilor de animale autohtone cu gene ale fiintelor inteligente venite din alte lumi pentru diverse scopuri, rasele umane de pe planeta noastra s-au dezvoltat in limitele dimensiunii fizice ale frecventelor joase, care caracterizeaza cea de a treia dimensiune.

In 3D, principiul de baza al indestularii LICITE materiale a fost cantitatea si calitatea muncii fizice si intelectuale depusa. Calea ILICITA a fost coruptia, inselatoria, opresiunea, legea pumnului si a batei etc. Cei interesti de problemele ezoterice cunosc ca in prezent Pamantul se afla intr-un profund proces de inaltare la un nivel superior de frecventa, adica la ridicarea de la dimensiunea 3D la 5D (trecand rapid prin dimensiunea de tranzitie 4D). Efortul colosal de salvare a Pamantului, si accesarea unei dimensiuni superioare, este unul la care-si dau concursul multe civilizatii avansate din universul nostru, si, poate din alte universuri.

Exista o intreaga literatura aparuta in ultimii ani precum si transmisii pe diverse canale (cel mai utilizat fiind channeling-ul) prin care entitati superioare tin legatura cu civilizatia umana prin intermediul multor persoane (canale) capabile sa comunice cu lumile nevazute si nesesizate de omul obisnuit. Suntem incurajati sa initiem si sa dezvoltam procesele de insanatosire si inaltare a fiintei noastre si de ajutoarare a planetei Pamant. Deocamdata coexista atat frecventele joase ale Vechiului Pamant, care vor diminua in viitor, cat si frecventele inalte ale Noului Pamant, care se extind permanent, pragul de basculare de la Vechea Energie la Noua Energie fiind anul 2o12.

Din luna Sept.2007, cand s-a produs saltul quantic al Pamantului, accelerarea spre noua dimensiune a crescut foarte puternic, ritmul transformarilor fiind nemaiintalnit in istoria planetei. Noua dimensiune in care va exista sistemul nostru planetar aduce cu sine modificari de esenta in ceea ce priveste principiile de baza si legile carora intreaga viata i se va supune. In acest material vom prezenta doar Noile Principii ale Abundentei care, in mod practic, nu aveau aplicabilitate in Vechea Energie (caracteristica lui 3D), desi ele si-au pastrat valabilitatea totdeauna.

Asa cum am spus si mai sus, in Vechiul Pamant, avutia se acumuleaza proportional cu efortul fizic si intelectual depus. Functionabilitatea acestui principiu este mult mai evidenta in tarile dezvoltate economic, catre care se indreapta si milioane de compatrioti de-ai nostri. Nu este nimic neobisnuit ca un occidental sa aiba mai mult de o slujba care-i asigura un venit cumulat suficient de mare pentru aduce o viata fara lipsuri materiale. Aceasta este caracteristica societatilor de consum, societati puternic ancorate in Vechea Energie, adica in materialitate.

In Noua Energie, in care se dezvolta deja Noul Pamant, nu se mai regasesc vechile principii, ele fiind inlocuite de altele. In 5D, omul nu va mai cunoaste abundenta pe seama inselarii altora sau pe seama exclusiv a efortului fizic sau intelectual, fie el si cinstit.  Explicatia este una cat se poate de simpla : in Noua Energie nu va mai putea exista minciuna deoarece fiinta umana va avea abilitatea de a cunoaste imediat daca cele spuse de interlocutorul sau este adevar sau minciuna, adica daca gandul, cuvantul si fapta sunt in deplina concordanta. Asa dar, gandurile nu vor mai putea fi ascunse.

In ce priveste munca fizica sau intelectuala cinstita, aceasta nu va mai fi prioritara, motivat de faptul ca fiinta umana se va indeparta tot mai mult de materialitate (adica de energiile de frecventa joasa), in care, dupa cum se cunoaste, opereaza forta fizica si gandirea (mintea). In dimensiunile superioare vor conta sentimentele, dictatura sufletului (a inimii) nu a mintii, caci mintea a fost mijlocul de conducere si dirijare a corpului uman in lumea materiala. Incepand cu 4D, vor conta dorinta si vointa, sentimentul care vor fi suficiente pentru a obtine ceea ce doresti.

Trebuie mentionat insa ca dimensiunile superioare nu vor fi, si nu au fost niciodata, zone propice trandaviei. Scopul principal al fiintelor umane (dar, nu numai) va fi efortul si preocuparea ascensiunii, al rafinarii fiintei in plan spiritual, tinta finala fiind experimentarea tuturor situatiilor si ipostazelor superioare posibile pentru ca prin participarea fiecarei entitati sa se imbogateasca Cunoasterea a Tot Ce Este, acesta fiind scopul pentru care Creatorul a infiintat Jocul Cosmic al Evolutiei.

Prezentam mai jos principalele 5 principii ale Abundentei in dimensiunea superioara la care se va afla majoritar Pamantul in urmatorii ani.

1. Primul principiu : Centrarea Energiei.

Este vorba de capacitatea noastra de a ne centra propria energie. Aceasta inseamna, in fapt, ca trebuie sa ne plasam fiinta noastra si nevoile ei pe primul loc al importantei.

Cand citesti pentru prima oara aceasta asertiune ti se pare ca savarsesti un sacrilegiu : cum adica, sa ma pun eu pe primul plan ? Ce mai ramane din vechiul indemn in care ni se cere (mai ales de catre biserica) sa ne sacrificam pentru altul, cu umilinta !? Cum ramane cu egoismul ? Aceasta atitudine se poate confunda usor cu egoismul, si totusi, intre ele exista o mare deosebire. Cel care actioneaza din egoism se plaseaza in primul rand pe sine de-a curmezisul curentului de energie, blocand curgerea si taind accesul altuia la acea energie. Cel care se centreaza energetic corect se plaseaza in centrul fluxului energetic, in ideea de a primi si mai multe resurse cu care sa-si aduca contributia la prosperitatea sa dar si a societatii in care evolueaza.

Cine nu reuseste sa se centreze de la bun inceput pe propria-i persoana, adica sa-si dirijeze fiinta spre fluxul maxim energetic de care este capabil, va face ca actiunile pe care le intreprinde sa fie compromise din start. Nimeni nu poate ajuta pe un altul, daca nu are mai intai grija de sine. Nu poti ajuta pe altcineva daca tu nu ai cu ce (putere, sanatate, dotare, adica posibilitati).

Prin aceasta nu trebuie inteles ca nu trebuie sa mai ajuti pe cel aflat in necesitate ; spun doar ca in vibratiile Noului Pamant, nu mai este valabil sacrificiul de sine, asa cum era in Vechea Energie. In Noua Energie, un dar facut prin sacrificiu poarta in sine o incarcatura energetica daunatoare, nebenefica. Din acest motiv, darul trebuie facut numai in mod liber, deschis, neconditionat si fara nici un sacrificiu, adica din surplus, si cu iubire.

2. Al doilea principiu : Legea lui Merlin, crearea vacuumnului.

Repet ceea ce ni se tot spune in ezoterism : totul in univers si in Cosmos este energie in diferite forme de condensare si agregare. Abundenta este si ea o forma de manifestare a energiei. Aceasta substanta primordiala, energia, umple totul. Nimic nu exista in afara energiei. In sine, energia este inerta si nepolarizata dar ea poate fi dirijata, canalizata si polarizata prin acte de vointa. Daca pentru un moment se produce o rarefiere, o dilutie a energiei, intr-un spatiu anume, imediat, Universul umple golul format.

Aceasta actiune de vacuumare provoaca deplasarea energiilor din infinit spre zona ramasa in deficit, astfel ca se produce imediat o egalizare energetica. Cu cat golul format este mai mare, cu atat fluxul de energie de recuperare va fi mai important. Curgerea libera, neobstructionata a energiei asigura incadrarea (alinirea) in curgerea universala a energiei, si aceasta inseamna bunastarea de orice fel.

Exista doua feluri de vacuum care pot fi utilizate de om in actiunea sa de a-si apropia abundenta:

Vacuumul eteric (amplificarea cu zece). Prin orice dar facut, se creaza un vacuum in eterul spatio-temporal. Acesta se va amplifica pe masura ce vi se returneaza. Cand faceti un dar din inima (adica cedati un aspect energetic modulat cu cea mai rafinata forma de informatie-energie), se va intoarce la voi valoarea energiei pe care ati cedat-o cu dragoste, multiplicata cu zece. A darui, fara conditii, inseamna a elibera (a face loc) un spatiu eteric gata sa primeasca mai multe daruri decat cele pe care le-ati dislocat prin cedare benevola catre o terta persoana.

Sa ne amintim ca banii nu sunt o forma de energie, ci o reflectare a acelei energii (Cand afirm aceasta, nu ma refer la materialitatea bancnotelor ci la semnifictia acestora in circuitul de schimb). Cele mai eficiente daruri sunt acelea care vin pe calea abundentei. Aceasta inseamna ca este mai eficient sa oferi din prea-plinul tau decat din prea-putinul tau. Aceasta nu inseamna ca darul de la un sarman catre altul si mai sarac nu ar avea valoare. Cand faceti un dar de suflet, veti ajuta in cel mai inalt grad la crearea unui spatiu de viata prin care sa curga energia abundentei. Deoarece vacuumul provine din spatiul eteric infinit, cantitatea cu care se produce reumplerea este, practic, nelimitata. Darurile neconditionate vor aduce o rasplata inzecita sau chiar mai mult. Profitul se diminuiaza proportional cu volumul conditionarilor cu care s-a facut darul, sau daca, prin darul facut, s-a produs o pierdere de energie cum este in cazul darului prin sacrificiu.

Aveti grija sa nu influentati alti oameni prin credinta (sau perorarea) voastra despre lipsuri !

Cand daruiti ceva cuiva, aveti grija sa-i transferati si responsabilitatea pentru preluarea acelei energii (sub forma de dar), pentru crearea propriului vacuum si asigurarea curgerii de energie. Nu va atasati sentimental de obiectul dat in dar si nu-l regretati ; altfel eficienta va fi mult diminuata si locul ce urma sa se elibereze se va tine ocupat. Dati, adica, din toata inima si cu iubire, fara ca, retroactiv, sa reveniti cu regrete pentru darul facut.

Vacuumul fizic (amplificarea cu unu)

Exista cateva modalitati de a crea efectiv un vacuum (adica de a invita abundenta in viata ta). Un vacuum fizic se poate crea prin alocarea unui spatiu fizic in care sa se poata manifesta. De ex., daca doriti sa va imbogatiti garderoba, eliberati un spatiu in dulapul cu haine ca si cum v-ati pregati sa primiti altele. Daca va doriti o masina, eliberati spatiul detinut de rabla veche, si pregatiti-l sa primeasca una noua. In acest fel actiunea de procurare va fi mult inlesnita.

Deci, abundenta se va manifesta in viata voastra mai pregnant daca veti crea efectiv spatiul in care sa primiti noul obiect. Vacuumul creat in aceste cazuri, de obtinere a unor obiecte fizice, asigura un randament de unu la unu. Exista anumite actiuni care pot modifica atributele de returnare ale viduului creat si care maresc acea capacitate de returnare.

Legea lui Merlin afirma ca experimentarea abundentei creaza abundenta. Emisiunea de energie de-a lungul unei linii care uneste capatul care daruieste cu cel care primeste are loc rapid, daca cel care ofera o face cu un plus peste nivelul tranzactiei. De ex., sa zicem ca vindeti fructe cuiva. Dupa ce cantariti cat vi s-a comandat si vi se plateste, dati de la voi in plus cateva sute de grame sau mai mult. Prin acest gest veti stimula abundenta voastra.

De multe ori pietarii utilizeaza tot felul de tertipuri pentru a insela cumparatorul : cantariri masluite, afisari de preturi cu scris ascuns si menit sa induca in eroare, restul in minus, ascunderea viciilor marfii, pe care le descoperi acasa etc. Din curiozitate, cercetati un asemenea precupet necinstit, sau tineti-l sub observatie mai mult timp. Veti constata ca niciodata abundenta nu-i va bate la usa, chiar daca, pe moment, individul pare a prospera. Mai devreme sau mai tarziu legea platei si rasplatei se va manifesta si in cazul lui, ca doar nu-si va schimba Creatorul legile pentru a salva escrocii.

Concluzionand, la acest principiu : va avantajati si va apropiati abundenta daca treceti de la dv. mai mult de cat ar fi echitabil. 

3. Al treilea principiu : Onorati Energia Universala.

Exista un tip de energie pe care o numim Energia Universala, care impregneaza toate lucrurile. Aceasta energie se pastreaza intr-un vid total. Ea persista chiar si dupa ce toate celelalte energii au fost inlaturate din corpul sau obiectul respectiv. Este, daca vreti, o energie remanenta. Aceasta energie potentiala este ceea ce numim noi DUMNEZEU.

Scopul aceste energii este SA RESOARBA SI SA CONTOPEASCA TOATE PARTILE CARE AU FOST SEPARATE, in scopul crearii iluziei polaritatii in care traim. In dimensiunea a cincea (5D), tot ceea ce se opune acestei Energii Universale va intampina rezistenta, iar tot ceea ce o sprijina va gasi sprijin, la randul sau. 

In acest spatiu in care nu exista si alte energii, actiunea de contopire este inlesnita de o regula simpla : pentru fiecare actiune exista o reactiune egala si de sens contrar.

De mare ajutor ne va fi obisnuinta ca in activitatea noastra cotidiana sa ne privim actiunile din perspectiva Energiei Universale. Sa ne intrebam de fiecare data daca actiunile noastre sprijina sau se opun contopirii (integrarii) cu Energia Universala.

4. Al patrulea principiu : Adoptati o atitudine de abundenta.

In tot ceea ce intreprindeti, adoptati o atitudine de abundenta, comportati-va ca si cand ati dispune de mai mult de cat ati avea nevoie.     Inconjurati-va de persoane care gandesc pozitiv si care adopta o atitudine de abundenta. Multumiti divinitatii pentru ceea ce vi se da, si nu faceti mereu monetarul putinilor bani pe care socotiti ca va permiteti sa-i mai cheltuiti pana la salariul urmator. Orice ingrijorare in aceasta privinta scade posibilitatea de a va redresa financiar.

Abundenta este o atitudine, iar atitudinea poate fi adoptata de la orice nivel de bunastare.

Adoptati atitudinea de a avea intotdeauna mai mult decat aveti nevoie si abia dupa aceea puteti intelege cat de mult veti putea experimenta. Credinta ca nu exista nimic in afara de ceea ce se vede este o piedica serioasa in calea cercetarii si dezvoltarii cunoasterii.

Dragilor, LIPSA ESTE O ILUZIE !

Cand lumea se va afla in stare de abundenta, (si nu mai este mult pana atunci) toti vor trai starea aceasta, deoarece acest flux energetic vine din Energia Universala, care este infinita.

Credinta in lipsa nu va mai fi sustinuta in viitor de catre nivelurile superioare ale Noii Planete Pamant.

5. Al cincilea principiu : Arta de a accepta cu gratie.

Cand, in sfarsit, abundenta va ajunge la noi, ea se va revarsa insa doar in masura in care ii vom permite sa o faca.  Aici va trebui sa intervina Arta Acceptarii cu Gratie. Din totdeauna norocosii au fost persoane versate in arta de a accepta cu gratie darurile, fie ca au fost sau nu constienti de asta.

De pe acum trebuie sa exersam acest principiu, asa ca este indicat sa incepem a accepta cu gratie, complimentele si darurile care ni se fac cu anumite ocazii, indiferent de valoarea acestor daruri. Orice dar, pentru a-si creste valoarea, trebuie dat si primit cu bucurie, cu dragoste.

Darul adevarat ii apartine celui care daruieste. Gasiti moduri de a intoarce darul primit, daruind la randul vostru, atunci sau cu alta ocazie. Dar aceasta nu cu gandul ca, in felul acesta, veti fi chit.

Legea energiei spune ca lumea nu va va pretui mai mult decat o faceti voi insiva. Nu va trebui sa treaca prea mult si, daca o dorim, vom fi cu adevarat in Rai. (esoterism.ro)

Va astept si la atelierul din 8 iunie 2013 despre Energia Abundentei, detalii la „Evenimente”.

5 gânduri despre „Principiile abundentei

 1. Multumesc din suflet KARYN,a sosit acest mesaj exact cand trebuia, aveam mare nevoie.DUMNEZEU sa binecuvinteze toate sufletele de pe acest pamant!

  Apreciază

 2. foarte bun articolul, daca traiesti cu picioarele pe pamant iti dai seama ca totul e in schimbare. Doar cei ce se ascund de realitate nu vor sa accepte aceste teorii. Eu personal simt pe pielea mea schimbarile,furnicaturi in talpi ca un curent electric f.f.puternic,confuzii,senzatia ca locul meu nu este printre oamenii din jurul meu,ca apartin unei alte lumi…Si nu sunt nebuna cu ar fi unii tentati sa creada…Incercati sa deschideti ochii larg sa vedeti schimbarile, si acceptati-le!

  Apreciază

 3. iti multumesc pentru ca dupa o zi in care am privit indelung pe strada oamenii incercand sa surprind ce anume ii intereseaza in aceasta viata ( si n-am gasit mare lucru in vibratia lor), am primit articolul tau.

  Daca te intereseaza sa comunicam, daca doresti sa mediatizam astfel de discutii, eu realizez o emisiune intitulata Fericirea Izvor de Sanatate, o poti vedea pe http://www.voxmontis.tv , la categoria Health. As fi onorata sa realizam impreuna cateva intalniri via Skype pentru propagarea cat mai larga a acestui tip de informatii. Este si aspiratia mea.

  Cu bine,

  Felicia Gabriela

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.