Cand Sufletul alege

De ce sa alegem suferinta si nu fericirea? Credintele care sustin ca suferinta te aduce mai aproape de desavarsire te vor conecta cu straturile cele mai de jos ale mentalului inferior. Suferinta nu poate dobandi nimic, ea este doar o sclavie a nimicului, a ranilor inutile.

Intregul Univers este creat din mii de programe pe care le accesam constient sau nu. Ei bine, aceste programe activate in nestiinta provoaca suferinta. Aceste programe nu sunt usor de digerat de orice fiinta, iar nu toti s-au trezit spiritual incat sa inteleaga aspectele creatiei. Aceste programe alese inconstient aduc suferinta. De ce le alegem? Pentru ca in planuri mai subtile alegem sa ne desavarsim. Pentru ca egoul ranit uneori alege in locul nostru, neavand control asupra a tot ceea ce suntem. Sunt programe pe care din dorinta de a ne desavarsi le accesam chiar constient, dar nu facem decat sa provoacam dezechilibre atat de mari incat nu le putem gestiona, mai ales daca am ales si viata, iubirea, armonia.

Cand alegem purificarea mentalului fiinta sapa in adancuri aducand in viata de zi cu zi distorsionari incredibil de inteles ca se pot manifesta. Oglinda fiintei este mult distorsionata, chiar socheaza. Astfel de purificari se  fac vreme de cateva vieti. La fel purificarea emotionala. Memoria ancestrala, toate vietile si entitatile pe care monada le-a manifestat sunt continute de fiinta de acum, cea care esti. Inauntru ei sunt toate geniile dar si toate slabiciunile manifestate vreodata. Pe masura elevarii spiritului care este nemuritor, sufletul vine ca cel mai de pret dar divin ajutandu-te cu adevarat in calea spre indumnezeire.

De aceea cea mai buna alegere a oricarei fiinte este programul de manifestare completa a Vointei Divine, a manifestarii sufletului in toate actiunile vietii, caci alegerile sufletului nu vor aduce niciodata suferinta, ci deplinatatea iubirii.  A alege Vointa Divina si a ne lasa cu totul in maine ei, semnifica alegerea de a fi in fluxul armoniei vietii si a planului divin pentru fiecare.

Alege chiar acum sa manifesti deplinatatea iubirii in tot ceea ce faci, manifestand astfel Voia Divina, armonizand fiecare atom al fiintei tale. Anuleaza derularea oricarui program de suferinta ales constient sau inconstient si nu uita de puterea cuvintelor. Ele pot fi declansatoare de programe. Nu te neindreptati spunandu-ti mereu ca nu esti bun, ca nu esti in stare. Nu te blama niciodata, nu accepta efectul cuvintelor altora care te ranesc. Stai mereu in fluxul iubirii si trimite oriunde in univers este ingaduit toata negura din suflet si fii in armonie completa cu tine.

Voia Divina aduce fericirea.  Tu contii deja fericirea. Trebuie doar sa o manifesti, sa o aduci la lumina prin iubire, in salasul sufletului, caci doar aici este mantuirea, odihna.

Spune in fiecare zi ”Manifest doar Voia Divina si iubirea din suflet. Aleg cu dragoste viata si planul divin ca fiind unicul program in care ating fericirea”

Facand acest lucru fii incredintat ca te impreunezi cu Voia Lui. Omraam Aivanhov spunea ””A îndeplini voința Domnului nu înseamnă numai a asculta de o autoritate superioară, înseamnă deopotrivă a înfăptui un act magic. Da, fiindcă în clipa în care vă puneți în slujba Domnului, întreaga vostră ființă este ocupată, rezervată, închisă altor influențe. Toate voințele contrare ce se străduiesc să o seducă, pentru a folosi, sunt împiedicate: ea este angajată în altă parte. Cel care declară că nu are nimic de a face cu voința Domnului se crede liber, dar se înșeală: cum se află în bătaia vântului, voințele unei mulțimi de creaturi vizibile sau invizibile, oameni, dar și elementali, larve, încep să se infiltreze în el pentru a-l folosi. Cel care nu este ocupat de Domnul poate fi sigur că alții îl vor ocupa și se va afla în slujba celor mai anarhice și perverse voințe. Oare este de preferat?”

Dar ce este pana la urma viata? Magia data de experienta tuturor trairilor, cautarea iubirii si a fericirii… care nu sunt in nici o alta parte decat in tine insuti. E nevoie doar sa resetam programele si sa nu mai alegem ce hotarasc altii, indiferent cine sunt acestia, sa alegem fiecare pentru sine cel mai frumos dar facut de Dumnezeu pe pamant oamenilor, viata. Sa lasam sufletul sa se bucure plenar si sa fim cu totii ai Lui.

Cu dragoste,

Karyn Maria Lombrea

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.