Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume

Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume spunea Mahatma Gandhi.  iar maestrul Omraam Aivanhov spunea  ca ”Oamenii se aseamănă adesea cu vapoare în derivă. Ei se conduc, din fericire, după câteva reguli date de familie, studii, meserie, viaţă socială, dar în interior mulţi sunt ca nişte ambarcaţiuni lansate în plină mare, fără busolă şi fără hartă de navigaţie.” Insa toti asteapta schimbarea, din partea oricui, mai putin a lor. Apoi intervine metoda initierilor in nestire. Sunt inutile daca ceea ce sunteti pe Pamant nu este recunoscut in Cer.

Nu oamenilor trebuie sa demonstram ceva ci noua insine, sufletului care a facut posibila intruparea spiritului. Sufletul este poarta catre Dumnezeu! Nu poti fi nimic din ceea ce ai dori sa fii daca aceasta poarta este inchisa. Nu poti ajuta pe nimeni atata timp cat tu insuti esti in transformare si nu esti in regula cu tine. Rugaciunile tale nu sunt auzite atata timp cat nu le faci din suflet. Nimic nu poate fi autentic atata timp cat nu trece prin Poarta Suflet!

Maine este Schimbarea la Fata, o sarbatoare de foarte mare valoare pentru mine. Poti alege de maine Gratia Divina si nu Ignoranta, sa iti deschizi Inima si Poarta catre Suflet in unire cu Dumnezeu. Poti alege Iubirea ca unica Forta de Manifestare. Poti deveni tu insuti schimbarea pe care o astepti in lume, caci lumea incepe cu tine iar tu esti un intreg univers.

Acesta este mesajul meu de Iubire catre tine, oriunde ai fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.