Puterea se afla doar in tine

In urma cu doi ani, am adus in atentia cititorilor cartea ”Partea intunecata a cautatorilor de lumina”, scrisa de Debbie Ford, in care am facut referire la umbra, acea parte intunecata din noi si la modul in care acesta actioneaza, adunand toate aspectele de neacceptat din noi insine – toate lucrurile despre care pretindem ca nu suntem.

”Calatorul spiritual este adesea ispitit sa se abata, sa se opreasca ori sa rataceasca, şi numai credinta lui si sinceritatea dragostei lui fata de Dumnezeu sunt in stare să-l calauzeasca spre Adevar. Indata ce pleaca urechea la chemarea Eului, se pierde pe carari ce nu duc nicaieri. Principalul obstacol pentru suflet este lumea sensibila si toate seductiile ei. Nimic nu-i mai uşor pentru Ego decat sa slabeasca sufletul prin mijlocirea capcanelor acestei lumi. Acest Sine imperios are si puterea de a ispiti sufletul însuşi. Calea este lungă si anevoioasa, si, pentru a pune sufletul la incercare, exista de-a lungul întregului drum bufoni care îl distrag pe calator si fundaturi care ii dau impresia că a ajuns la capat”. (Marc de Smedt art.Capcane si Ispite ale Caii).

In aceasta calatorie ne intalnim cu forte uneori imposibil de controlat. Dar nu te opri. Nu trebuie sa iti fie teama sa afli cine esti. Toate te conduc catre a a-ti descoperi puterea personala. Alege chiar tu momentul in care sa iti  asumi CINE ESTI TU, spre a pasi intr-un alt nivel de constiinta.

Doar tu hotarasti cand este timpul pentru tot ce visezi SA FII.

cu dragoste,

Karyn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.