Cele Cinci Corpuri Superioare

din Cheile lui Enoh

Constiinta este atasata campurilor de energie ale corpurilor noastre superioare. Acestea venind dintr-o sursa diferita,  prezinta un alt punct de vedere in ceea ce priveste campul de energie superioara precum si a capacitatilor naturale innascute ale constiintei Sinelui Divin.

1. Corpul Electromagnetic

”Acest corp-vehicul codifica corpul vostru fizic direct in alte regiuni ale constiintei din universul local, prin intermediul tuturor undelor electromagnetice. Vehiculul electromagnetic trebuie sa lucreze prin Corpul Christic al Supraeului sau cu un Maestru al Luminii, daca lucrarea implica mai multe spectre elctromagnetice. Vehiculul electromagnetic trebuie incarcat cu Lumina, inainte de a putea trece pragul masei negative.”

2. Corpul Epikinetic

”Plasma biologica folosita de corpul de energie vibratorie pentru proiectie si teleportare in cadrul aceleiasi dimensiuni, Corpul Epikinetic este vehiculul vibratoriu al constiintei care poate trece dincolo de paradigmele cinetice comune ale vitezei si masei. Marile energii ale proiectiei vibratorii, inscpiratiei si echilibrarea nivelurilor constiintei creative cu nivelurile inconstientului si ale subconstientului, pot avea loc prin intermediul acestui vehicul de sinteza vibratorie”

3. Corpul/ Corpurile Eka

”Exista in corp un substrat al posibilitatilor curente directe, care precede posibilitatile de actiune din realitatea biologica. Acesta este tot un corp dar unul al unei Constiinte Superioare ce poate coordona realitatile interioare ale fiecarui vehicul al constiintei, prin intermediul unui selector, astfel incat timpul constiintei  sa aiba un control perfect asupra ceasului biologic si asupra realitatii lumii comune.  Enoch numeste acest vehicul Corpul Eka, ce este o colectie de mai multe relativitati plus-minus in functie de natura nivelurilor de constiinta.  Vehiculul constiintei este folosit pentru calatoria in timp si intretine totodata, o relatie directa cu vehiculul fizic care este lasat intr-un anumit punct din timpul biologic. ” Acesta este corpul pe care il folosim pentru a calatori in timp, in vietile noastre trecute sau viitoare deoarece toate exista in simultaneitate, iar noi putem patrunde prin diferite dimensiuni, printr-o modificare a constientei si a perceptiei constiente.

4. Corpul Gematrian

”Acesta este vehiculul de sinteza a Luminii in corpul care e format de ”forta de viata” a lui Shekinah, ce controleaza toate relatiile interioare ale Luminii. Acest corp pregateste vehiculul uman sa fie conectat cu Supraeul Corpului Christic.  Pe plan fizic, el poate controla proportia dintre starea plasmatica a fiintelor vii si materia atomico-moleculara.  Corpul Gematrian este alcatuit din ”forme de lumina” ce sunt folosite in activitatea creatoare a constiintei, inspiratiei, vindecare, etc. si care pot regla matematic fiecare meridian energetic al sistemului uman, spre a-l face disponibil pentru ghidarea si energizarea corpului”.

5. Corpul Zohar

”Este vehiculul-corp al Luminii exterioare care permite corpului sa treaca dincolo de conul de Lumina al relativitatii imediate. Acest corp plaseaza o banda de lumina in jurul celorlalte patru vehicule de energie ale ”incarnarii” astfel incat corpul fizic sa faca diferenta dintre spatiul sacru al Luminii si spatiul profan al Luminii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.