Noua Energie a Pamantului

Chakra Unu: Muntele Shasta (SUA)

Muntele Shasta este situat la capatul sudic al Cascadei Range. Shasta este cea mai primitiva dintre chakrele Pamantului. Este la „baza”  sistemului energetic mondial. Energetica Shasta este ca un gheizer – o mare de energie vitala sau prana, fara forma sau structura. Atunci cand se lucreaza cu fortele muntelui Shasta este vital sa se transfere toate energiile evocate la cel putin una dintre celelalte chakre majore ale lumii.

Chakra Doi: Lacul Titicaca (Peru)

Pe Insula Soarelui, Lacul Titicaca este găsita piatra Titicaca, ce reprezinta centrul geometric pentru chakra a doua a Pamantului. Aceasta este centrul lumii pentru creerea de noi specii si progrese semnificative evolutive în cadrul speciilor existente. Lacul Titicaca se coreleaza la chakra sexuală.  De la Titicaca se naşte ceea ce este cu adevarat nou. Forta de viata nediferentiată a Chakrei Unu, Muntele Shasta, se transmite la Lacul Titicaca prin marea artera Ley. Lacul Titicaca este unul dintre cele mai mari forte magnetice de pe Pamant.

Chakra Trei: Uluru si Kata Tjuta (Australia)

Aceste site-uri gemene din Northern Territory, Australia, alcatuiesc „plexul solar” . Uluru, cunoscut anterior ca Ayers Rock, este mult mai celebru dintre cele două. Acest mare monolit rosu este împreună cu Sydney Opera House, o icoana a celui mai mic continent. Katatjuta, de asemenea, numit Olgas este la fel de impresionant. Mai mult decat un monolit, acest site constă dintr-un număr mare de pietre masive rosii. Functia globala a acestei chakre este de a mentine vitalitatea pe Pamant si toate speciile vii. Chakra a doua de la Lacul Titicaca trimite direct la chakra trei – Uluru şi Katatjuta – prin artera Ley, Şarpele Rainbow, care traversează Oceanul Pacific de Sud, intra pe sub Noua Zeelandă şi apoi  intră in continentul australian pe la Promontoriul lui Wilson.

In legendele vechi ale creatiei este o poveste despre un ritual care trebuie sa fie finalizat la muntele Uluru. Acest ritual a fost menit sa completeze marele plan al spiritului Pamantului. Cand ritualul este complet atunci perfectiunea se va raspandi in intreaga lume şi moartea va disparea la toate speciile. Acest eveniment este simbolizat printr-un stalp mare sau cordon ombilical cosmic, care este destinat sa unească Soarele cu Pamantul sau Cerul cu Pamantul. Se estimează ca acest proces sa inceapa in anul 2020 d.Hr., o data rara in care Saturn formeaza o conexiune speciala cu Pluto.
 
Chakra Patru: Glastonbury şi Shaftesbury (UK)

Glastonbury, Somerset si Shaftesbury, definesc centrul chakrei inimii. Glastonbury este locul de origine al Sfântului Graal şi Shaftesbury este locul Sulitei Sacre. Atunci când energiile Pamantului de la Glastonbury se unesc cu cele de Shaftesbury, Snake Rainbow prin artera Ley este capabil sa ofere Sfântul Graal pentru toate fiintele din întreaga lume.

Sarpele Rainbow calătoreste de la Uluru la Bali, la Muntele Kailas, la Serghiev Posad (Zagorsk), traversează apoi Danemarca, înainte de intrarea în Anglia, aproape de Great Yarmouth. Artera Ley trece prin  Anglia prin multe site-uri celebre sacre, toate care contribuie la chakra inimii. Avebury Stone Circle şi Tor la Glastonbury sunt probabil, doua dintre cele mai faimoase.

Se spunea in timpuri medievale, ca daca un staret de la Glastonbury se casatoreste cu o stareta de Shaftesbury, atunci copiii lor ar fi mai bogati decât regele Angliei. Daca sa-ar uni arhetipurile celor doua zone, atunci iubirea este unită cu vointa într-un mod care este revoluţionar. Pentru cei care studiaza Cabala, aceasta formula alchimica uneste Binah (Graal), cu Chokmah (bagheta). Graalul directionat de spiritul Pamantului are puterea de a dizolva toate granitele dintre naţiuni. Dacă inima Pamantului s-ar extinde formand un cerc complet, durerea, suferinta si moartea fizică a tuturor speciilor din intreaga lume, ar disparea atat din traire dar si din memorie.

O legenda mai faimoasa din Glastonbury, spune povestea lui Iosif din Arimateea şi a Sfântul Graal. După învierea lui Iisus, Iosif a mutat arhetipul vietii vesnice – Graalul- de la Ierusalim la Glastonbury. Acest ritual a stabilit fundamentul pentru schimbarea celei de-a sasea chakre a lumii. Astfel, cercul de activare al erei Pestilor, de acum 2000 de ani va face trecerea catre noua era a Vărsătorului în Europa de Vest. În prezent, chakra a sasea este mobila si este in conjunctie cu chakra inimii.

Pentru a muta energiile plexului solar la Chakra Patru, directia principala este de la Uluru-Katatjuta la Bali la Muntele Kailas (Chakra Sapte), la Serghiev Posad, Rusia si Shaftesbury-Glastonbury. Cu aceasta fortă Sarpele Rainbow calatoreste in jurul lumii, absoarbe si eliberează informatii de la site-uri diferite. Shaftesbury, în special, actionează pentru a decodifica informatiile aduse de sarpele Rainbow de la Muntele Kailas, dîn Tibet.

Chakra Cinci: Marea Piramida (Egipt) , Muntele Sinai şi Muntele Maslinilor (Ierusalim)

Vocea Pamantului este în curs de dezvoltare si este unica printre centrele de lumii sacre. Aceasta sfera a energiilor, chakra a cincea, in Orientul Mijlociu, este o componentă majoră de o alta structura vitala a Pamantului, formata din patru vartejuri, care reglementeaza calităti legate de cele patru elemente de foc, aer, apa si pamant. Pentru toate chakrele Pamantului, arta de a asculta, de vointa spiritului  Pământului este ceva care trebuie sa fie stapanit. Oamenii nu se vor armoniza cu scopul  vietii pana cand nu vor invata sa auda si sa respecte vocea spiritului Pamantului.

Pamantul ne vorbeşte si nimeni nu pare a-l asculta. Vocea Pamantului canta Evanghelia Vieţii în această regiune. Cine asculta?

Nemurirea este cuvantul cheie, arhetipul acestei ere a Varsatorului, atunci acest cuvant trebuie sa fie clar auzit, de catre toate culturile, de la Muntele Măslinilor. De aici, Cuvântul Erei sa deschida Poarta de Aur, astfel incat toate fiintele sa poata intra în viata, in Noul Ierusalim – un camin vesnic pentru toate speciile, culturile si credintele.

Chakra Şase: Centrul de activare al noii ere, mobil

Aceasta chakra a Pamantului, ca şi celelalte are un centru geometric si o circumferinta ideala, extinsă. Diferenţa este ca acest „al treilea ochi” se mişcă 1/12 in jurul lumii, la vest, la începutul fiecarei noi ere. Erele sunt determinate de o revoluţie lenta a axei Pamantului. Numele date acestor ere sunt luate din cele 12 semne ale zodiacului. In prezent, suntem pe punctul de trecere dintre era Pestilor si era Varsatorului. Candva, după 4000 AD, această schimbare se va produce din nou, atunci cand Pamantul va intra in era Capricornului …

Cand va sosi timpul, spiritul Pământului va trimite un semnal care va invita toate fortele interesate de a se aduna intr-o anumita zona geografica in scopul de a inaugura noua era. Aceasta chakra rămane in loc timp de 150 pana la 200 de ani – suficient de lung timp pentru transmiterea arhetipurilor erei noi, ce urmeaza sa fie instituite – si apoi se dizolva.

Scopul acestei activitati este de a distila întelepciunea adunata de o viata pe Pamant de-a lungul secolelor şi apoi de a utiliza aceste fructe ale intelepciunii pentru a deschide noi directii de evoluţie pe Pamant. Diferite teme sunt accentuate. Compasiunea, de exemplu, a fost un cuvantul cheie al erei precedente a semnului Pestelui; nemurirea fizica este cuvântul  noii ere a Varsatorului în curs de dezvoltare.

La momentul actual (1904-2084), chakra este din punctul de vedere geografic in conjunctie cu chakra inimii în Europa de Vest. Forte culturale din întreaga lume,  accelereaza acest moment pentru a ajunge la maturitatea deplină în 2065 AD.

In multe regiuni ale lumii, există legende ale Nemuritorilor. Exemple de acest tip sunt Pulaki (Bali), Shambhalla (Mongolia), Avalon (Anglia). Aceste legende interpreteaza un adevar revolutionar – nemurirea a existat pentru o lungă perioadă de timp pe Pamant.  Adesea, cei nemuritori, au urmat cai solitare, ascunse de lumea exterioara. Apoi, atunci cand spiritul Pamantului cheama toate fortele pentru nasterea unui noii ere, multe dintre acestea vor avea contributii la noua zona si temele sale noi. Această coalitie este temporara si dupa ce era este activata, toate partile isi vor relua caile lor individuale, pentru inca 2000 + ani.

Aici este o lista a centrelor pentru cele mai recente ere si pentru doua ere viitoare: Gemeni – Tai Shan, China; Taur ¬ Muntele Belukha, Siberia; Berbec – Kun-E-Malek-Siah, Iran, Pesti – Muntele Măslinilor, Marea Piramidă; Varsator – Glastonbury-Shaftesbury; Capricorn – lângă Recife, Brazilia, Sagetator – langa Manaus, Brazilia. (Brazilia joacă un rol important in urmatoarele doua ere, circa 4000 si 6000 AD.)
 
Chakra Sapte: Muntele Kailas (Tibet)

Kailas este cel mai sacru munte din Himalaya şi este centrul chakrei coroana a lumii. Situata în Tibet focalizeaza anual evenimentul Lunii Pline in Scorpion, dîn aprilie sau mai. Pentru Pamant si pentru toti nemuritorii, aceasta luna marcheaza noul an, in termeni de evolutie la nivel mondial. Pentru cei care nu au lucrat niciodată cu calendarul lunar, luna aceasta asociata cu Muntele Kailas este un moment bun pentru inceputuri.

Chakra Sapte este a misiunilor scop ale Pamantului sau adevarul. Este important sa se acorde o atenţie deplina lunii pline anual, in special, pentru a perioada de 90 minute care duce pana la momentul culminant exact de luna plina in Scorpion. Acest moment ajuta orice persoana sa poate gasi propria vointa adevarata luminata de Spiritul Pamantului. In plus fata de ciclul lunar anual, Kailas elibereaza, de asemenea, informatii privind cicluri mai mari de timp. De exemplu, activitatea principala constructiva a chakrei mobile este controlata de la Kailas, prin intermediul a patru cicluri mari de timp de 19 ani pe baza de luni complete speciale in Scorpion, 1989 – 2065. Aceste perioade de 19 ani sunt uneori numite marile cicluri Wesak. Un al doilea, mult mai frecvent, ciclul de 12 ani este de asemenea, utilizat de nemuritori în construirea viitorului. Acest model 12 este numit Ciclul lui Melchisedec şi este iniţiat atunci cand Jupiter este în semnul Berbecului. Recentele puncte de plecare ale lui Melchisedec au fost în 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 şi 1999, ultima în 2011.

Există o legendă despre Chord Lost al Creatiei, oarecum ca si povestea a Sfantului Graal. In cazul In care trei note pierdute ar putea fi găsite si intonate împreuna, atunci lumea va dezvalui natura sa eterna si toate lucrurile muritoare vor disparea. Este posibil de a reconstrui acest acord pierdut cu chakrele Pamantului. Ascultati sunetul de lauda ce vine de la Chakra Sapte, Muntele Kailas. Ascultati chemarea de iubire Chakra Patru, centrul mondial al inimii. Apoi auziti sunetul de multumire cantand de bucurie de la Chakra Trei, Uluru si Kata Tjuta. Creativitatea si înţelepciunea  vor  combina aceste trei note intr-o forta, iar apoi vor regenera lumea.
Documentare si traducere dupa Robert Coon (”Earth Chakras”)
Un Vortex Sacru al Pamantului parcurge multe din zone energetice importante din tara noastra, sustinand Anahata Planetara.  Iata materialul:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.