Ridica-ti fruntea spre Cer

”Este foarte important să laşi anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează, uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta.

Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful. Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!Pentru ca fiecare primeşte un nume când se naşte, dar trebuie să fie în stare să-şi boteze viaţa cu un cuvânt care să-i dea un sens. (Paolo Coelho)

Iar raspunsul tuturor semnelor tale de intrebare este Eliberarea. Copilul tau interior are nevoie de iubire pentru a fi fericit. Alege sa eliberezi chiar acum tot ceea ce te face sa suferi. Ridica-ti fruntea spre cer si alege sa ierti, alege sa iubesti, alege sa mergi mai departe devenind minunata fiinta care esti!

Iti trimit alaturat o meditatie puternica de Curatare Karmica pe care poti alege oricand sa o faci. Poti incepe chiar de acum…:

„Prin decret Divin in numele prezentei Dumnezeului Eu sunt, in conformitate cu Legea Gratiei Divine sterg acum toate contractele pe care le-am facut, pentru a da sau a primi permanent in fluxul de iubire, lumina sau puterea lui   (numele persoanei) cu extensiile sufletului lui/ ei creand permanent relatii prin care ne-am unit dorintele.

Cer ca toate dorintele noastre sa fie eliberate in aceasta viata si in toate celelalte vieti si dimensiuni anterioare, acum si in viitor, pe care le-am pastrat cu aceasta fiinta divina. Ma eliberez. Ma eliberez. Ma eliberez.

Iubita Inima a Christului care sunt, aleg acum prin Legea Creatiei si Iubirii sa activez acum libertatea mea individuala ca suflet si sa renunt acum la toate legaturile pe care le-am creat, prin experienta sufletului care dicteaza inconstient sau constient orice limitare a fiintei mele.

Curat acum toate legaturile si angajamentele pe care le-am creat cu .. din alte vieti si dimensiuni si acum, cer sa fie curatate in aceasta viata, fara reziduuri inconstiente sau constiente, din alte misiuni in sufletul de grup. Eliberez acum toate fiintele cu care am creat legaturi si ma iert pe mine si pe toti ceilalti pentru orice robie constienta sau inconstienta in care m-am tinut, altii m-au tinut sau eu am tinut pe altii sau eu am tinut pe altii, in orice timp, spatiu, dimensiune, existenta sau realitate paralela.

Prin iubirea Christului care sunt eliberez pe toti acestia si pe mine de formulele gandului constient sau inconstient, credintele sau emotiile care au creat limitarea legaturii inimii noastre deschise. Asa sa fie! Acum chem prezenta Dumnezeului meu sa pecetluiasca prin iubire, lumina si putere sufletul meu. Sunt Lumina Divina, Iubire, Lumina si Puterea Sufletului meu. Sunt Lumina Divina. Sunt Iubire Divina. Sunt Creatie Divina. Sunt Ceea Ce Sunt! „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.